Translate

7 Ocak 2014 Salı

2014 Burç Yorumları İkizler

OCAK
İkizler
AŞK VE İLİŞKİLER

1-5 Ocak haftası: İlişkinizle alakalı konularda cinsel tutkular bir hayli önemli. Problemleriniz olsa dahi, sırf bağımlılığınız nedeniyle ondan vazgeçmeniz kolay olmaz. Bu hafta özellikle beraberliklerde bu olgular çok önemli hale gelecek. Yeni başlayacak ilişkilerin de temelinde karşılıklı cinsel çekim faktörü bir hayli etkili olabilir. Ancak, sadece bununla kalmayıp, değerleriniz, hayatı ele alış biçiminizi de önemsemelisiniz.

6-12 Ocak haftası: İlişkide iletişim bir hayli önemli. Hem kendinize hem de partnerinize karşı biraz daha ılımlı davranmanızda yarar var. Aradığımız bazı kriterleri bulmakta zorlandığımız için, hem kendimize hem partnerimize yüklenebiliriz. Kuruntulu düşünebiliriz. Birbirinize karşı sorumluluklarınızı, sınırlarınızı, duygularınızı şöyle geçmişi göz önüne alarak bir düşünmekte yarar var.

13-19 Ocak haftası: Partnerin güç ve kontrolünü ilişkide baskın şekilde gösterebilir. Bu ilişkinizin niteliğine göre, sizi çok fazla sevdiğinden olabilir. Venüs geri harekette olduğundan, özellikle aranızdaki problemleri ılımlı şekilde ele alınız. Bu etki altında başlayan ilişkilerin uzun ömürlü olması zordur. İlişkilerde genel olarak karşı tarafın gücünü, güvenilir olup olmadığını, bu ilişkide kazançlı çıkıp çıkmayacağımızı sorgularız. Cinsel anlamda rahat davranmayız. Belli bir mesafe koyarak hareket etmeyi tercih edebiliriz. Birbirimize bu hafta biraz daha ılımlı yaklaşmakta, yeni başlayacak ilişkilerde de temkinli olmakta yarar görüyorum.

20-26 Ocak haftası: Yeni arkadaşlıklar, tanışmalar, kısa yolculuklar, iletişimler bir hayli etkili olacaktır. Ancak ciddi ilişkilerde eğer problemler varsa, hafta sonuna doğru lütfen dikkatli olunuz. Çatışmayınız, birbiriniz üzerinde baskın olmaya çalışmayınız.

27-31 Ocak haftası: Sosyal ilişkiler güçleniyor. Yeni insanlarla tanışmak, kendimizi ifade etmek, yeniliklerde bulunmak istediğimiz bir haftaya adım atıyoruz. Ayın sonuna doğru aşk evimizin yöneticisi Venüs’ün geri hareketi bitiyor. Bu sizler açısından ilişkinizle alakalı paylaşımları yeniden gözden geçirerek, durum tespiti yapmak anlamında faydalıdır.

İŞ VE KARİYER

1-5 Ocak haftası:  Mesleği danışmanlık, halkla ilişkiler, sanatla alakalı olanlar kendilerini güçlü bir şekilde dışa yansıtmak isteyecekler. Genel olarak işimizle alakalı konularda mücadeleci olacağız. Popülerlik gücümüzden yararlanacağız. Sosyal ilişkilerimizi önemseyelim. Kiminle nasıl bağlantı kurmamız gerektiğinin farkında hareket edersek, dikkat çekebiliriz.

6-12 Ocak haftası: İşlerimizi düzenlemek ve maddi konularda kazandırıcı olana yönelmek isteyeceğiz. Çalışma hayatında, finansal konularda güvenilirlik olgusunu önemsemek gerekiyor. Sorumluluklarımız bizi biraz zorlayacağı için,  sağlığımıza dikkat edelim. Kendimizden ziyade başkalarını memnun etmek zorunda kalabiliriz.

13-19 Ocak haftası: İş ortaklıkları ve finansal konularda biraz baskı altında kalabilirsiniz. Özellikle 16 Ocak tarihinde ılımlı ve dengeli bir şekilde hareket ederek, başkalarının üzerinizdeki baskınlığını devre dışı bırakabilirsiniz. Mars burcunuzla uyumlu görünüm yapıyor. Fakat birileri de çıkarlarını korumak yanlısı hareket edebileceğinden dikkatli olmamızda yarar var. Hafta sonuna doğru, enerjiniz yükselecek. Durumları lehinize çevirebilirsiniz.

20-26 Ocak haftası: Hedeflerimize uygun şekilde hareket edebileceğiz. Kendimizi ifade gücümüz oldukça yüksek. Girişimlerde bulunabilirsiniz. Yolculuk, grup, organize işler, birçok insanla temas, görüşmeler açısından hafta sonuna doğru olumlu etkiler sizi kucaklayacak.

27-31 Ocak haftası: Haftaya aktif bir şekilde başlayacaksınız. Yeni insanlarla tanışmanız, bir araya gelerek kendinizi ve amacınızı ifade edebilmeniz mümkündür. Sürpriz bir şekilde değişik kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

20-26 Ocak haftası: İş hayatında ileri görüşlü olmaya bakınız. Yenilikleri takip ediniz. Çevrenizdeki insanlarla akıllıca ilişkiler kurarak öne çıkınız. Anlaşılmaz, kıskanç, dik kafalı, huysuz insanlarla aranızda yaşanması muhtemel sorunlara karşı dikkatli olunuz.

27-31 Ocak haftası: Kariyer evinizde oluşacak Yeniay, işinizle alakalı konular üzerinde odaklanmanızı sağlar. Yeni işler, görüşmeler, farklı teklifler gündeme gelebilir. Bize uygun olup olmadığına bir bakalım. Venüs geri hareketi bu hafta sona erdiğinde, duruma göre kararınızı verirsiniz.

PARA

1-5 Ocak haftası: Bu hafta özellikle başkalarından elde etmeyi düşündüğünüz parasal konularda çok bilinçli hareket etmemiz sayesinde güçlenebiliriz. Onlar üzerimizde baskı kursa da, biz çıkarlarımızın farkında olarak, durumları ele alırsak güçlenebiliriz. Yeniay oğlak burcunda oluşacağı için, bizim kendimize güçlü ortaklar bulmamız, aklımız başımızda kaynaklarımızı değerlendirmemiz lazım. Harcamalarımıza da bu hafta dikkat etmemizde yarar var.

6-12 Ocak haftası: İşimizden elde ettiğimiz gelirin yükseltilmesi, çalışma şartlarımızın iyileştirilmesi hususları üzerinde duracağız. Venüs geri hareketi devam ettiği için, tabii ki acil yatırım kararları vermemek, gecikmiş borçlarımız varsa ödemek durumundayız. Parasal veya iş anlamında bir arada olduğumuz kişilerin bize karşı dürüst davranmalarını bekleyeceğiz. Biz de mali konularda sınırlarımızı aşmayacağız. Bu söylediklerime özen göstermeniz faydalıdır.

13-19 Ocak haftası: Bu hafta parasal kazanç evinizde oluşacak Dolunay, sizi zorlayabilir. Ailevi ve geleceğinizi ilgilendiren konular üzerinde ciddiyetle durmamızda yarar var. Bir yandan güvende olmak diğer taraftan baskı altında kalmamak istiyoruz. Ancak bizim de ayarımızı bilmemiz, bütçemizi iyi yapmamız lazım.

20-26 Ocak haftası: Bu haftanın sonuna doğru, iş görüşmeleri, işimizde yoğunluk bizi biraz sıkabilir. Mali konular üzerinde bir hayli durabiliriz. Başka iş arayışlarımız olabilir. İşimizden elde ettiğimiz gelir ile çalışma hayatımızın şartları arasındaki dengenin bazen şaşıyor olması bizi üzüyor. Sağlığımızla alakalı konular için bir miktar para ayırabiliriz.

27-31 Ocak haftası: Bu haftanın sonunda Venüs geri hareketi sona erecek. Mali konularda başkalarının üzerinizdeki baskısı bir miktar hafifler. Ancak yine de kaynaklarımızı riskten uzak kullanmaya,  ilişkilerimizi bozmadan ortayı bulmaya çalışacağız.


ŞUBAT
AŞK VE İLİŞKİLER

3-9 Şubat haftası: Haftanın başındaki enerjiler, tam olarak kafanıza uygun birine rastlamanın kolay olmadığını işaret ediyor. Hafta ortasında, duygusal anlamda güvenlik arayan kişilerle ve hassas ruhlu insanlarla daha fazla karşılaşabilirsiniz. İlişkinizde ise, partner de aynı şekilde maddi ve manevi anlamda güvende olmak isteyecektir.

10-16 Şubat haftası: Merkür geri hareketi nedeniyle hafta ortasında tanışacağınız kişilerle veya ilişkilerde, söylenenlere ve de söylediklerinize tabii ki dikkat etmelisiniz. Bir ilişkinin başlaması veya bitişiyle ilgili konularda kararlar vermeyiniz. Beklemede kalmak, dogmatik düşünmemek en doğru yoldur. Bu ayın sonunda Merkür düzeldiğinde, duruma göre bir bakarız. Hafta sonuna doğru, aşk hayatımız canlanır. İletişimde bulunmak, ilişki kurmak isteriz.

17-23 Şubat haftası: Hafta içinde ilişki anlamında en dikkat edeceğimiz husus, kesin ve net kararlar vermemek. İncelemek, gözlemde bulunmak. Fanatik tarzda konuşmalar, kendi görüşlerini doğru sanmalar, birlik ve bütünlükten uzak tavırlar, ilerisi adına umut vaat etmez. Zaten geri hareket döneminde olduğumuz için, bizim de görünenle yetinmememiz gerekiyor.

24-28 Şubat haftası: Aşkta zorlu bir dönemden geçiyorsanız, birlik ve bütünlükten yoksun bir ilişki yaşıyorsanız haftanın başındaki enerjiler problemleri hasıraltı etmek yerine, cinsel ve paylaşım anlamında her durumu gözden geçiriniz.  Haftanın sonlarına doğru, paylaşım ve değerleriniz yönünde ileriye dönük bir şekilde ilişkinizi ele almalısınız. Çünkü güven ve istikrar olmayan bir beraberliğin ileride problem yaratması mümkündür.

İŞ VE KARİYER

3-9 Şubat haftası: İş hayatınızla ilgili konularda bu hafta belirsizlik içeren durumların ele alınması gayet önemlidir. Merkür gerileme hareketi başlayacağı için, tabii ki mesleki hedefiniz, toplumsal yaşamınızla ilgili konularda duygularımızla karar vermemek gerekiyor. Güvence içinde yaşamak arzumuz bir hayli yoğun. Ancak girişimde bulunma yönünde çok iyi analiz yapmak gerekiyor. Çalışma saatlerinizden tutun da,  mesleğinizle ilgili dünyadaki gelişmelere kadar her şey bilinçli bir şekilde ele alınmalı. İşinizde tecrübe edinmek, başkalarına faydalı olmak,  vizyonunuzu güçlendirmek çok önemli. Onun için geri hareket döneminde,  yaratıcı yetenekleriniz, sahne ve sinema, edebiyat, yazım işleri vb. alanlarda kendinizi yetiştirmenizde fayda var.

10-16 Şubat haftası: İş hayatınızla ilgili konularda hem geçtiğimiz hafta yazdıklarımızı gözden geçirmekte hem de verimli çalışmak, sağlık gibi konular üzerinde ileriye yönelik olarak incelemelerde bulunmakta yarar var. Hazır Merkür geri hareketi başlamışken, bu incelemeler işinize yarayabilir. Hafta ortası itibariyle, Merkür Kova burcuna gerileyecek. Böylece mesleki konularda yapılan gözlemlerin yanı sıra uzmanlık, akademik gelişme, eğitim, yurtdışı, grup faaliyetleri anlamındaki konular üzerinde de düşünmeye başlayacağız.  Hafta sonuna doğru, olumlu bir enerjimiz var. Hem kişisel hem de çalışma hayatımızla ilgili konularda hedefimize uygun şekilde hareket etme özgürlüğüne sahibiz.

17-23 Şubat haftası: Yetenekli olduğumuz alanlarda kendimizi gösterebileceğimiz Güneş-Balık burcu seyri hafta başı itibariyle devreye giriyor. Bu enerji, bazen iki yönlü davranışlar sergilememize neden olabilir. Şu işi mi yapsam, bu iş mi benim için daha iyi olur gibi kararsızlık çekebiliriz. Ancak genel anlamda sanatsal konular, denizle alakalı meslekler, fotoğraf, müzik, dans alanlarında bir hayli etkili olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca felsefe konularına merak duyabiliriz. Toplumla alakalı yardımlaşma hizmetlerinde bulunabiliriz. 19 Şubat tarihinde zorlayıcı bir enerjimiz var. Ancak iş ve girişim anlamında düşünülenlerin gözden geçirilmesi yönündedir. Kararsızlık duymamıza yol açabilir.

24-28 Şubat haftası: İşimizdeki motivasyonumuz ve kazanç konular üzerinde duracağız. Duyarlılık söz konusudur. Ancak bir şekilde sorunların üstesinden gelmemiz gerektiğini biliriz. Hem değerlerimiz hem de bizi kıskaç altına alan meseleler üzerinde durabiliriz. Özellikle sağlık ve çalışma koşullarımızın iyileştirilmesi son derece önemlidir. Kariyer hedeflerimizi amacımıza uygun şekilde düzenlememizde yarar vardır.

PARA

3-9 Şubat haftası: Bu hafta özellikle parasal konularda güven olgusu son derece önemli hale geliyor. Hem iş hem kazanç anlamında nelere gereksinim duyduğunuzu ele alacak, ancak düşünmeden kararlar vermeyeceksiniz. İşinizden elde ettiğiniz gelir,  kaynaklarınızın değerlendirilmesi,  bütçenizin düzenlenmesi yönünde geçmişe dönük bir şekilde durumunuz ele almanızda yarar var. Zaten siz de, para biriktirmek ve ileride rahat etmekten yanasınız. İşte bu konularda hafta sonuna doğru Balık burcunda gerileyecek Merkür, çok dikkatli gözden geçirmelerde bulunmanın önemini işaret etmektedir. Ayrıca tedbirli olmamızda yarar vardır.

10-16 Şubat haftası: Bu hafta maddi konularda net olarak bir yol izlemek pek kolay olmaz. Harcamalara dikkat etmekte yarar vardır. Kafamızın içinde bazı planlar yapsak da, şu anki mevcut işinizle ilgili kaygılarınız önünüzü görmekte zorlanmanıza neden olabilir. Bu yüzden de bütçemizin ayarını iyi bilmek gerekiyor. Sağlığımızla ilgili giderlerimiz olabilir. Aslan burcunda 15 Şubat tarihinde oluşacak Dolunay, kazanç konularında her şeyi çok iyi incelemeniz, yakınlarınız veya bir takım nedenlerle harcamalarınıza dikkat etmeniz gerektiğini vurguluyor. Dikkat çekmek isteyeceksiniz. Bu da bütçenizin sınırlarını aşmanıza neden olabilir.

17-23 Şubat haftası: Merkür geri hareketini göz önüne almamızda yarar var. Bu da gösteriyor ki, mali konularda yeni iş araştırmaları, işinizden elde ettiğiniz gelir üzerinde düşünmek durumundasınız. Bazı fırsatlar karşınıza çıksa da, bunların sağlamlığı konusunda çok iyi düşününüz.

24-28 Şubat haftası: Bu hafta dikkat edeceğimiz husus, özellikle borç alma ve verme anlamında temkinli olmayı bilmektir. Harcamaların inceden inceye tetkik edilmesi, yatırımların da mutlaka bilinçli bir planlama ile gözden geçirilmesi lazım. Eş veya iş ortağınızın da parasal konularda sizin gibi dikkatli hesaplamalarda bulunmasında yarar var.  Güvence çok önemli ve biz bu anlamda duygusal hareket edemeyiz. Miras, ortak kazançlar, fonlar konusunda uzmanlara danışmakta yarar görüyorum.

MART
AŞK VE İLİŞKİLER

1-2 Mart arası: Mars geri hareketine başlıyor. Bu durum aşk hayatınız, çocuklar, zevkleriniz, hayatın güzelliklerini yaşama hevesinizi daha fazla yükseltecektir. Ancak bu yükseliş, tümüyle rehavete ve yanlış hedeflere sizi sürüklemesin. Buna dikkat ediniz. Hafta sonunda etkili bir enerjimiz var. Elimizden geldiğince aşkta adil olmaya ve en azından ilişkide uyumu yakalamaya çalışıyoruz. Ancak partnerimizin duygusal baskıları karşısında bir hayli sıkılabiliriz.

3-9 Mart haftası: Venüs Kova burcunda seyrine başlıyor ve bu geçiş sosyal ilişkileri canlandırıcı, yeni insanlarla tanışmanızı sağlayıcıdır. Farklılık arayışı bir hayli yükselecek. Özgürce ilişkiler yaşamak, hayata aktif bir şekilde yaklaşmak sizin için önemli hale geliyor.

10-16 Mart haftası: Haftaya genel olarak baktığımızda iletişimin gereksiz meseleler yüzünden sekteye uğraması mümkün. Hala bazı konularda karar vermiş değiliz. Arzumuz özgürce paylaşımda bulunmak, canlanmak, arkadaşlık etmek ve farklı bir ilişki yaşamak. Ancak tam anlamıyla karşımızdaki kişinin niyetini anlamakta zorlanacağız. Bir yerde takılmış gibiyiz sanki. Sürdürüyoruz fakat dengesizlikler canımızı sıkmakta.

17-23 Mart haftası: Hafta içinde yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Sürpriz karşılaşmalar söz konusu. Bir yolculuk, bir davet, bir arkadaşınız vasıtasıyla yakınlaşmalar gündemde yer alıyor. Hoş ve sizi bir hayli heyecanlandırıcı olduğunu söyleyebilirim. Bu hafta karmik gelişim yolumuzu işaret eden Kuzey düğüm Terazi burcunda ilerleyecek. Bu da gösteriyor ki, aşkta şansımız yükseliyor. Uyum, paylaşım, uzlaşı, ortaklaşa hareket edeceğiniz kişilere çekilebilirsiniz. Arkadaşlıklardan ziyade özel ilişkilere daha fazla önem verebilirsiniz.

24-30 Mart haftası: Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Haftanın ortalarında Venüs ve Mars burcunuzla uyumlu görünüm yapacak. Bu ilişkinizde paylaşımın işaretçisidir. Denge ve uyumluluk ilişkinizde sağlanabilir. İkizler burç mensupları bu hafta yeni birisiyle karşılaşabilirler. Arkadaşça paylaşım ve birbirinizi tanıma yönünde enerjiniz olumludur. Yeniay Koç burcunda sosyal ilişkilerinizi güçlendiricidir.

İŞ VE KARİYER

1-2 Mart arası: iş ilişkilerinde özverinin bir sınırı olması gerektiğini düşünürsünüz. Sorumluluklarınızın farkında olarak çalışıyor ve maddi anlamda kendinizi güvende hissediyorsanız tabii ki keyfiniz yerindedir. Tam tersi bir durum söz konusuyla iyi niyetin bazen bir işe yaramadığını düşünebilirsiniz. İş konularında etkili olacak Balık burcundaki Yeniay, hedef anlamında bilinçli gözden geçirmelerin bir hayli önemli olduğunu vurgulayacak.

3-9 Mart haftası: Fikirlerinizi paylaşacağınız, bir grup içinde yeni trendleri takip edeceğiniz enerjiler, size farklı ufuklar açabilir. Kurulan dostluklar iş anlamında da etkili olabilir. Hafta sonuna doğru, mevcut işinizi ve asıl yapmak istediklerinizi gözden geçiriniz. Ancak durum gösteriyor ki, işiniz görülsün istiyorsanız çok akıllıca yol almak lazım.

10-16 Mart haftası: Hatanın ikinci günü, işimizi pratik ve organize bir şekilde yapmak durumundayız. Yoğunluk yüksek. Ancak bunlar bizim pek de hoşumuza gitmiyor. Kendimizi kısıtlanmış gibi hissedebiliriz. Bir de iş ilişkilerindeki tatsızlık canımızı sıkabilir. Hafta sonunda oluşan Dolunay, iş anlamında bizi tatmin etmeyen durumları öne çıkartıcı gözükmekte.

17-23 Mart haftası: İş konularında mutlaka iyi düşünmek, sorumlulukları es geçmemek, işinizde başarıyı hedeflemek gerekiyor. Dikkatsiz, özensiz, aşırı hassas şekilde durumları ele almamak gerekiyor. Mesleği soyut alanlarda olan kişiler için başarılı girişimler söz konusu. İşinizde geleceğinizi mutlaka gözetmelisiniz. Güneş koç burcunda seyrine başlayacak. Bu, sizi sosyal hayatta bir hayli etkili kılacaktır. Amacınıza uygun şekilde girişimlerde bulunabilirsiniz.

24-30 Mart haftası: Kendinizi göstermek ve garantide hissetmek için girişimlere ağırlık vermekte yarar var. Ancak beklentiler konusunda sabırlı olmak gerekiyor. Bu hafta Yeniay Koç burcunda oluşacak. Bu sizler açısından kendinizi sosyal anlamda ve hedeflerinizi gerçekleştirme yönünde kuvvetlendiricidir. İş anlamında orijinal becerilerinizi ortaya koyabilmek için mücadele etmelisiniz.

PARA

1-2 Mart arası: Parasal konularda belirsizlikler yaşanabilir. Biz hayatın güzelliklerinin keyfini sürmek isterken, bu belirsizlikler canımızı sıkabilir.

3-9 Mart haftası: Parasal anlamda kazançlı ortaklıklara ihtiyaç duyabilirsiniz.  Hafta başında hem işiniz hem de ortaklaşa kazançlar, mali konular üzerinde durabilirsiniz.

24-30 Mart haftası: Genel olarak iş hayatınızla ilgili konularda kazanç meselelerine daha fazla eğilmek isteyeceksiniz. Özellikle işinizden elde ettiğiniz gelir ve ortaklaşa kazançlarda dikkatli olmalıyız. Bizim düşündüğümüz, istediğimiz, öne sürdüğümüz teklifler başkaları tarafından karşılanmayabilir veya miktar düşük olabilir.


NİSAN
AŞK ve İLİŞKİLER

1-6 Nisan haftası: Haftaya hızlı ve aktif bir görünümün etkisi altında başlıyoruz. 2 Nisan tarihinde hem yeniliklere hevesle atılacağız hem de sosyal hayatta gayet başarılı ilişkilerde bulunacağız. Yeni arkadaşlıklar, grup faaliyetleri, aktif bir şekilde gelişecek.  Cinsel anlamda tutkuluyuz. 5  Nisan tarihinde geleceğimizi ilgilendirecek bir aşk ilişkisi, bir gelişim, bir hareketlilik yaşanabilir. Bu tarih ve birkaç gün yakınlarında karşınıza çıkan kişiye veya ilişkinizdeki gelişmeye dikkat edin. O, hayatınızda epeyce etkili olacak, sizi keyiflendirecektir.

7-13 Nisan haftası: Oldukça aktif bir haftaya adım atıyoruz. Yeni tanışmalar, karşılaşmalar, davetler, organizasyonlar birçok kişiyle bir araya gelmenizi sağlayıcı gelişmeler söz konusu. Ancak Mars geri hareketini sürdürdüğü için,  tanışmaların çoğu ileriye dönük, uzun seyirli olmayabilir.

14-20 Nisan haftası: Bu hafta gerçekleşecek Koç burcundaki Ay Tutulmasında hedeflerinizi tayin etmek, girişimde bulunmak, dilediğiniz şekilde hareket ederek kararlar almak isteyebilirsiniz. Ancak lütfen 19 Nisan tarihi ve civarı günlerde bilinçli bir şekilde gözden geçirmelerde bulunmamız gerekiyor. Yenilikleri isteyeceğiz ancak başkalarıyla da ortaklaşa hareket etmek gerektiğinde, bencil davranmayacağız.

21-27 Nisan haftası: Bu hafta sürpriz şekilde karşılaşacağınız kişiden bir hayli etkilenebilirsiniz. Eğer ilişkiniz varsa, güzel bir zaman geçirebilir. Özgür, kendinizle barışık, yenilikçi düşünen bir kişisiniz. Sizin bu popüler yanlarınızdan etkilenmeyecek kimse yok gibi. Ancak hep ekliyorum ama Mars geri hareketi devam ediyor. Özellikle yeni birisiyle tanıştığımızda hemen bir karar vermiyoruz. Arkadaşlığımızı sürdürmemizde yarar var. Cinsel arzularımız bir hayli yoğun. Sevgilimiz, partnerimizle özel saatler geçirebiliriz. Bir hayli tutkulu davranabiliriz.

28-30 Nisan arası: Güneş tutulması gönlümüzün içindeki o gizlilikleri, huzur ve sevgiye olan özlemimizi, hayatımızı hem maddi hem de manevi anlamda hoş bir şekilde geçirme ihtiyacımızı simgeliyor. Birçok şeyi dışa yansıtmıyoruz, anlamalarını bekliyoruz.

İŞ VE KARİYER

1-6 Nisan haftası: İş konularında tam anlamıyla bir yön belirlemek zor olabilir. Bazen oldukça dağılabiliriz. Hassas düşünürüz veya çevremizdeki kişileri anlamakta güçlük çekeriz. Temeli sağlam olmayan her şey ve problemler, yoğunluk bizi rahatsız edebilir. İşlerimizi yerli yerine koymakta güçlük çekebiliriz. Hafta sonunda Venüs Balık burcunda seyrine başlayacak. Bu durum iş ilişkilerinde ılımlı davranmamızı, empatide bulunmamızı gerektirecek. Sanatsal alanda görev yapıyorsak, bu geçiş bizim için gayet olumludur.

7-13 Nisan haftası: Bu hafta bir işimiz, bir planlamamız için bazı kişilerle bir araya gelerek konuşabiliriz. Aslında konuştuğumuz meseleler Mayıs ve Haziran aylarında düşünülen bir iş ile alakalı olacaktır. Eğer karşımıza bir teklif çıkarsa, tabii ki hemen kabul etmemek lazım. Ne de olsa Mars geri hareketini sürdürüyor. Hafta sonunda sanatsal konularda bir ödül, bir gelişim, bir yeni proje gündeme gelebilir. Merkür bu hafta koç burcunda seyrine başlayacak. Bu bizim için gayet olumlu. Çabucak işlerimizi yoluna koyabileceğiz ve zihnimiz bir hayli hızlı çalışacak.

14-20 Nisan haftası: Bu hafta genelde her burcun farklı alanlarında bir stres söz konusu olduğundan işlerimizi mutlaka dikkatlice, sorumluluk, disiplinli bir şekilde yapmakta yarar var. Kariyer evinizde bazen iyi niyetlilik nedeniyle alttan alabiliriz. Anlaşmaya gönüllü oluruz. Kimi zaman da bu halimiz bizi rahatsız eder. Neden anlayış gösteriyorum ki, diye içimizden geçiririz. Eğer mali anlamda bir görüşme yapılacaksa, tabii ki çıkarlarımızı koruyalım. Sanatla alakalı meslek sahipleri için enerjiler olumlu gözüküyor.

21-27 Nisan haftası: Kariyer hayatınızı, hedeflerinizi hem maddi hem de şu andaki mevcut konumuz açısından ele almakta yarar var. Çünkü kendinizi sürekli rahatsız hissediyor ve birilerini idare etmek zorunda hissediyorsanız tabii ki verimli çalışmak kolay olmaz. Ancak ben yine de her şeyi kafanıza takmadan, gerçekçi bir şekilde durumunuzu gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum. Sağlam bir seçeneğiniz yoksa, biraz sabırlı olmak lazım.

28-30 Nisan arası: İşinizle ilgili konularda odaklanma sorunu yaşıyorsanız veya çalışmak yerine dinlenmeyi daha fazla istiyorsanız mutlaka bir sağlık kontrolünden geçmelisiniz. Bazen tek bir konu üzerine fazlaca eğilerek çok fazla çalışan kişilerde de bu duruma rastlanabilir. Fiziksel ve bedensel anlamda enerjinizi güçlendirici aktiviteler iyi gelebilir.

PARA

1-6 Nisan haftası: Bu hafta mali konularda iki önemli görünüm var. Bu enerjiler, bir yandan para harcamanızı teşvik eder, ancak diğer yandan hesabınızı bilmeniz de gerekir. Elinize geçen miktara göre ayarlamalarda bulunabilirsiniz. Kredi kartınızın ödemelerinizi yapabilirsiniz.

14-20 Nisan haftası: Haftanın başında para harcamaları daha fazla görülebilir. Paraya daha fazla düşkünlük, daha rahat yaşama arzusu ön planda olacaktır. Bazen harcamaların dozunu bilmediğinizde pek pişmanlık duymayacaksınız. Ancak yine de hesabınızı bilmenizde yarar var. Maddiyatla alakalı konularda kendinizi tutamayıp sürekli konuşursunuz. Şu şöyle olacak, bu böyle olmalı gibi düşündüklerinizi ortaya koyarsınız. Ancak iş anlamında çok fazla hayalci düşünmeyelim. Bu hafta 18, 20, 21 Nisan tarihlerinde hesabımızı bilelim. Ortaklaşa hesaplara bankalarla alakalı konulara dikkat etmek, yanlış yatırımlara girişmemek, bilinçsizce yapılan harcamalardan kaçınmak lazım.

21-27 Nisan haftası: Verdiğimiz kararların mutlak doğru olduğunu, yaşanan bir takım gelişmelerin hep başkaları nedenli olduğunu düşünebiliriz. Evet, belki bazılarınız için bu doğru olabilir. Ancak genel anlamıyla işimizi bilmek, hesabımızı iyi yapmak gerekiyor. Kiminle finansal ilişkiniz varsa veya kim sizin paranıza ortak ise, lütfen bu kişiyle olan bağlantınızı, hesaplarınızı kontrol ediniz.

28-30 Nisan arası: Yine dikkatli olunması gereken bir haftadayız. Başkaları veya bir nedenle para kaybı veya fazla harcama tarzında gelişmeler yaşanabilir. Dikkatli olalım.


MAYIS
AŞK ve İLİŞKİLER

1-4 Mayıs arası: Bu hafta Koç burcunda ilerleyecek Venüs, sosyal hayatın canlılığı,  aktif hale gelişi, karşı cins üzerinde etkili oluşunuz, yeni arkadaşlıklar,  faaliyetler şeklinde özetlenebilir.  İlişkiler çabucak kurulur,  arkadaşlıklar bir hayli ön plandadır.  Bununla da kalmaz. Girişken ve gayet hevesli bir şekilde yenilikleri kucaklarsınız. Kendi arzularınızı daha fazla öne alabilirsiniz. Bu güvenli haliniz bazı kişilerin sizin hakkınızda, -Çok fazla rahat demesine yol açsa da, size kazandırdığı cesaret bir hayli ilgi çekecektir.  Beklemeye tahammülünüz yoktur. Farklı bir şeyler yaşamak istersiniz. Tek başınıza bile olsanız, hayatın keyfini çıkarırsınız. İlişkinizde partnerinizin bu aktif yanlarınızın farkında olması ve size ayak uydurması yerinde olacaktır. Aşktan yana şanslı bir dönemdir.

5-11 Mayıs haftası: 7 Mayıs tarihinde burcunuzda ilerleyecek Merkür,  tabii ki Venüs’ün ardından sizler için bir ikinci şans anlamına geliyor. Cinsellik bir hayli etkili. Her ne kadar yeni arkadaşlıklara açık olsak da, eğer şu anki ilişkimizde sorunlar varsa bunları el birliğiyle çözmek lazım. Toplumsal ilişkilerde hatalı veya eksik yanlarımızı da ele alalım. Tabii ki hepimiz mükemmel değiliz. Bazen biz veya başkaları bizde hayal kırıklığı yaratabilir. Bunlar hayata dair. Ancak yeri geldiğinde dikkatli davranmak, ayarı bilmek, toparlamak için, el birliği şarttır.

12-18 Mayıs haftası: Bu hafta kıskançlık, tartışma, birbiriniz üzerinde güç uygulama ve çözüme değil, kopmaya yönelik davranışlara dikkat edelim. Hafta içinde aşkta çok hızlı gelişmeler gündeme gelecek. Sürpriz aşklar, hızlıca tanışmalar, özgürlük, heveslilik, farklı bir şeyler yapmak, yaşamak arzusu bir hayli yüksek olacak. Bunlar gelip geçici tarzda olabilir. O anda, ortamın güzelliğine bağlı olarak yan yana gelinir ve ilişkiye başlanır. Arkadaşlıklar kurulur, sosyal gruplara girilir, değişik insanlarla özel yakınlaşmalar gerçekleşir.

19-25 Mayıs haftası: Bu hafta Mars geri hareketi bitiyor. Böylece aşk hayatımız eski tadına kavuşuyor. İlişkilerde daha rahat olacağız. Kendimize güveneceğiz. İsteklerimizi elde edebileceğiz. Arkadaşlık etmek, sanatsal faaliyetlerde bulunmak, sahnede yer almak, kendinizi nezaketle kabul ettirmek kolaylaşacak. Hobilerinize yöneleceksiniz.  Hedefler belirleyeceksiniz.  Güzellik ve çekicilik bir hayli yükselecek.  Aktiviteler hoşumuza gidecek. Geleceğe ait kararlar almayı, ilişkilerde ortaklaşa hareket etmeyi isteyeceksiniz.

26-31 Mayıs haftası: Venüs-Boğa burcunda seyrine başlıyor bu hafta. Sizin için aşk hayatınızda huzurun önemi, sadakat olgusunun yeniden gözden geçirilmesi, değerlerinizi koruma arzunuz yükseliyor. Ailenin önemi, güvenilir bir aşkın hasreti ve kıymeti çok büyük. Duygularınızı kendi içinizde ve gerçekten bunlara önem veren biriyle yaşamaktan yana olacaksınız. 31 Mayıs tarihinde enerjiniz olumlu. Kendinize güven ve ilişkilerde arzu ettiğiniz güzelliklere kavuşabilirsiniz.

İŞ VE KARİYER

1-4 Mayıs arası: Bu hafta amacınız her ne ise, dağılmadan ve bilinçli bir şekilde üzerine gidiniz. İşinize ait problemlerinizi veya rutin sağlık şikayetlerinizi önemseyiniz. Çünkü bunlar verimli çalışmanızın önüne geçen engellerdir.  İş yükünüz artabilir. Sistemli çalışmakta yarar var. Ne fazla kendinizden ödün verin ne de rehavete kapılıp görevlerinizi ihmal ediniz.

5-11 Mayıs haftası: Merkür burcunuzda ilerliyor. Bu sizler açısından gayet olumludur. Bildiğiniz, tecrübeli olduğunuz konu ve alanlarda girişimde bulunabilir, gerekli kişilerle bağlantılar kurabilirsiniz. İnsanları rahatlıkla etkileme gücünüz var. İkna yeteneğiniz yüksek olduğu için işlerinizi başarılı bir şekilde koordine edebilirsiniz. İş girişimleri açısından da etkili dönemdir. Merkür size,  el sanatları, reklamcılık, yayıncılık ve edebiyat, basın, çevirmenlik, elle direkt yapılan işlerde başarı getirir. Bu hafta dikkat edilecek hususlara gelince, iç dünyamızda huzursuzluk yaratan, bazen kendimizi güvensiz hissetmemize yol açan nedenler yüzünden inatlaşmalar ve uyumsuzluklar yaşanabilir.  10 Mayıs tarihi ve civarı günlerde sakin olmakta yarar var. Merkür, size destek veriyor. Akıllıca bütün bunların üstesinden gelebilirsiniz.

12-18 Mayıs haftası: Bu hafta meydana gelecek Akrep burcundaki Dolunay, sağlık ve iş hayatımızla ilgili durumların bizi yormasına, endişeli ve gergin hale getirmesine yol açabilir. Yılda bir kez yapılması gereken sağlık kontrollerimize özen gösterelim. Sigortasız çalışmayınız. Her şeyin sizin istediğiniz gibi olması bazen mümkün değil. Bunu olgunlukla karşılamalısınız. Sabırlı olmak gerektiği gibi, sizi üzmelerine de izin vermemeniz için soğukkanlı davranmalısınız.

19-25 Mayıs haftası: Bu hafta Güneş, burcunuzda ilerleyecek. Yeni bir proje veya yapmayı istediğiniz yenilik anlamında bir çalışma varsa, kolaylıkla ilerlersiniz.  Problemli durumlar varsa bunlar üzerinde fikirlerinizi dile getirerek çözüm bulmaya çalışabilirsiniz. Değişime açık, zeki ve yenilikçi oluşunuz insanların ilgisini çekmenizi, arzularınızı elde etmenizi sağlayacaktır.

26-31 Mayıs haftası: Bu hafta iş ortaklıklarında veya genel olarak iş girişimlerinde uzun vadeli olana yöneleceğiz. 31 Mayıs tarihindeki olumlu görünüm, bize çalışma hayatımızla ilgili konularda moral kazandıracaktır. Hem cesur hareket edebileceğiz hem de kiminle nasıl bir irtibatta bulunmamız gerektiğini gayet iyi bileceğiz.

PARA

1-4 Mayıs arası: Bu hafta ortaklaşa kazançlar yönünde mücadeleci düşüneceğiz.  Hem isteklerimizi elde etmek arzusu hem dış dünyanın bize sundukları arasındaki farklılık yorucu gelebilir.  Elde olmayan fakat uymamız gerekenler bizi yavaşlatabilir. Alacaklarımızı tahsil etmek veya planlarımıza göre hareket etmek zor olabilir. Kilitlenip kalırız. Beklememiz gerekir. Tam oldu derken, birileri bizim düşündüğümüzden başka bir teklifle karşımıza çıkabilir.

5-11 Mayıs haftası:10 Mayıs tarihinde maddi konularda hem sabırlı olmamız hem de birleştirici ve uzlaştırıcı şekilde hareket etmemiz lazım. Çünkü beklememiz gerekecek. Bir yandan beklentilerimize göre bir artış istiyoruz diğer yandan başkalarıyla ilişkilerimizi düzgün tutmak lazım. Çünkü bu dengeleme, kazanç anlamındaki işler için şart gözüküyor. İş başvurularında da yine miktar konusunda hem bize hem de sisteme, şartlara göre hareket etmek gerekecek.

12-18 Mayıs haftası: Dolunay Akrep burcunda oluşacak ve maddi konularda bizi baskı altına alıcı, başkalarına uymamızı gerektirici şartlar altındayız. Sağlığımıza özen göstermemiz gerekiyor. Alacaklarımızı tahsil etmek veya işimizden beklediğimiz geliri elde etmek anlamında bireysel düşünmemek gerekiyor. Ortaklıklar, yatırımlar, borçlar, krediler anlamında mutlaka bilinçli olmamız lazım. Dış faktörler epeyce etkili gözüküyor.

19-25 Mayıs haftası: Bu hafta Güneş burcunuzda ilerleyecek. Bu sizi aktif hale getiricidir. Maddi konulardan genel durumunuza kadar her şeyi yoluna koymak için harekete geçersiniz. İki tane olumlu görünüm var. Bunlar girişim anlamında ve mali konularda umut vericidir.

26-31 Mayıs haftası: 31 Mayıs tarihindeki görünümüm girişimlerden elde edilecek kazançları gösteriyor. Bu bizi rahatlatabilir. Eskiye ait alacaklarımızı tahsil edebiliriz. Ayrıca yeni iş girişimlerinde başarılı sonuçlar alabiliriz.


HAZİRAN
AŞK ve İLİŞKİLER

2-8 Haziran haftası: Aşk hayatınızla ilgili konularda hem dikkatli olmanızı gerektiren hem de olumlu yönde etkileyici enerjiler var. Eğer yeni biriyle tanışırsak, onun duruşundan etkileniriz ve güzel zaman geçiririz. Fakat yine de çok güvenmeyin derim. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. İlişkilerimizde güven unsurunu gözetelim. İlişkisi uzun süredir devam edenler hoş ve fantezilerin güçlü olduğu bir hafta geçirebilirler.

9-15 Haziran haftası: Haftanın neredeyse tüm görünümleri ve Dolunay, ilişki konularında da dikkatli olmayı gerektiriyor. Karşıt burcunuzda 13 Haziran tarihinde gerçekleşecek bu yansıma içtenlikten yoksun, abartılı tepkilerde bulunmaya açık, çelişki ve çatışmalarla dolu, fikirsel anlaşmazlıkların çokça yaşandığı ilişkileri tehlikeye sokar. Bir taraf huzur diye tuttururken, diğer taraf baskı, kıskançlık veya çözümsüzlük peşindeyse işiniz bu hafta epey zor demektir.

16-22 Haziran haftası:  Aşk hayatınızla ilgili konularda iç huzurunuzu bozan ve sizin kriterlerinize uymayan durumları tekrar bir gözden geçirmeniz yararlı olacaktır. Çünkü üstünü örttüğünüz, gizlemek zorunda kaldığınız, kendi dünyanız sınırları içinde yaşadığınız her türlü sıkıntı, güzellik vb. duyguların analiz edilmesi gerekiyor. İleride yaşanması muhtemel olan artı ve eksiler tespit edilirse, yanlışa düşmemiş, doğruya yönelmiş oluruz. Merkür 17 Haziran-1 Temmuz arasında burcunuzda geri harekette olacak. Aşk hayatınızı birebir ilgilendiren meseleleri çok iyi düşünmek lazım. Ani kararlardan kaçınınız.

23-29 Haziran haftası:  23 Haziran tarihinde Venüs burcunuzda ilerliyor. Bu iyi gibi durabilir. Ancak Merkür geri hareketi devam etmekte. Bu hafta aşkta hızlı gelişmelerin işaretçisi. Sosyal hayatın birebir içinde olmak isteyeceksiniz. Bu aynı anda iki kişiyle tanışmak, iki ilişkiyi sürdürmek veya biriyle sorununuz varsa, başkasıyla olup kafanızı rahatlatmak gibi.

İŞ VE KARİYER

2-8 Haziran haftası: İş hayatımızla ilgili konularda bu hafta hem maddi hesaplarımızı bir gözden geçirelim hem de çok hayalci davranmayalım. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek.  Geri planda bitirilmesi gereken işlerimize ağırlık verelim. İş bağlantılarında sadece söz ile değil garanti de isteyelim. Sanatsal ve mistik konularla uğraşan kişiler için enerjiler olumludur.

9-15 Haziran haftası:  İş konularında bilhassa önemli bir haftadayız. 9 Haziran tarihi hem mali hem de huzurunuzu kaçırıcı işlere karşı dikkatli olmanız gereken bir gün. Özel ilişkinizdeki sorunlar veya parasal konularda tatmin olmadığınız işler sizi bir hayli rahatsız edebilir. 13 Haziran tarihi tüm burçlar için önemlidir. Ya tamam Ya devam tarzı gelişmeleri işaret eder. Sağlığınız da aynı şekilde önem arz ediyor. Problemler verimli çalışmanızın önüne geçebilir. Aslında sakin ve soğukkanlı bir şekilde durumlara yaklaşılırsa bu çözüm bulmak adına yararlı olacaktır. Bu haftaki görünümler, sadece sizin üstesinden gelebileceğiniz konular olmayabilir. Sizin dışınızda gelişen durumlar bunda etkili olabilir.

16-22 Haziran haftası: Merkür 17 Haziran-1 Temmuz arasında İkizler burcuna gerileyecek.
Her türlü karar, girişim veya oluşumların iyi gözlemlenmesi şart. Mantığımızı belli konularda odaklayarak tespitlerde bulunma zamanıdır. Bir mesele üzerinde durup mevcut hale bakma, son haftalarda yaşananları ele alma, kararlarınızı tekrar bir tartma yönünde de geri hareket faydalıdır.

23-29 Haziran haftası: Haftanın iş anlamında öne çıkan tarihleri: 25 ve 29 Haziran. Mevcut işimizi sürdürürken, yan bir gelir olarak istediğimiz bir başka işi de yapmaktan yanayız. Merkür geri hareketi, ardından Venüs burcunuzda ilerlerken bunlar üzerinde iyice bir düşününüz. Sanat ve mistik konular, yaratıcı tüm faaliyetler ilgi alanınızda yer alabilir. Bu hafta iş ilişkileri, tanışmalar, mali konular üzerinde düşünmek çok akıllıca olur.

PARA

2-8 Haziran haftası: Sosyal hayatın canlı oluşu, arkadaşlarımızla bir araya gelme, özel bir şeyler yaşama anlamında etkili olduğundan harcamalarımız artabilir. Ancak Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Mali konularda hesabımızı çok iyi yapmamız lazım.

9-15 Haziran haftası:  Maddi konularda da etkili olan bu hafta paramıza mutlaka sahip çıkalım. Bilmediğimiz işlere kalkışmayalım. Güven ve garanti içermiyorsa beklemede kalalım. İş ortaklıklarına dikkat edelim. Sağlığımızı önemseyelim.

16-22 Haziran haftası:  Maddi konularda 18 Haziran tarihindeki görünüm, bizim hesaplarımızı, girişimlerimizi, harcamalarımızı gözden geçirmemiz gerektiğini işaret ediyor. Paramızın bir kısmını ödeyip, daha sonra diğer kısmı ödeyeceklerini söyleyebilirler. Ancak bizim bunun takibini iyi yapmamız lazım. Güneş-Yengeç burcunda ilerleyecek. Bu geçiş güven içinde yaşamak ve paramızı geleceğimizi düşünerek değerlendirmenin yararlı olduğunu söylüyor.

23-29 Haziran haftası: Maddi konularda da etkili bir hafta. 27 Haziran tarihindeki Yeniay, gerçekçi bir şekilde parasal konular üzerinde düşünmeniz, analiz etmeniz, kazanç elde etmek amaçlı doğru bir iz üzerinde yürümeniz anlamında önem taşıyor. Disiplinli bir şekilde hareket ederseniz, önümüzdeki iki haftalık sürecin sonunda verdiğiniz kararların olumlu sonuçlarıyla karşılaşırsınız.


TEMMUZ

AŞK VE İLİŞKİLER

1-6 Temmuz haftası: Merkür geri hareketinin bitişiyle hem kendimizi gayet güçlü bir şekilde ifade edeceğiz hem de aşk hayatımızla ilgili konularda olumlu bir haftaya adım atacağız. İlerisi adına düşünebiliriz, ortaklaşa hareket edebiliriz, ikna kabiliyetimizle karşı cins üzerinde etkili olabiliriz.

7-13 Temmuz haftası: Sürpriz aşklar, keyifli tanışmaların görüleceği bir haftaya adım atıyoruz. Gayet hoş, hızlı başlayan, kafamıza uyan arkadaşlarımızla bir araya gelebiliriz. Bir arkadaşlık çok ciddi boyutlara ulaşabilir. Aşkta gayet keyifli bir haftaya adım atmaktasınız.

14-20 Temmuz haftası: 14 Temmuz tarihinde aşkta ortaklaşa hareket etmek ve birlikte gelişmek arzusunda olacağız. Uyum içinde olmak bizim için önemli olacak. İlişki insanın bir başka kişiyle ortak hedefler belirlemesidir diye düşüneceğiz. Aşkın meyvesi çocuktur diye içimizden geçireceğiz. Bu isteklerimizi veya düşüncelerimizi kabul ettirmekten yana davranacağız. Jüpiter-Aslan burcu seyri 16 Temmuz tarihinde başlıyor. Ağustos 2015 dek sürecek. Çevremiz genişleyecek. Bilgileneceğiz, kendimizi güçlü bir şekilde ifade edeceğiz. İlgi uyandırmayı seveceğiz. Sanatsal alanda birçok insanla bağlantımız olacak. Alkışlanmak isteyeceğiz.

21-27 Temmuz haftası: 22 Temmuz tarihinde Güneş-Aslan burcunda ilerleyecek. Kendimizi eğitim, yakın çevre, bilgilenme, yolculuklar, tatil, gezmek görmek yönünde deneyimlere bırakacağız. Eğlenmek, yeni insanlar tanımak isteyeceğiz. 24 Temmuz tarihi farklı yerler görmek, özgür olmak, değişik bir şeyler yapmak için biçilmiş kaftan bir gün. Ancak bütçemize göre hareket etmeyi de bilelim olur mu? 27 Temmuz tarihinde Aslan burcunda oluşacak Yeniay, çevremiz üzerindeki etkinliğimizin yükselişi, aşka kapılarımızı ardına kadar açma isteğimizi işaret ediyor.

İŞ VE KARİYER

1-6 Temmuz haftası: Bu hafta yaratıcı becerilerimizi gayet rahatlıkla ifade edebiliriz. Sanatla alakalı konularda, ortaklaşa projelerde başarılı sonuçlar alabiliriz. Çeşitli kişilerle bir araya gelerek yeni bir girişim veya organizasyon için konuşmalar yapabiliriz. Finansal açıdan gerekenleri tespit etmeye çalışırız.

7-13 Temmuz haftası: Kişisel ilişkilerin girişimlerimiz yönünde önemi bir hayli fazla. Ne kadar çok insanla internet veya farklı ortamlarda paylaşımda bulunuyorsak, bunların bizim işimize getirisi olacaktır. Bu hafta maddi konular çük daha önemli olacak. İşimizi değerlendirme ölçümüzde para en önemli kriterimiz haline geliyor.

14-20 Temmuz haftası: 14 Temmuz tarihinde mesleği sanat, güzellik, estetikle alakalı olanlar yeni bir proje için ileriye dönük karar verebilirler. Çalışanlar için bu tarih, zevk alınan işi icra etmenin, bir kutlamanın, bir serginin, insanlarla bir araya gelmenin işaretçisi olabilir. Bazılarınız için şifa ve sezgiye dayalı işlerin göstergesidir.

21-27 Temmuz haftası: 26 Temmuz tarihinde Mars-Akrep burcunda seyrine başlayacak. Çalışma hayatımızı yakından ilgilendiren bu geçişte, bir yandan hızlı ve aktif biçimde işlerimizi yapmak isteyeceğiz. Ancak diğer taraftan iş ilişkilerimize dikkat etmemiz lazım. Enerjimiz çok güçlü ancak biz bunu nasıl ortaya koyacağız. Birileriyle tartışıp, baskıcı mı davranacağız yoksa tüm enerjimizi belli bir alana odaklayarak gelişmeye mi ağırlık vereceğiz. Ben ikincisini tercih etmenizden yanayım. Tabii ki sağlığınıza da özen göstermeniz yerinde olur.

PARA

1-6 Temmuz haftası: Maddi konular üzerinde 4 Temmuz tarihinde hem yapmak istediğimiz işler için gerekli miktarı saptamak hem de alacak-borç konuları üzerinde duracağız. Genelde bir proje için para gerekiyorsa, dikkatli şekilde durumu incelemekte yarar var. Para konusunda çok baskın ve kendi istediğimizin almak taraflısı olacağız. Ancak başkaları da kendi bildiklerini okuyacaklardır. Bu tarihte finansal konularda temkinli olmakta yarar var.

7-13 Temmuz haftası: Finansal anlamda önemli bir haftaya adım atıyoruz. Gelirimizi yükseltecek işlere daha çok ağırlık vereceğiz. Sosyal çevremizle bağlantılarımız ek kazançlar anlamında fırsat getiricidir. Serbest iş yapanlar açısından bu hafta daha olumlu. Maaşlı çalışanlar pek tatmin olmayabilir. Dolunay 12 Temmuz tarihinde oluşacak. Mali konularda ciddi anlamda düşüneceğiz. Ödemeler biraz sıkıştırabilir. Ailemizin ihtiyaçları önceliğimiz olacaktır. Merkür-Yengeç burcunda seyrine başladığında parasal konularda hem hızlı bir şekilde çareler arayacağız hem de çok duyarlı olacağız. Biraz parasız kalsak duygusallaşacağız.

14-20 Temmuz haftası: Maddi konularda bu hafta elinize bir miktar para geçebilir. Daha önce yaptığınız bir iş için ödemede bulunurlar. Eğer bir iş teklifi gelirse, 19 Temmuz tarihinde yapılacak işler için ön ödeme mutlaka alınız. Herkese güvenmeyiniz!

21-27 Temmuz haftası: Maddi konularda bu hafta hem güvencemizi düşünerek akıllıca hareket etmek lazım hem de güçlü kişilerle olan parasal ilişkilere önem vermek. Çünkü ancak böylece bütçemizin dengeleri sarsılmaz. Bir de gelir ile gider arasındaki dengenin sarsılmasına izin vermeyelim. 24 Temmuz tarihinde kazanç elde edebileceğimiz fırsatlarla karşılaşacağız. 25 Temmuz tarihinde farklı ve sıra dışı işlerden kazanç elde edebiliriz. Sosyal hayatımızdaki ilişkilere çok önem verelim. Çünkü bunlar bize para getiricidir.  25 Temmuz tarihinde hem iş hem mali konular üzerinde titizlikle duracağız. İşlerimize odaklanacağız ve para getirici işlere yöneleceğiz.


AĞUSTOS

AŞK VE İLİŞKİLER

1-3 Ağustos arası:  1 Ağustos tarihinde Merkür-Aslan burcu geçişi aşk hayatınızla ilgili konularda da etkili olup farklı yerler görmek, insanlarla tanışmak anlamında parlak bir zamandır. Ancak sabırsızlık yüksektir. Çabuk tanışırsınız sonra bir anda vazgeçersiniz. İlişkinize renk katmak, sorunları gözden geçirmek, verimli bir beraberlik için şarttır.

4-10 Ağustos haftası:  8 Ağustos tarihindeki görünüm, hem cesaretli hem de yenilikçi bir tarzla düşünmenizi, hareket etmenizi, parlak fikirlerinizi insanlara sunmanız yönünde bir enerjidir.  Heyecan vericidir. Konuşmalarınız oldukça etkileyicidir. Çevrenizdeki insanların ilgisini kolaylıkla çekebilirsiniz. Sosyal hayatta, yakın çevrenizde bulunan kişileri motive edersiniz. Bir anda karar verip uygulamaya geçersiniz. Bu tarih, haftanın en aktif günüdür.

11-17 Ağustos haftası:  Bu hafta aşkta iki tarih gayet olumludur. 11, 12 ve 15 Ağustos. Güven duygunuzu sözlerinize yansıdığı bu tarihlerde esprileriniz, zekanız, yaratıcı buluşlarınızla karşı cins üzerinde bir hayli etkili olursunuz. Sizi kibar ve oldukça etkileyici bulurlar. Çok yakışıklı veya çok güzel olmanızdan ziyade iletişim beceriniz, tavırlarınızla gönülleri fethedersiniz. 12 Ağustos tarihindeki Venüs-Aslan geçişiyle fiziksel anlamda ışık ışık parlarsınız. Şimdi gözlere, kulaklara hitap etme vaktiniz gelmiştir. Aşkta isteyip de elde edemeyeceğiniz pek kimse yoktur. Çevrenizdeki herkes sizinle beraber olmanın şans anlamına geldiğini düşünürler.

18-24 Ağustos haftası: Hareketli, sevinçli, mutlu ve gayet aktif şekilde haftaya başlıyorsunuz. Hani bir dilek tutun dersem, hemen içinizden ilk geçenleri sıralayın hayata. Çünkü hafta başındaki görünüm aşk, çocuklar, ilişki, evlilik konularında son derece olumlu. Hem kendinizi hem de başkalarını mutlu edebilecek gücünüz var. Partnerinizle tensel uyumunuz çok yüksek. Aşk kapınızı çaldığında onu coşkuyla misafir edebilirsiniz. Bir bebeğin doğumu, hamilelik rutin hayatınızı bir anda değiştirebilir.

25-31 Ağustos haftası: 25 Ağustos tarihindeki görünüm, hızlıca gerçekleşen tanışmaları, flörtleri işaret etmekte. Çekici görünen, kafa yapısı bize uyan, sosyallikten hoşlanan kişilerle muhabbeti seviyorsunuz. Size göre akıllı bir insan, karşı cinsin dikkatini mutlaka çekebilir. İşte bunu yapabilen partneriniz ise, ne mutlu size. Başak burcunda oluşacak Yeniay, ailevi konularda önem taşıyor. Her şeyin yerli yerince olmasını istiyoruz. Haftanın ilerleyen günlerinde bir tarafın baskınlığı gözle görülür şekilde artıyor. Kıskançlıklar gereksiz yere sorun oluşturabilir. Hafta sonunda sular duruluyor. Aşk yine sizleri göz kırparak selamlıyor.

İŞ VE KARİYER

1-3 Ağustos arası: 1 Ağustos tarihinde Merkür-Aslan burcunda seyrine başlıyor ve sizin gibi konuşma ustaları için bu dönem sözlerinizle ilgi uyandırmanızı sağlıyor. Kafanızın içindeki parlak fikirleri dış dünyaya sunuş biçiminiz artistik ve çok etkileyicidir. Sanatçılar için bu hem taklit gücünün artması hem de yeni bir karakter üzerinde çalışılması yönünde olumludur. Bildiklerimizi açıklamak, öğretmek, tasdik edilmek hoşunuza gider. 2 ve 3 Ağustos işlerinizi yaparken mutlaka dikkatli olunuz. Acele etmeyiniz. Kullandığınız aletlerin bakımını yapınız İş kazalarına yol açabilecek durumlara karşı tedbir almamız faydalıdır.

4-10 Ağustos haftası: İş hayatımızı ilgilendiren konularda seçimlerimizi  doğru biçimde yapmalıyız. Biz brüt bir maaşla çalışıp seneler sonra emekli olayım düşüncesinde miyiz, yoksa kariyer yaparak daha iyi kazanç mı elde etmek lazım. 5 Ağustos tarihinde seçeneklerinizi, iş durumunuzu ilerisi adına bir düşününüz.  8 Ağustos tarihi yeni hedef ve uygulamaların işaretçisidir. Karşınıza çıkabilecek bir sürpriz teklif, bir anda yeni bir işe veya projeye atılmanızı sağlayabilir. 10 Ağustos tarihinde gerçekleşecek Dolunay, eğitim bilgilenme, tecrübe yoluyla edindiğiniz bilgileri, yeteneklerinizi şimdi daha geniş bir alanda ifade edebilirsiniz.  Master yapmak, büyük bir projenin içinde yer almak, toplumda tanınmak gibi.

11-17 Ağustos haftası: 15 Ağustos tarihinde iş hayatınızla ilgili konularda gayet güçlü ve kendinizden emin şekilde hareket ederek işinize hakim olursunuz. Liderlik gücünüz yüksektir. Kimsenin size bir söz söylemesi veya karşı gelmesi mümkün olmaz. Çünkü siz zaten duruşunuzla buna izin vermezsiniz. İnsanları etkileme gücünüz, baskın karakteriniz, sezgileriniz sizi farklı kılar.

18-24 Ağustos haftası:  19 Ağustos tarihinde iş konularında  bir yandan çok akıllıca bir analiz yapmak diğer taraftan bütün olasılıkları gözden geçirmek lazım. Bir projeye başlayacaksanız mutlaka iş-ev arasındaki dengeyi kurmanızda yarar var. Yeri gelecek evde de çalışıp bitirmek zorundasınız. Başvuruda bulunmak istiyorsanız, çalışma şartları size en uygun olanı tercih ediniz. Biraz kararsız kalabilirsiniz veya gözünüzü boyayan bir işi doğru seçenek zannedebilirsiniz. Yanılmamak için mutlaka araştırmakta yarar var.

25-31 Ağustos haftası: Çalışma hayatında bu hafta enerjiler bir hayli yoğun olacak. Hem mali konular üzerinde ilişkilerimizi gözden geçireceğiz hem de iş ve ev arasındaki dengeyi yerli yerine koymak için çabalayacağız. İşimizde hakimiyetçi tavırlar içinde olabiliriz. Aynı şekilde başkaları da üzerimizde egemenlik kurmaya çalışabilir. Biz de buna pek pabuç bırakmayız. Bize nasıl yanaşılıyorsa aynı şekilde karşılığını veririz. Fakat bu gerginlik sıhhatimizi bozabiliriz. Onun için dikkatli olmalıyız.

PARA

1-3 Ağustos arası: Maddi konularda hesabımızı bilelim. Yaptığımız işin ücretini en başında belirleyelim ve zamanında alacağımız şekilde düzenleyelim. Arkadaş hatırıdır, eski bir dosttur diyerek zor durumda kalmayalım. İşimizde nasıl daha iyi kazanç elde edebiliriz bunları düşünelim. Trendleri takip edelim.

4-10 Ağustos haftası:  6 Ağustos tarihinde parasal harcamalarda ölçüyü kaçırmamakta yarar var. Bir davet veya bir kutlama için yapılacak alışverişlere yine dikkat edelim. Bu tarihteki görünüm, bir şeyleri birlikte yapabilmek amaçlı ayrılan paranın işaretçisi de olabilir. Sözgelimi tatile gitmek, bir yakınımıza yardımcı olmak gibi.

11-17 Ağustos haftası:  15 Ağustos tarihinde Merkür-Başak burcunda seyrine başlayacak. Bu bir iş üzerinde analiz yapmanız, akıllıca kararlar vermeniz yönünde önemlidir. Ev ve ailevi konularda mükemmel olanı istersiniz. Belki bu nedenle kazandırıcı işlere daha fazla öncelik tanırsınız.

18-24 Ağustos haftası:  Maddi konularda özellikle birileri destekli veya ortaklaşa kazanç anlamında destekler görebiliriz. Evimiz veya ofisimizin ihtiyaçları için 21 Ağustos tarihinde alışverişlerimiz olabilir. Bunları ekonomik anlamda yapmaya gayret edelim. Bir muhasebeci gibi düşünelim. Aldığımıza verdiğimize iyi bakalım. Dengeyi bozmayalım, ölçümüz kaçmasın.

25-31 Ağustos haftası: Maddi konularda hesabımızı bileceğiz. İhtiyaçlarımızı da iyice plan yaparak karşılarsak rahat ederiz. Sağlam ve uzun vadeli olanı tercih etmeliyiz. İnternet ortamında yapılan alımlardan kaçınalım. Gidip yerinde görüp almayı tercih edelim. Yeniay-Başak burcunda oluşacağı için, evimizle ilgili alışverişimiz olabilir. İşe yeni başlamışsak kişisel ihtiyaçlarımızı alabiliriz.


EYLÜL

AŞK VE İLİŞKİLER

1-7 Eylül haftası:  2 Eylül tarihinde Merkür-Terazi burcunda seyrine başlıyor. Aşk hayatımızda iletişim ve paylaşımın önemi belirginleşiyor. Kendimizi hoş, uyumlu, nazik ve kibar bir şekilde ifade edeceğiz. Bir problem olduğunda tartışmak yerine çözümlemek isteyeceğiz. Kaba saba sözlerden hiç hoşlanmayacağız. Güzel sözler duymak, dengeli ve huzurlu ortamlarda bulunmak bize keyiflendirecek. İletişim ve haberleşme yoluyla biriyle tanışabiliriz. Sanatsal ortamlarda şarkı söylemek, konuşmak, insanları bir araya toplamak onlara güzelliklerden bahsetmek haftanın yansımaları arasındadır.

8-14 Eylül haftası:  10 Eylül tarihindeki görünüm, aşkta dikkatli ve dengeli konuşmanız gerektiğinin işaretidir. Bazen sözcükler keskindir ve insanı oldukça zor duruma sokar, bazen de sözcükler sihirli bir güçtür, mucizeler yaratır. Uzlaşıya açık tarzda ve akıllı bir şekilde iletişimde bulunursanız,  isteklerinizi daha kolay elde edebilirsiniz.  11 Eylül tarihinde, aile,  iş hayatımız ve ileriye yönelik hedeflerinizi olumlu yönde ilerletecek gelişmelerle karşılaşacaksınız. 13 Eylül tarihinde aşk hayatınız, varsa çocuklarınız, sanatsal çalışmalarınız, kısaca kendinizi en güçlü şekilde ifade etmek istediğiniz alanlarda gayet ılımlı, nazik ve tarafsız bir şekilde düşünmek önemli. 14 Eylül Mars-Yay burcu geçişinde karşınıza maceradan hoşlanan, özgür ilişkiler kurmak isteyen biri çıkabilir. Evli iseniz, eşiniz kendine dönük şekilde hareket edebilir. Abartılı davranabilir.

15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihinde aşk hayatınız, çocuk, yaratıcı yetenekleriniz, ortaklaşa projeler, sanatsal faaliyetler başta olmak üzere her konuda ilerisi adına düşünmekte yarar var. Bu önemli bir karar günüdür. Sizin gelişiminiz adına faydalı olacaktır.

22-28 Eylül haftası:  22 Eylül tarihi ilişki anlamında şanslı bir gündür.  Hatta duble kısmetlilik desem yerinde olur. 23 Eylül tarihinde, aşk hayatınız, sosyal aktiviteler, çocuklarınız, hobileriniz, enerjinizi odakladığınız alanlardır. Estetik, güzellik, bakım, nezaket, uyum ve dengenin aşkta bilhassa öne alındığı zamandır. Hayatın keyifli ve güzel yanlarının tadını çıkarabilmeniz, düzenlemelerde bulunarak yaşamınıza olumlu anlamda bir yön çizebilmeniz gayet kolaydır. İster yeni tanışmalarda, ister uzun süredir birlikte olanlarda fiziksel güzellik veya çekicilik bir hayli önemsenir.

İŞ VE KARİYER

1-7 Eylül haftası:  Sanatsal ve yaratıcı tarzda çalışanlar için Merkür-Terazi geçişi gayet yararlıdır. Bir mekanda, bir ortamda sunumlarda bulunabilirsiniz. İlişkiler üzerine söyleşiler yapabilirsiniz. İnsanları bir araya getirebilir, tanışmalarını sağlayabilirsiniz. El becerinizle hazırladığınız ürünleri sergileyebilirsiniz. Bu hafta iş hayatında paylaşım, ortaklaşa hareket etmek, güvencenizi sağlamak yönünde düşüneceksiniz.

8-14 Eylül haftası:  9 Eylül tarihindeki Dolunay, mesleki konularda bilinçli düşünmenin önemini vurguluyor. Dağınık, her şeyi kadere teslim etmiş, mücadeleden kaçarak başarılı olamazsınız. 10 Eylül tarihinde ailevi konular üzerinde gerçekçi olmak yerine, birbirinizi eleştirmek, armudun sapı var misali her şeyde kusur almak nasıl yanlışsa, iş hayatınızla ilgili meselelerde de hayalperest olmak sakıncalıdır.

15-21 Eylül haftası: Bu hafta iş hayatınızla ilgili konularda her şeyi  büyük bir titizlikle ele alırsınız. Kimse bilmez ama eğer problemleriniz varsa bunları çözmeden rahat etmeniz mümkün değildir. 21 Eylül tarihinde, evimiz ve çalışma hayatımızı ilgilendiren konularda gözden geçirmelerde bulunalım.

22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihindeki Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü, hem zengin bir düşünce ve iletişim gücü verir hem de özgürce kararlar vererek yeni yol, hedefler tayin etmenizi sağlar.

PARA

1-7 Eylül haftası:  Parasal konularda güçlü olma arzumuz bir hayli yoğun. Geleceğin teminat altına alınması, güvence altında tutulması için başınızı sokacak bir ev, şöyle bankada biraz para sizin en büyük isteğiniz. Bu yüzden de bir muhasebeci gibi düşünebilir, bir işveren gibi piyasanın durumunu inceleyebilirsiniz.

8-14 Eylül haftası:  9 Eylül tarihindeki Dolunay, maddi konularda da etkilidir. Kendiniz için sağlam bir iş ve kazanç sağlayıcı alanlara yönelmelisiniz. İyi niyet veya ne yaptığını bilmez hallerde geleceğinizi garanti altına alamazsınız. Jüpiter size destek veriyor. 25 Eylüldeki özel görünüm sizi destekleyicidir.

15-21 Eylül haftası:  21 Eylül tarihindeki görünüm, eş veya iş ortağınızdan kaynaklanan mali sorunlarla uğraşabilirsiniz veyahut bu kaynakları verimli bir şekilde kullanmak için mücadele verirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmenizde yarar var.

22-28 Eylül haftası: 24 Eylül tarihinde Terazi burcunda oluşan Yeniay, maddi açıdan olumlu gelişmelerin işaretçisidir. Ortaklaşa işler, sanatsal konular, çocuklar ve aileyle ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşanır.


EKİM AYI

Ekim ayı özel dosyası Aşk-İş-Para
Güneş ve Ay Tutulmaları ve
Merkür Akrep-Terazi geri hareketleri

1-5 Ekim haftası: 4-10 Ekim tarihleri arasındaki Merkür geri hareketi, iş bağlantılarınız  veya iş ortaklıkların ele alınması ve gözden geçirilmesi vaktidir. Hizmet alanınızla ilgili bir sıkıntınız, sağlık probleminiz varsa bunların mutlaka tetkik edilmesinde yarar vardır. Geri harekette odaklanma gücünüz çok yükselecek. İşiniz araştırmayla, bir konuyu derinlemesine öğrenme ile alakalı ise bu geri hareket işinize yarar. Bu geri hareket ailevi ilişkiler başta olmak üzere aile sağlığı, iş durumumuz, ailemize ait kalıtsal hastalıklarla ilgili araştırmalar için uygun zamandır.  İşe girmek amaçlı sağlık raporu, hamilelik araştırmaları, çocuk sahibi olmayla ilgili konuları gözden geçirebiliriz. Acil ameliyatlar ertelenmemeli, yarım kalan tedaviler yaptırılmalıdır. Geri hareketin bir başka etkisi, maddi konularda olabilir.  Eğer bir iş gücü kaybınız varsa, işinizle alakalı bir sorun nedeniyle alacaklarınızı tahsil edemiyorsanız hukuksal açıdan durumunuzu inceleyiniz. İşsizlik sigortası veya sosyal güvencenizle alakalı konular üzerinde durunuz. Kaparo almadan işe başlamayınız. İş sözleşmenizdeki maddi kısımları tekrar gözden geçiriniz.

6-12 Ekim haftası: Ay Tutulması 8 Ekim tarihinde Koç burcunda gerçekleşecek. İsteklerinizi elde etmek, hedefinize ulaşmak, sosyal ilişkilerde lider pozisyona çıkmak, grup ve organize çalışmalarda başa geçmek gibi bencil isteklere, çabuk karar vermelere, hırsa sebep olur. Oysaki tutulmanın görünümlerine baktığımızda başkalarıyla ortaklaşa hareket etmenin önemi ortaya çıkıyor. Merkür geri hareketini de göz önüne alırsak iş ve ilişki ortaklıklarındaki işbirliği kazandırıcı olacaktır.

10 Ekim-25 Ekim tarihlerinde Terazi burcunda gerileyecek. Aşk hayatınız, çocuklarla alakalı konular, yetenekleriniz, becerileriniz ve gerçekleştirmek istediklerinizi lütfen bir daha gözden geçiriniz. Bireysel ani kararlar vermeyiniz.

24 Ekim Akrep burcunda oluşacak Güneş Tutulması çalışma hayatınız, sağlığınız, günlük hayattaki uğraşılarınız, projeleriniz, işteki verimliliğiniz gibi konuların 9 Kasım tarihi itibariyle ele alınmasında yarar var. Gelişmelere göre kararlarınızı verirsiniz. 11 Kasım sonrası mali konularda başkalarından güçlü destekler görebilirsiniz.


KASIM

AŞK VE İLİŞKİLER

3-9 Kasım haftası:  7 Kasım tarihindeki Dolunay, güven duygunuzu ayakta tutarak, sağlığınıza önem vererek, her türlü güçlüğün üstesinden gelebileceğinize inanınız. Güven hissi uyandırmayan, soru işareti taşıyan kişilere karşı temkinli olunuz. Ayrıca beraber çalıştığınız kişilere dikkat ediniz.

10-16 Kasım haftası:  16 Kasım Venüs-Yay burcu geçişi, ilişkilerde gelişim fırsatların yoğunlaştığı, hevesli bir şekilde karşı cinsle bağlantılar kurulduğu zamanlardır.  Devam eden ilişkilerde iyimser paylaşımlar, pozitif yaklaşımlar ön plandadır. İleride ne olur veya ne gibi problemler yaşanır diye düşünülmez. Arzu ettiğiniz tüm heyecanlara açık bir süreçtir. Karşı taraf tüm hoşluğuyla, çekiciliğiyle, aktifliğiyle size yaklaşır.

17-23 Kasım haftası:  22 Kasım Güneş-Yay burcu geçişinde, sorunları olan çiftler, problemlerini ortaklaşa gözden geçirmeliler. Evlenmeyi düşünenler öncelikle birbirlerine en başında dürüst davranmalılar.  İş ortaklığı, sözleşmeler ve yasal konularda da, uzman kişilere danışmakta yarar var. Aynı gün oluşan Yay burcundaki Yeniay, önümüzdeki iki hafta içinde hem ilişki hem hedef hem de çevre konularında sizi güçlendiricidir. Kararlarınızı verirken, ideallerinize göre düşünün ve bunun gerçekleşeceğine inanın.

24-30 Kasım haftası: 28 Kasım tarihinde Merkür-Yay burcu seyri başlıyor. Eğer bir iş ortaklığı kurulacaksa, her bir noktanın iyice konuşulmasında yarar var. Sözleşme şarttır. Evlilik veya ayrılık gibi kararların da aceleye getirilmemesi şarttır. Bugün anlaşıyorum yarın da anlaşırım dememeli, birbirinizi iyi tanımalısınız. Bir yolculuk, iletişim,  bir arkadaşı vasıtasıyla veyahut sürpriz bir şekilde yeni biriyle tanışabilirsiniz.

İŞ VE KARİYER

3-9 Kasım haftası:  9 Kasım tarihindeki Dolunay, çalışma hayatında olanlar için durumlarını gözden geçirme, evde yaşayanlar için günlük hayatlarını düzenleme, sağlık yönünde şikayeti olanların tetkiklerde bulunmaları yönünde etkili olduğu gibi, kişisel anlamdaki meseleler ve ailevi konularda da önem taşımaktadır. İş ortamındaki ilişkilerin niteliği, işinizle alakalı meselelere bakış açınız, iş tercihleriniz ve şu andaki mevcut işinizle alakalı finansal konular bu süreçte bir hayli önem kazanır.

10-16 Kasım haftası: 11 Kasım tarihi önemli bir projeye imza atabilirsiniz. Ancak  sağlığınıza dikkat etme zamanınızdır. Enerji çok yüksektir. Gerginlik de yaratabilir. Problemli bir iş ortamında çalışıyorsanız dikkatli olmamızda yarar var.

17-23 Kasım haftası:  22 Kasım tarihindeki Güneş-Yay burcu süreçlerinde genelde iyimser düşünürüz ve her şeyin olasılıklar dahilinde olduğuna  inanırız. Bu yüzden de özünde iyimserlik yatan bir cesarete sahibimizdir. Uzak yollara gitmek, oralarda yaşamak, çalışmak veya yerleşmek, özgür olmak bizim için gayet önemlidir. Farklı fikirlere sahip insanlarla tanışma, değişik yerler görerek hayatın  farkına varma, eğitim-iş ve kişisel anlamda yeni kararlar almak ihtiyacımız yoğundur.

24-30 Kasım haftası:  İş sorumluluğunun yüksek olduğu 26 Kasım tarihinde derinlikli bir şekilde düşünmek ve ona göre karar vermek zamanıdır. Özellikle ortaklaşa bir projede yer almanız veya bir iş başvurusunda bulunmanız mümkündür. Mali konuları mutlaka gözden geçiriniz.

PARA

3-9 Kasım haftası:  7 Kasım tarihindeki Dolunay, maddi konularda restleşmenin ve kendi çıkarlarınızı gözetmek isteğinizin işaretçisidir. Duygusal bir baskı ve tatminsizliğin sizi bir hayli gerebileceğini gösteriyor. Sakin ve mantıklı hareket etmekte yarar var.

10-16 Kasım haftası:  16 Kasım tarihindeki görüşmeler, mali konularda bağlayıcı, sağlamlaştırıcıdır. Ancak bu sizin arzu ettiğiniz oranın altında olabilir.

17-23 Kasım haftası:  18 Kasım tarihinde parasal konularda isteklerinizi, iş yaptığınız kişilere veya işverenlerinize bildirebilirsiniz.

24-30 Kasım haftası:  26 Kasım tarihinde yapılacak görüşmelerde maddi konularda bir karara varılır. Şartlara göre karar verilecektir. Sizin de bu şartlar çerçevesinde düşünmenizde yarar var.


ARALIK

AŞK VE İLİŞKİLER

1-7 Aralık haftası:  4, 5, 6 Aralık tarihleri gayet olumludur. İlişkide sorunları sürpriz bir şekilde çözüme kavuşturur. Yeni beraberlikler kolayca kurulur. İletişim sevgililer arasında gayet hızlı bir şekilde gelişir. Yazışmalar, telefonlaşmalar ve buluşmalar. Bu tarihlerde karşınıza çıkan kişi başınızı döndürebilir.

8-14 Aralık haftası:  10 Aralık Venüs-Oğlak burcu geçişinde biraz sıkılırsınız. Özgür olamadığınızı, bir şeyleri sürekli köşelemek zorunda kaldığınızı, aşkta aradığınızı bulamadığınızı hissedersiniz. Keyfiniz biraz kaçar. Bir yandan sosyal ilişkilerde aktif hareket ederken, diğer yandan özel hayatınızdaki durgunluk sizi yorsa da, bu hafta enerjiler gayet olumludur. Arkadaşlarınızla birlikte olmak, size iyi gelecektir.

15-21 Aralık haftası:  21 Aralık tarihinde baskılara gelemezsiniz. Tavrınızı ortaya koyarsınız ve bunu da gayet akıllıca yaparsınız. Eğer beraberlikte sorunlar varsa, partneriniz bu tür bir davranışı saygıyla karşılamak zorunda kalır.

22-28 Aralık haftası: 23 Aralık itibariyle Satürn-Yay burcunda seyrine başlıyor. İki buçuk yıl boyunca ciddi ilişki ve evlilik konularında zorlanmalar, gecikme, kısıtlanmalar yoluyla sınanacaksınız. Bu bir yol, bu bir öğretidir. Satürn hangi alanda geçiyorsa, orada kişiyi eğitir. Farklı görüşte olan partneriniz veya karşılaşacağınız partner adayı sizi disiplin altına alır. Boşanmak kolay değildir. Evlilik yapma arzusu azalır.  Mutlaka ilişkilerinizi, son yedi yılda yaşadıklarınızı, tercihlerinizi gözden geçiriniz.

İŞ VE KARİYER

1-7 Aralık haftası: 5 Aralık tarihinde Mars-Kova burcunda seyrine başlayacak. Girişimci davranacağız. Yolculuklar, grup temasları, organize işler, bir projenin yürürlüğe konması çalışmaları, yeni hedef belirleme, yurtdışı-yurtiçi bağlantılarında bulunabilirsiniz. Sıradan işler yerine farklı ve yenilik anlamındaki çalışmalara ağırlık verebilirsiniz.

8-14 Aralık haftası:  İş hayatıyla ilgiliOCAK
AŞK VE İLİŞKİLER

1-5 Ocak haftası: İlişkinizle alakalı konularda cinsel tutkular bir hayli önemli. Problemleriniz olsa dahi, sırf bağımlılığınız nedeniyle ondan vazgeçmeniz kolay olmaz. Bu hafta özellikle beraberliklerde bu olgular çok önemli hale gelecek. Yeni başlayacak ilişkilerin de temelinde karşılıklı cinsel çekim faktörü bir hayli etkili olabilir. Ancak, sadece bununla kalmayıp, değerleriniz, hayatı ele alış biçiminizi de önemsemelisiniz.

6-12 Ocak haftası: İlişkide iletişim bir hayli önemli. Hem kendinize hem de partnerinize karşı biraz daha ılımlı davranmanızda yarar var. Aradığımız bazı kriterleri bulmakta zorlandığımız için, hem kendimize hem partnerimize yüklenebiliriz. Kuruntulu düşünebiliriz. Birbirinize karşı sorumluluklarınızı, sınırlarınızı, duygularınızı şöyle geçmişi göz önüne alarak bir düşünmekte yarar var.

13-19 Ocak haftası: Partnerin güç ve kontrolünü ilişkide baskın şekilde gösterebilir. Bu ilişkinizin niteliğine göre, sizi çok fazla sevdiğinden olabilir. Venüs geri harekette olduğundan, özellikle aranızdaki problemleri ılımlı şekilde ele alınız. Bu etki altında başlayan ilişkilerin uzun ömürlü olması zordur. İlişkilerde genel olarak karşı tarafın gücünü, güvenilir olup olmadığını, bu ilişkide kazançlı çıkıp çıkmayacağımızı sorgularız. Cinsel anlamda rahat davranmayız. Belli bir mesafe koyarak hareket etmeyi tercih edebiliriz. Birbirimize bu hafta biraz daha ılımlı yaklaşmakta, yeni başlayacak ilişkilerde de temkinli olmakta yarar görüyorum.

20-26 Ocak haftası: Yeni arkadaşlıklar, tanışmalar, kısa yolculuklar, iletişimler bir hayli etkili olacaktır. Ancak ciddi ilişkilerde eğer problemler varsa, hafta sonuna doğru lütfen dikkatli olunuz. Çatışmayınız, birbiriniz üzerinde baskın olmaya çalışmayınız.

27-31 Ocak haftası: Sosyal ilişkiler güçleniyor. Yeni insanlarla tanışmak, kendimizi ifade etmek, yeniliklerde bulunmak istediğimiz bir haftaya adım atıyoruz. Ayın sonuna doğru aşk evimizin yöneticisi Venüs’ün geri hareketi bitiyor. Bu sizler açısından ilişkinizle alakalı paylaşımları yeniden gözden geçirerek, durum tespiti yapmak anlamında faydalıdır.

İŞ VE KARİYER

1-5 Ocak haftası:  Mesleği danışmanlık, halkla ilişkiler, sanatla alakalı olanlar kendilerini güçlü bir şekilde dışa yansıtmak isteyecekler. Genel olarak işimizle alakalı konularda mücadeleci olacağız. Popülerlik gücümüzden yararlanacağız. Sosyal ilişkilerimizi önemseyelim. Kiminle nasıl bağlantı kurmamız gerektiğinin farkında hareket edersek, dikkat çekebiliriz.

6-12 Ocak haftası: İşlerimizi düzenlemek ve maddi konularda kazandırıcı olana yönelmek isteyeceğiz. Çalışma hayatında, finansal konularda güvenilirlik olgusunu önemsemek gerekiyor. Sorumluluklarımız bizi biraz zorlayacağı için,  sağlığımıza dikkat edelim. Kendimizden ziyade başkalarını memnun etmek zorunda kalabiliriz.

13-19 Ocak haftası: İş ortaklıkları ve finansal konularda biraz baskı altında kalabilirsiniz. Özellikle 16 Ocak tarihinde ılımlı ve dengeli bir şekilde hareket ederek, başkalarının üzerinizdeki baskınlığını devre dışı bırakabilirsiniz. Mars burcunuzla uyumlu görünüm yapıyor. Fakat birileri de çıkarlarını korumak yanlısı hareket edebileceğinden dikkatli olmamızda yarar var. Hafta sonuna doğru, enerjiniz yükselecek. Durumları lehinize çevirebilirsiniz.

20-26 Ocak haftası: Hedeflerimize uygun şekilde hareket edebileceğiz. Kendimizi ifade gücümüz oldukça yüksek. Girişimlerde bulunabilirsiniz. Yolculuk, grup, organize işler, birçok insanla temas, görüşmeler açısından hafta sonuna doğru olumlu etkiler sizi kucaklayacak.

27-31 Ocak haftası: Haftaya aktif bir şekilde başlayacaksınız. Yeni insanlarla tanışmanız, bir araya gelerek kendinizi ve amacınızı ifade edebilmeniz mümkündür. Sürpriz bir şekilde değişik kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

20-26 Ocak haftası: İş hayatında ileri görüşlü olmaya bakınız. Yenilikleri takip ediniz. Çevrenizdeki insanlarla akıllıca ilişkiler kurarak öne çıkınız. Anlaşılmaz, kıskanç, dik kafalı, huysuz insanlarla aranızda yaşanması muhtemel sorunlara karşı dikkatli olunuz.

27-31 Ocak haftası: Kariyer evinizde oluşacak Yeniay, işinizle alakalı konular üzerinde odaklanmanızı sağlar. Yeni işler, görüşmeler, farklı teklifler gündeme gelebilir. Bize uygun olup olmadığına bir bakalım. Venüs geri hareketi bu hafta sona erdiğinde, duruma göre kararınızı verirsiniz.

PARA

1-5 Ocak haftası: Bu hafta özellikle başkalarından elde etmeyi düşündüğünüz parasal konularda çok bilinçli hareket etmemiz sayesinde güçlenebiliriz. Onlar üzerimizde baskı kursa da, biz çıkarlarımızın farkında olarak, durumları ele alırsak güçlenebiliriz. Yeniay oğlak burcunda oluşacağı için, bizim kendimize güçlü ortaklar bulmamız, aklımız başımızda kaynaklarımızı değerlendirmemiz lazım. Harcamalarımıza da bu hafta dikkat etmemizde yarar var.

6-12 Ocak haftası: İşimizden elde ettiğimiz gelirin yükseltilmesi, çalışma şartlarımızın iyileştirilmesi hususları üzerinde duracağız. Venüs geri hareketi devam ettiği için, tabii ki acil yatırım kararları vermemek, gecikmiş borçlarımız varsa ödemek durumundayız. Parasal veya iş anlamında bir arada olduğumuz kişilerin bize karşı dürüst davranmalarını bekleyeceğiz. Biz de mali konularda sınırlarımızı aşmayacağız. Bu söylediklerime özen göstermeniz faydalıdır.

13-19 Ocak haftası: Bu hafta parasal kazanç evinizde oluşacak Dolunay, sizi zorlayabilir. Ailevi ve geleceğinizi ilgilendiren konular üzerinde ciddiyetle durmamızda yarar var. Bir yandan güvende olmak diğer taraftan baskı altında kalmamak istiyoruz. Ancak bizim de ayarımızı bilmemiz, bütçemizi iyi yapmamız lazım.

20-26 Ocak haftası: Bu haftanın sonuna doğru, iş görüşmeleri, işimizde yoğunluk bizi biraz sıkabilir. Mali konular üzerinde bir hayli durabiliriz. Başka iş arayışlarımız olabilir. İşimizden elde ettiğimiz gelir ile çalışma hayatımızın şartları arasındaki dengenin bazen şaşıyor olması bizi üzüyor. Sağlığımızla alakalı konular için bir miktar para ayırabiliriz.

27-31 Ocak haftası: Bu haftanın sonunda Venüs geri hareketi sona erecek. Mali konularda başkalarının üzerinizdeki baskısı bir miktar hafifler. Ancak yine de kaynaklarımızı riskten uzak kullanmaya,  ilişkilerimizi bozmadan ortayı bulmaya çalışacağız.


ŞUBAT
AŞK VE İLİŞKİLER

3-9 Şubat haftası: Haftanın başındaki enerjiler, tam olarak kafanıza uygun birine rastlamanın kolay olmadığını işaret ediyor. Hafta ortasında, duygusal anlamda güvenlik arayan kişilerle ve hassas ruhlu insanlarla daha fazla karşılaşabilirsiniz. İlişkinizde ise, partner de aynı şekilde maddi ve manevi anlamda güvende olmak isteyecektir.

10-16 Şubat haftası: Merkür geri hareketi nedeniyle hafta ortasında tanışacağınız kişilerle veya ilişkilerde, söylenenlere ve de söylediklerinize tabii ki dikkat etmelisiniz. Bir ilişkinin başlaması veya bitişiyle ilgili konularda kararlar vermeyiniz. Beklemede kalmak, dogmatik düşünmemek en doğru yoldur. Bu ayın sonunda Merkür düzeldiğinde, duruma göre bir bakarız. Hafta sonuna doğru, aşk hayatımız canlanır. İletişimde bulunmak, ilişki kurmak isteriz.

17-23 Şubat haftası: Hafta içinde ilişki anlamında en dikkat edeceğimiz husus, kesin ve net kararlar vermemek. İncelemek, gözlemde bulunmak. Fanatik tarzda konuşmalar, kendi görüşlerini doğru sanmalar, birlik ve bütünlükten uzak tavırlar, ilerisi adına umut vaat etmez. Zaten geri hareket döneminde olduğumuz için, bizim de görünenle yetinmememiz gerekiyor.

24-28 Şubat haftası: Aşkta zorlu bir dönemden geçiyorsanız, birlik ve bütünlükten yoksun bir ilişki yaşıyorsanız haftanın başındaki enerjiler problemleri hasıraltı etmek yerine, cinsel ve paylaşım anlamında her durumu gözden geçiriniz.  Haftanın sonlarına doğru, paylaşım ve değerleriniz yönünde ileriye dönük bir şekilde ilişkinizi ele almalısınız. Çünkü güven ve istikrar olmayan bir beraberliğin ileride problem yaratması mümkündür.

İŞ VE KARİYER

3-9 Şubat haftası: İş hayatınızla ilgili konularda bu hafta belirsizlik içeren durumların ele alınması gayet önemlidir. Merkür gerileme hareketi başlayacağı için, tabii ki mesleki hedefiniz, toplumsal yaşamınızla ilgili konularda duygularımızla karar vermemek gerekiyor. Güvence içinde yaşamak arzumuz bir hayli yoğun. Ancak girişimde bulunma yönünde çok iyi analiz yapmak gerekiyor. Çalışma saatlerinizden tutun da,  mesleğinizle ilgili dünyadaki gelişmelere kadar her şey bilinçli bir şekilde ele alınmalı. İşinizde tecrübe edinmek, başkalarına faydalı olmak,  vizyonunuzu güçlendirmek çok önemli. Onun için geri hareket döneminde,  yaratıcı yetenekleriniz, sahne ve sinema, edebiyat, yazım işleri vb. alanlarda kendinizi yetiştirmenizde fayda var.

10-16 Şubat haftası: İş hayatınızla ilgili konularda hem geçtiğimiz hafta yazdıklarımızı gözden geçirmekte hem de verimli çalışmak, sağlık gibi konular üzerinde ileriye yönelik olarak incelemelerde bulunmakta yarar var. Hazır Merkür geri hareketi başlamışken, bu incelemeler işinize yarayabilir. Hafta ortası itibariyle, Merkür Kova burcuna gerileyecek. Böylece mesleki konularda yapılan gözlemlerin yanı sıra uzmanlık, akademik gelişme, eğitim, yurtdışı, grup faaliyetleri anlamındaki konular üzerinde de düşünmeye başlayacağız.  Hafta sonuna doğru, olumlu bir enerjimiz var. Hem kişisel hem de çalışma hayatımızla ilgili konularda hedefimize uygun şekilde hareket etme özgürlüğüne sahibiz.

17-23 Şubat haftası: Yetenekli olduğumuz alanlarda kendimizi gösterebileceğimiz Güneş-Balık burcu seyri hafta başı itibariyle devreye giriyor. Bu enerji, bazen iki yönlü davranışlar sergilememize neden olabilir. Şu işi mi yapsam, bu iş mi benim için daha iyi olur gibi kararsızlık çekebiliriz. Ancak genel anlamda sanatsal konular, denizle alakalı meslekler, fotoğraf, müzik, dans alanlarında bir hayli etkili olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca felsefe konularına merak duyabiliriz. Toplumla alakalı yardımlaşma hizmetlerinde bulunabiliriz. 19 Şubat tarihinde zorlayıcı bir enerjimiz var. Ancak iş ve girişim anlamında düşünülenlerin gözden geçirilmesi yönündedir. Kararsızlık duymamıza yol açabilir.

24-28 Şubat haftası: İşimizdeki motivasyonumuz ve kazanç konular üzerinde duracağız. Duyarlılık söz konusudur. Ancak bir şekilde sorunların üstesinden gelmemiz gerektiğini biliriz. Hem değerlerimiz hem de bizi kıskaç altına alan meseleler üzerinde durabiliriz. Özellikle sağlık ve çalışma koşullarımızın iyileştirilmesi son derece önemlidir. Kariyer hedeflerimizi amacımıza uygun şekilde düzenlememizde yarar vardır.

PARA

3-9 Şubat haftası: Bu hafta özellikle parasal konularda güven olgusu son derece önemli hale geliyor. Hem iş hem kazanç anlamında nelere gereksinim duyduğunuzu ele alacak, ancak düşünmeden kararlar vermeyeceksiniz. İşinizden elde ettiğiniz gelir,  kaynaklarınızın değerlendirilmesi,  bütçenizin düzenlenmesi yönünde geçmişe dönük bir şekilde durumunuz ele almanızda yarar var. Zaten siz de, para biriktirmek ve ileride rahat etmekten yanasınız. İşte bu konularda hafta sonuna doğru Balık burcunda gerileyecek Merkür, çok dikkatli gözden geçirmelerde bulunmanın önemini işaret etmektedir. Ayrıca tedbirli olmamızda yarar vardır.

10-16 Şubat haftası: Bu hafta maddi konularda net olarak bir yol izlemek pek kolay olmaz. Harcamalara dikkat etmekte yarar vardır. Kafamızın içinde bazı planlar yapsak da, şu anki mevcut işinizle ilgili kaygılarınız önünüzü görmekte zorlanmanıza neden olabilir. Bu yüzden de bütçemizin ayarını iyi bilmek gerekiyor. Sağlığımızla ilgili giderlerimiz olabilir. Aslan burcunda 15 Şubat tarihinde oluşacak Dolunay, kazanç konularında her şeyi çok iyi incelemeniz, yakınlarınız veya bir takım nedenlerle harcamalarınıza dikkat etmeniz gerektiğini vurguluyor. Dikkat çekmek isteyeceksiniz. Bu da bütçenizin sınırlarını aşmanıza neden olabilir.

17-23 Şubat haftası: Merkür geri hareketini göz önüne almamızda yarar var. Bu da gösteriyor ki, mali konularda yeni iş araştırmaları, işinizden elde ettiğiniz gelir üzerinde düşünmek durumundasınız. Bazı fırsatlar karşınıza çıksa da, bunların sağlamlığı konusunda çok iyi düşününüz.

24-28 Şubat haftası: Bu hafta dikkat edeceğimiz husus, özellikle borç alma ve verme anlamında temkinli olmayı bilmektir. Harcamaların inceden inceye tetkik edilmesi, yatırımların da mutlaka bilinçli bir planlama ile gözden geçirilmesi lazım. Eş veya iş ortağınızın da parasal konularda sizin gibi dikkatli hesaplamalarda bulunmasında yarar var.  Güvence çok önemli ve biz bu anlamda duygusal hareket edemeyiz. Miras, ortak kazançlar, fonlar konusunda uzmanlara danışmakta yarar görüyorum.

MART
AŞK VE İLİŞKİLER

1-2 Mart arası: Mars geri hareketine başlıyor. Bu durum aşk hayatınız, çocuklar, zevkleriniz, hayatın güzelliklerini yaşama hevesinizi daha fazla yükseltecektir. Ancak bu yükseliş, tümüyle rehavete ve yanlış hedeflere sizi sürüklemesin. Buna dikkat ediniz. Hafta sonunda etkili bir enerjimiz var. Elimizden geldiğince aşkta adil olmaya ve en azından ilişkide uyumu yakalamaya çalışıyoruz. Ancak partnerimizin duygusal baskıları karşısında bir hayli sıkılabiliriz.

3-9 Mart haftası: Venüs Kova burcunda seyrine başlıyor ve bu geçiş sosyal ilişkileri canlandırıcı, yeni insanlarla tanışmanızı sağlayıcıdır. Farklılık arayışı bir hayli yükselecek. Özgürce ilişkiler yaşamak, hayata aktif bir şekilde yaklaşmak sizin için önemli hale geliyor.

10-16 Mart haftası: Haftaya genel olarak baktığımızda iletişimin gereksiz meseleler yüzünden sekteye uğraması mümkün. Hala bazı konularda karar vermiş değiliz. Arzumuz özgürce paylaşımda bulunmak, canlanmak, arkadaşlık etmek ve farklı bir ilişki yaşamak. Ancak tam anlamıyla karşımızdaki kişinin niyetini anlamakta zorlanacağız. Bir yerde takılmış gibiyiz sanki. Sürdürüyoruz fakat dengesizlikler canımızı sıkmakta.

17-23 Mart haftası: Hafta içinde yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Sürpriz karşılaşmalar söz konusu. Bir yolculuk, bir davet, bir arkadaşınız vasıtasıyla yakınlaşmalar gündemde yer alıyor. Hoş ve sizi bir hayli heyecanlandırıcı olduğunu söyleyebilirim. Bu hafta karmik gelişim yolumuzu işaret eden Kuzey düğüm Terazi burcunda ilerleyecek. Bu da gösteriyor ki, aşkta şansımız yükseliyor. Uyum, paylaşım, uzlaşı, ortaklaşa hareket edeceğiniz kişilere çekilebilirsiniz. Arkadaşlıklardan ziyade özel ilişkilere daha fazla önem verebilirsiniz.

24-30 Mart haftası: Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Haftanın ortalarında Venüs ve Mars burcunuzla uyumlu görünüm yapacak. Bu ilişkinizde paylaşımın işaretçisidir. Denge ve uyumluluk ilişkinizde sağlanabilir. İkizler burç mensupları bu hafta yeni birisiyle karşılaşabilirler. Arkadaşça paylaşım ve birbirinizi tanıma yönünde enerjiniz olumludur. Yeniay Koç burcunda sosyal ilişkilerinizi güçlendiricidir.

İŞ VE KARİYER

1-2 Mart arası: iş ilişkilerinde özverinin bir sınırı olması gerektiğini düşünürsünüz. Sorumluluklarınızın farkında olarak çalışıyor ve maddi anlamda kendinizi güvende hissediyorsanız tabii ki keyfiniz yerindedir. Tam tersi bir durum söz konusuyla iyi niyetin bazen bir işe yaramadığını düşünebilirsiniz. İş konularında etkili olacak Balık burcundaki Yeniay, hedef anlamında bilinçli gözden geçirmelerin bir hayli önemli olduğunu vurgulayacak.

3-9 Mart haftası: Fikirlerinizi paylaşacağınız, bir grup içinde yeni trendleri takip edeceğiniz enerjiler, size farklı ufuklar açabilir. Kurulan dostluklar iş anlamında da etkili olabilir. Hafta sonuna doğru, mevcut işinizi ve asıl yapmak istediklerinizi gözden geçiriniz. Ancak durum gösteriyor ki, işiniz görülsün istiyorsanız çok akıllıca yol almak lazım.

10-16 Mart haftası: Hatanın ikinci günü, işimizi pratik ve organize bir şekilde yapmak durumundayız. Yoğunluk yüksek. Ancak bunlar bizim pek de hoşumuza gitmiyor. Kendimizi kısıtlanmış gibi hissedebiliriz. Bir de iş ilişkilerindeki tatsızlık canımızı sıkabilir. Hafta sonunda oluşan Dolunay, iş anlamında bizi tatmin etmeyen durumları öne çıkartıcı gözükmekte.

17-23 Mart haftası: İş konularında mutlaka iyi düşünmek, sorumlulukları es geçmemek, işinizde başarıyı hedeflemek gerekiyor. Dikkatsiz, özensiz, aşırı hassas şekilde durumları ele almamak gerekiyor. Mesleği soyut alanlarda olan kişiler için başarılı girişimler söz konusu. İşinizde geleceğinizi mutlaka gözetmelisiniz. Güneş koç burcunda seyrine başlayacak. Bu, sizi sosyal hayatta bir hayli etkili kılacaktır. Amacınıza uygun şekilde girişimlerde bulunabilirsiniz.

24-30 Mart haftası: Kendinizi göstermek ve garantide hissetmek için girişimlere ağırlık vermekte yarar var. Ancak beklentiler konusunda sabırlı olmak gerekiyor. Bu hafta Yeniay Koç burcunda oluşacak. Bu sizler açısından kendinizi sosyal anlamda ve hedeflerinizi gerçekleştirme yönünde kuvvetlendiricidir. İş anlamında orijinal becerilerinizi ortaya koyabilmek için mücadele etmelisiniz.

PARA

1-2 Mart arası: Parasal konularda belirsizlikler yaşanabilir. Biz hayatın güzelliklerinin keyfini sürmek isterken, bu belirsizlikler canımızı sıkabilir.

3-9 Mart haftası: Parasal anlamda kazançlı ortaklıklara ihtiyaç duyabilirsiniz.  Hafta başında hem işiniz hem de ortaklaşa kazançlar, mali konular üzerinde durabilirsiniz.

24-30 Mart haftası: Genel olarak iş hayatınızla ilgili konularda kazanç meselelerine daha fazla eğilmek isteyeceksiniz. Özellikle işinizden elde ettiğiniz gelir ve ortaklaşa kazançlarda dikkatli olmalıyız. Bizim düşündüğümüz, istediğimiz, öne sürdüğümüz teklifler başkaları tarafından karşılanmayabilir veya miktar düşük olabilir.


NİSAN
AŞK ve İLİŞKİLER

1-6 Nisan haftası: Haftaya hızlı ve aktif bir görünümün etkisi altında başlıyoruz. 2 Nisan tarihinde hem yeniliklere hevesle atılacağız hem de sosyal hayatta gayet başarılı ilişkilerde bulunacağız. Yeni arkadaşlıklar, grup faaliyetleri, aktif bir şekilde gelişecek.  Cinsel anlamda tutkuluyuz. 5  Nisan tarihinde geleceğimizi ilgilendirecek bir aşk ilişkisi, bir gelişim, bir hareketlilik yaşanabilir. Bu tarih ve birkaç gün yakınlarında karşınıza çıkan kişiye veya ilişkinizdeki gelişmeye dikkat edin. O, hayatınızda epeyce etkili olacak, sizi keyiflendirecektir.

7-13 Nisan haftası: Oldukça aktif bir haftaya adım atıyoruz. Yeni tanışmalar, karşılaşmalar, davetler, organizasyonlar birçok kişiyle bir araya gelmenizi sağlayıcı gelişmeler söz konusu. Ancak Mars geri hareketini sürdürdüğü için,  tanışmaların çoğu ileriye dönük, uzun seyirli olmayabilir.

14-20 Nisan haftası: Bu hafta gerçekleşecek Koç burcundaki Ay Tutulmasında hedeflerinizi tayin etmek, girişimde bulunmak, dilediğiniz şekilde hareket ederek kararlar almak isteyebilirsiniz. Ancak lütfen 19 Nisan tarihi ve civarı günlerde bilinçli bir şekilde gözden geçirmelerde bulunmamız gerekiyor. Yenilikleri isteyeceğiz ancak başkalarıyla da ortaklaşa hareket etmek gerektiğinde, bencil davranmayacağız.

21-27 Nisan haftası: Bu hafta sürpriz şekilde karşılaşacağınız kişiden bir hayli etkilenebilirsiniz. Eğer ilişkiniz varsa, güzel bir zaman geçirebilir. Özgür, kendinizle barışık, yenilikçi düşünen bir kişisiniz. Sizin bu popüler yanlarınızdan etkilenmeyecek kimse yok gibi. Ancak hep ekliyorum ama Mars geri hareketi devam ediyor. Özellikle yeni birisiyle tanıştığımızda hemen bir karar vermiyoruz. Arkadaşlığımızı sürdürmemizde yarar var. Cinsel arzularımız bir hayli yoğun. Sevgilimiz, partnerimizle özel saatler geçirebiliriz. Bir hayli tutkulu davranabiliriz.

28-30 Nisan arası: Güneş tutulması gönlümüzün içindeki o gizlilikleri, huzur ve sevgiye olan özlemimizi, hayatımızı hem maddi hem de manevi anlamda hoş bir şekilde geçirme ihtiyacımızı simgeliyor. Birçok şeyi dışa yansıtmıyoruz, anlamalarını bekliyoruz.

İŞ VE KARİYER

1-6 Nisan haftası: İş konularında tam anlamıyla bir yön belirlemek zor olabilir. Bazen oldukça dağılabiliriz. Hassas düşünürüz veya çevremizdeki kişileri anlamakta güçlük çekeriz. Temeli sağlam olmayan her şey ve problemler, yoğunluk bizi rahatsız edebilir. İşlerimizi yerli yerine koymakta güçlük çekebiliriz. Hafta sonunda Venüs Balık burcunda seyrine başlayacak. Bu durum iş ilişkilerinde ılımlı davranmamızı, empatide bulunmamızı gerektirecek. Sanatsal alanda görev yapıyorsak, bu geçiş bizim için gayet olumludur.

7-13 Nisan haftası: Bu hafta bir işimiz, bir planlamamız için bazı kişilerle bir araya gelerek konuşabiliriz. Aslında konuştuğumuz meseleler Mayıs ve Haziran aylarında düşünülen bir iş ile alakalı olacaktır. Eğer karşımıza bir teklif çıkarsa, tabii ki hemen kabul etmemek lazım. Ne de olsa Mars geri hareketini sürdürüyor. Hafta sonunda sanatsal konularda bir ödül, bir gelişim, bir yeni proje gündeme gelebilir. Merkür bu hafta koç burcunda seyrine başlayacak. Bu bizim için gayet olumlu. Çabucak işlerimizi yoluna koyabileceğiz ve zihnimiz bir hayli hızlı çalışacak.

14-20 Nisan haftası: Bu hafta genelde her burcun farklı alanlarında bir stres söz konusu olduğundan işlerimizi mutlaka dikkatlice, sorumluluk, disiplinli bir şekilde yapmakta yarar var. Kariyer evinizde bazen iyi niyetlilik nedeniyle alttan alabiliriz. Anlaşmaya gönüllü oluruz. Kimi zaman da bu halimiz bizi rahatsız eder. Neden anlayış gösteriyorum ki, diye içimizden geçiririz. Eğer mali anlamda bir görüşme yapılacaksa, tabii ki çıkarlarımızı koruyalım. Sanatla alakalı meslek sahipleri için enerjiler olumlu gözüküyor.

21-27 Nisan haftası: Kariyer hayatınızı, hedeflerinizi hem maddi hem de şu andaki mevcut konumuz açısından ele almakta yarar var. Çünkü kendinizi sürekli rahatsız hissediyor ve birilerini idare etmek zorunda hissediyorsanız tabii ki verimli çalışmak kolay olmaz. Ancak ben yine de her şeyi kafanıza takmadan, gerçekçi bir şekilde durumunuzu gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum. Sağlam bir seçeneğiniz yoksa, biraz sabırlı olmak lazım.

28-30 Nisan arası: İşinizle ilgili konularda odaklanma sorunu yaşıyorsanız veya çalışmak yerine dinlenmeyi daha fazla istiyorsanız mutlaka bir sağlık kontrolünden geçmelisiniz. Bazen tek bir konu üzerine fazlaca eğilerek çok fazla çalışan kişilerde de bu duruma rastlanabilir. Fiziksel ve bedensel anlamda enerjinizi güçlendirici aktiviteler iyi gelebilir.

PARA

1-6 Nisan haftası: Bu hafta mali konularda iki önemli görünüm var. Bu enerjiler, bir yandan para harcamanızı teşvik eder, ancak diğer yandan hesabınızı bilmeniz de gerekir. Elinize geçen miktara göre ayarlamalarda bulunabilirsiniz. Kredi kartınızın ödemelerinizi yapabilirsiniz.

14-20 Nisan haftası: Haftanın başında para harcamaları daha fazla görülebilir. Paraya daha fazla düşkünlük, daha rahat yaşama arzusu ön planda olacaktır. Bazen harcamaların dozunu bilmediğinizde pek pişmanlık duymayacaksınız. Ancak yine de hesabınızı bilmenizde yarar var. Maddiyatla alakalı konularda kendinizi tutamayıp sürekli konuşursunuz. Şu şöyle olacak, bu böyle olmalı gibi düşündüklerinizi ortaya koyarsınız. Ancak iş anlamında çok fazla hayalci düşünmeyelim. Bu hafta 18, 20, 21 Nisan tarihlerinde hesabımızı bilelim. Ortaklaşa hesaplara bankalarla alakalı konulara dikkat etmek, yanlış yatırımlara girişmemek, bilinçsizce yapılan harcamalardan kaçınmak lazım.

21-27 Nisan haftası: Verdiğimiz kararların mutlak doğru olduğunu, yaşanan bir takım gelişmelerin hep başkaları nedenli olduğunu düşünebiliriz. Evet, belki bazılarınız için bu doğru olabilir. Ancak genel anlamıyla işimizi bilmek, hesabımızı iyi yapmak gerekiyor. Kiminle finansal ilişkiniz varsa veya kim sizin paranıza ortak ise, lütfen bu kişiyle olan bağlantınızı, hesaplarınızı kontrol ediniz.

28-30 Nisan arası: Yine dikkatli olunması gereken bir haftadayız. Başkaları veya bir nedenle para kaybı veya fazla harcama tarzında gelişmeler yaşanabilir. Dikkatli olalım.


MAYIS
AŞK ve İLİŞKİLER

1-4 Mayıs arası: Bu hafta Koç burcunda ilerleyecek Venüs, sosyal hayatın canlılığı,  aktif hale gelişi, karşı cins üzerinde etkili oluşunuz, yeni arkadaşlıklar,  faaliyetler şeklinde özetlenebilir.  İlişkiler çabucak kurulur,  arkadaşlıklar bir hayli ön plandadır.  Bununla da kalmaz. Girişken ve gayet hevesli bir şekilde yenilikleri kucaklarsınız. Kendi arzularınızı daha fazla öne alabilirsiniz. Bu güvenli haliniz bazı kişilerin sizin hakkınızda, -Çok fazla rahat demesine yol açsa da, size kazandırdığı cesaret bir hayli ilgi çekecektir.  Beklemeye tahammülünüz yoktur. Farklı bir şeyler yaşamak istersiniz. Tek başınıza bile olsanız, hayatın keyfini çıkarırsınız. İlişkinizde partnerinizin bu aktif yanlarınızın farkında olması ve size ayak uydurması yerinde olacaktır. Aşktan yana şanslı bir dönemdir.

5-11 Mayıs haftası: 7 Mayıs tarihinde burcunuzda ilerleyecek Merkür,  tabii ki Venüs’ün ardından sizler için bir ikinci şans anlamına geliyor. Cinsellik bir hayli etkili. Her ne kadar yeni arkadaşlıklara açık olsak da, eğer şu anki ilişkimizde sorunlar varsa bunları el birliğiyle çözmek lazım. Toplumsal ilişkilerde hatalı veya eksik yanlarımızı da ele alalım. Tabii ki hepimiz mükemmel değiliz. Bazen biz veya başkaları bizde hayal kırıklığı yaratabilir. Bunlar hayata dair. Ancak yeri geldiğinde dikkatli davranmak, ayarı bilmek, toparlamak için, el birliği şarttır.

12-18 Mayıs haftası: Bu hafta kıskançlık, tartışma, birbiriniz üzerinde güç uygulama ve çözüme değil, kopmaya yönelik davranışlara dikkat edelim. Hafta içinde aşkta çok hızlı gelişmeler gündeme gelecek. Sürpriz aşklar, hızlıca tanışmalar, özgürlük, heveslilik, farklı bir şeyler yapmak, yaşamak arzusu bir hayli yüksek olacak. Bunlar gelip geçici tarzda olabilir. O anda, ortamın güzelliğine bağlı olarak yan yana gelinir ve ilişkiye başlanır. Arkadaşlıklar kurulur, sosyal gruplara girilir, değişik insanlarla özel yakınlaşmalar gerçekleşir.

19-25 Mayıs haftası: Bu hafta Mars geri hareketi bitiyor. Böylece aşk hayatımız eski tadına kavuşuyor. İlişkilerde daha rahat olacağız. Kendimize güveneceğiz. İsteklerimizi elde edebileceğiz. Arkadaşlık etmek, sanatsal faaliyetlerde bulunmak, sahnede yer almak, kendinizi nezaketle kabul ettirmek kolaylaşacak. Hobilerinize yöneleceksiniz.  Hedefler belirleyeceksiniz.  Güzellik ve çekicilik bir hayli yükselecek.  Aktiviteler hoşumuza gidecek. Geleceğe ait kararlar almayı, ilişkilerde ortaklaşa hareket etmeyi isteyeceksiniz.

26-31 Mayıs haftası: Venüs-Boğa burcunda seyrine başlıyor bu hafta. Sizin için aşk hayatınızda huzurun önemi, sadakat olgusunun yeniden gözden geçirilmesi, değerlerinizi koruma arzunuz yükseliyor. Ailenin önemi, güvenilir bir aşkın hasreti ve kıymeti çok büyük. Duygularınızı kendi içinizde ve gerçekten bunlara önem veren biriyle yaşamaktan yana olacaksınız. 31 Mayıs tarihinde enerjiniz olumlu. Kendinize güven ve ilişkilerde arzu ettiğiniz güzelliklere kavuşabilirsiniz.

İŞ VE KARİYER

1-4 Mayıs arası: Bu hafta amacınız her ne ise, dağılmadan ve bilinçli bir şekilde üzerine gidiniz. İşinize ait problemlerinizi veya rutin sağlık şikayetlerinizi önemseyiniz. Çünkü bunlar verimli çalışmanızın önüne geçen engellerdir.  İş yükünüz artabilir. Sistemli çalışmakta yarar var. Ne fazla kendinizden ödün verin ne de rehavete kapılıp görevlerinizi ihmal ediniz.

5-11 Mayıs haftası: Merkür burcunuzda ilerliyor. Bu sizler açısından gayet olumludur. Bildiğiniz, tecrübeli olduğunuz konu ve alanlarda girişimde bulunabilir, gerekli kişilerle bağlantılar kurabilirsiniz. İnsanları rahatlıkla etkileme gücünüz var. İkna yeteneğiniz yüksek olduğu için işlerinizi başarılı bir şekilde koordine edebilirsiniz. İş girişimleri açısından da etkili dönemdir. Merkür size,  el sanatları, reklamcılık, yayıncılık ve edebiyat, basın, çevirmenlik, elle direkt yapılan işlerde başarı getirir. Bu hafta dikkat edilecek hususlara gelince, iç dünyamızda huzursuzluk yaratan, bazen kendimizi güvensiz hissetmemize yol açan nedenler yüzünden inatlaşmalar ve uyumsuzluklar yaşanabilir.  10 Mayıs tarihi ve civarı günlerde sakin olmakta yarar var. Merkür, size destek veriyor. Akıllıca bütün bunların üstesinden gelebilirsiniz.

12-18 Mayıs haftası: Bu hafta meydana gelecek Akrep burcundaki Dolunay, sağlık ve iş hayatımızla ilgili durumların bizi yormasına, endişeli ve gergin hale getirmesine yol açabilir. Yılda bir kez yapılması gereken sağlık kontrollerimize özen gösterelim. Sigortasız çalışmayınız. Her şeyin sizin istediğiniz gibi olması bazen mümkün değil. Bunu olgunlukla karşılamalısınız. Sabırlı olmak gerektiği gibi, sizi üzmelerine de izin vermemeniz için soğukkanlı davranmalısınız.

19-25 Mayıs haftası: Bu hafta Güneş, burcunuzda ilerleyecek. Yeni bir proje veya yapmayı istediğiniz yenilik anlamında bir çalışma varsa, kolaylıkla ilerlersiniz.  Problemli durumlar varsa bunlar üzerinde fikirlerinizi dile getirerek çözüm bulmaya çalışabilirsiniz. Değişime açık, zeki ve yenilikçi oluşunuz insanların ilgisini çekmenizi, arzularınızı elde etmenizi sağlayacaktır.

26-31 Mayıs haftası: Bu hafta iş ortaklıklarında veya genel olarak iş girişimlerinde uzun vadeli olana yöneleceğiz. 31 Mayıs tarihindeki olumlu görünüm, bize çalışma hayatımızla ilgili konularda moral kazandıracaktır. Hem cesur hareket edebileceğiz hem de kiminle nasıl bir irtibatta bulunmamız gerektiğini gayet iyi bileceğiz.

PARA

1-4 Mayıs arası: Bu hafta ortaklaşa kazançlar yönünde mücadeleci düşüneceğiz.  Hem isteklerimizi elde etmek arzusu hem dış dünyanın bize sundukları arasındaki farklılık yorucu gelebilir.  Elde olmayan fakat uymamız gerekenler bizi yavaşlatabilir. Alacaklarımızı tahsil etmek veya planlarımıza göre hareket etmek zor olabilir. Kilitlenip kalırız. Beklememiz gerekir. Tam oldu derken, birileri bizim düşündüğümüzden başka bir teklifle karşımıza çıkabilir.

5-11 Mayıs haftası:10 Mayıs tarihinde maddi konularda hem sabırlı olmamız hem de birleştirici ve uzlaştırıcı şekilde hareket etmemiz lazım. Çünkü beklememiz gerekecek. Bir yandan beklentilerimize göre bir artış istiyoruz diğer yandan başkalarıyla ilişkilerimizi düzgün tutmak lazım. Çünkü bu dengeleme, kazanç anlamındaki işler için şart gözüküyor. İş başvurularında da yine miktar konusunda hem bize hem de sisteme, şartlara göre hareket etmek gerekecek.

12-18 Mayıs haftası: Dolunay Akrep burcunda oluşacak ve maddi konularda bizi baskı altına alıcı, başkalarına uymamızı gerektirici şartlar altındayız. Sağlığımıza özen göstermemiz gerekiyor. Alacaklarımızı tahsil etmek veya işimizden beklediğimiz geliri elde etmek anlamında bireysel düşünmemek gerekiyor. Ortaklıklar, yatırımlar, borçlar, krediler anlamında mutlaka bilinçli olmamız lazım. Dış faktörler epeyce etkili gözüküyor.

19-25 Mayıs haftası: Bu hafta Güneş burcunuzda ilerleyecek. Bu sizi aktif hale getiricidir. Maddi konulardan genel durumunuza kadar her şeyi yoluna koymak için harekete geçersiniz. İki tane olumlu görünüm var. Bunlar girişim anlamında ve mali konularda umut vericidir.

26-31 Mayıs haftası: 31 Mayıs tarihindeki görünümüm girişimlerden elde edilecek kazançları gösteriyor. Bu bizi rahatlatabilir. Eskiye ait alacaklarımızı tahsil edebiliriz. Ayrıca yeni iş girişimlerinde başarılı sonuçlar alabiliriz.


HAZİRAN
AŞK ve İLİŞKİLER

2-8 Haziran haftası: Aşk hayatınızla ilgili konularda hem dikkatli olmanızı gerektiren hem de olumlu yönde etkileyici enerjiler var. Eğer yeni biriyle tanışırsak, onun duruşundan etkileniriz ve güzel zaman geçiririz. Fakat yine de çok güvenmeyin derim. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. İlişkilerimizde güven unsurunu gözetelim. İlişkisi uzun süredir devam edenler hoş ve fantezilerin güçlü olduğu bir hafta geçirebilirler.

9-15 Haziran haftası: Haftanın neredeyse tüm görünümleri ve Dolunay, ilişki konularında da dikkatli olmayı gerektiriyor. Karşıt burcunuzda 13 Haziran tarihinde gerçekleşecek bu yansıma içtenlikten yoksun, abartılı tepkilerde bulunmaya açık, çelişki ve çatışmalarla dolu, fikirsel anlaşmazlıkların çokça yaşandığı ilişkileri tehlikeye sokar. Bir taraf huzur diye tuttururken, diğer taraf baskı, kıskançlık veya çözümsüzlük peşindeyse işiniz bu hafta epey zor demektir.

16-22 Haziran haftası:  Aşk hayatınızla ilgili konularda iç huzurunuzu bozan ve sizin kriterlerinize uymayan durumları tekrar bir gözden geçirmeniz yararlı olacaktır. Çünkü üstünü örttüğünüz, gizlemek zorunda kaldığınız, kendi dünyanız sınırları içinde yaşadığınız her türlü sıkıntı, güzellik vb. duyguların analiz edilmesi gerekiyor. İleride yaşanması muhtemel olan artı ve eksiler tespit edilirse, yanlışa düşmemiş, doğruya yönelmiş oluruz. Merkür 17 Haziran-1 Temmuz arasında burcunuzda geri harekette olacak. Aşk hayatınızı birebir ilgilendiren meseleleri çok iyi düşünmek lazım. Ani kararlardan kaçınınız.

23-29 Haziran haftası:  23 Haziran tarihinde Venüs burcunuzda ilerliyor. Bu iyi gibi durabilir. Ancak Merkür geri hareketi devam etmekte. Bu hafta aşkta hızlı gelişmelerin işaretçisi. Sosyal hayatın birebir içinde olmak isteyeceksiniz. Bu aynı anda iki kişiyle tanışmak, iki ilişkiyi sürdürmek veya biriyle sorununuz varsa, başkasıyla olup kafanızı rahatlatmak gibi.

İŞ VE KARİYER

2-8 Haziran haftası: İş hayatımızla ilgili konularda bu hafta hem maddi hesaplarımızı bir gözden geçirelim hem de çok hayalci davranmayalım. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek.  Geri planda bitirilmesi gereken işlerimize ağırlık verelim. İş bağlantılarında sadece söz ile değil garanti de isteyelim. Sanatsal ve mistik konularla uğraşan kişiler için enerjiler olumludur.

9-15 Haziran haftası:  İş konularında bilhassa önemli bir haftadayız. 9 Haziran tarihi hem mali hem de huzurunuzu kaçırıcı işlere karşı dikkatli olmanız gereken bir gün. Özel ilişkinizdeki sorunlar veya parasal konularda tatmin olmadığınız işler sizi bir hayli rahatsız edebilir. 13 Haziran tarihi tüm burçlar için önemlidir. Ya tamam Ya devam tarzı gelişmeleri işaret eder. Sağlığınız da aynı şekilde önem arz ediyor. Problemler verimli çalışmanızın önüne geçebilir. Aslında sakin ve soğukkanlı bir şekilde durumlara yaklaşılırsa bu çözüm bulmak adına yararlı olacaktır. Bu haftaki görünümler, sadece sizin üstesinden gelebileceğiniz konular olmayabilir. Sizin dışınızda gelişen durumlar bunda etkili olabilir.

16-22 Haziran haftası: Merkür 17 Haziran-1 Temmuz arasında İkizler burcuna gerileyecek.
Her türlü karar, girişim veya oluşumların iyi gözlemlenmesi şart. Mantığımızı belli konularda odaklayarak tespitlerde bulunma zamanıdır. Bir mesele üzerinde durup mevcut hale bakma, son haftalarda yaşananları ele alma, kararlarınızı tekrar bir tartma yönünde de geri hareket faydalıdır.

23-29 Haziran haftası: Haftanın iş anlamında öne çıkan tarihleri: 25 ve 29 Haziran. Mevcut işimizi sürdürürken, yan bir gelir olarak istediğimiz bir başka işi de yapmaktan yanayız. Merkür geri hareketi, ardından Venüs burcunuzda ilerlerken bunlar üzerinde iyice bir düşününüz. Sanat ve mistik konular, yaratıcı tüm faaliyetler ilgi alanınızda yer alabilir. Bu hafta iş ilişkileri, tanışmalar, mali konular üzerinde düşünmek çok akıllıca olur.

PARA

2-8 Haziran haftası: Sosyal hayatın canlı oluşu, arkadaşlarımızla bir araya gelme, özel bir şeyler yaşama anlamında etkili olduğundan harcamalarımız artabilir. Ancak Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Mali konularda hesabımızı çok iyi yapmamız lazım.

9-15 Haziran haftası:  Maddi konularda da etkili olan bu hafta paramıza mutlaka sahip çıkalım. Bilmediğimiz işlere kalkışmayalım. Güven ve garanti içermiyorsa beklemede kalalım. İş ortaklıklarına dikkat edelim. Sağlığımızı önemseyelim.

16-22 Haziran haftası:  Maddi konularda 18 Haziran tarihindeki görünüm, bizim hesaplarımızı, girişimlerimizi, harcamalarımızı gözden geçirmemiz gerektiğini işaret ediyor. Paramızın bir kısmını ödeyip, daha sonra diğer kısmı ödeyeceklerini söyleyebilirler. Ancak bizim bunun takibini iyi yapmamız lazım. Güneş-Yengeç burcunda ilerleyecek. Bu geçiş güven içinde yaşamak ve paramızı geleceğimizi düşünerek değerlendirmenin yararlı olduğunu söylüyor.

23-29 Haziran haftası: Maddi konularda da etkili bir hafta. 27 Haziran tarihindeki Yeniay, gerçekçi bir şekilde parasal konular üzerinde düşünmeniz, analiz etmeniz, kazanç elde etmek amaçlı doğru bir iz üzerinde yürümeniz anlamında önem taşıyor. Disiplinli bir şekilde hareket ederseniz, önümüzdeki iki haftalık sürecin sonunda verdiğiniz kararların olumlu sonuçlarıyla karşılaşırsınız.


TEMMUZ

AŞK VE İLİŞKİLER

1-6 Temmuz haftası: Merkür geri hareketinin bitişiyle hem kendimizi gayet güçlü bir şekilde ifade edeceğiz hem de aşk hayatımızla ilgili konularda olumlu bir haftaya adım atacağız. İlerisi adına düşünebiliriz, ortaklaşa hareket edebiliriz, ikna kabiliyetimizle karşı cins üzerinde etkili olabiliriz.

7-13 Temmuz haftası: Sürpriz aşklar, keyifli tanışmaların görüleceği bir haftaya adım atıyoruz. Gayet hoş, hızlı başlayan, kafamıza uyan arkadaşlarımızla bir araya gelebiliriz. Bir arkadaşlık çok ciddi boyutlara ulaşabilir. Aşkta gayet keyifli bir haftaya adım atmaktasınız.

14-20 Temmuz haftası: 14 Temmuz tarihinde aşkta ortaklaşa hareket etmek ve birlikte gelişmek arzusunda olacağız. Uyum içinde olmak bizim için önemli olacak. İlişki insanın bir başka kişiyle ortak hedefler belirlemesidir diye düşüneceğiz. Aşkın meyvesi çocuktur diye içimizden geçireceğiz. Bu isteklerimizi veya düşüncelerimizi kabul ettirmekten yana davranacağız. Jüpiter-Aslan burcu seyri 16 Temmuz tarihinde başlıyor. Ağustos 2015 dek sürecek. Çevremiz genişleyecek. Bilgileneceğiz, kendimizi güçlü bir şekilde ifade edeceğiz. İlgi uyandırmayı seveceğiz. Sanatsal alanda birçok insanla bağlantımız olacak. Alkışlanmak isteyeceğiz.

21-27 Temmuz haftası: 22 Temmuz tarihinde Güneş-Aslan burcunda ilerleyecek. Kendimizi eğitim, yakın çevre, bilgilenme, yolculuklar, tatil, gezmek görmek yönünde deneyimlere bırakacağız. Eğlenmek, yeni insanlar tanımak isteyeceğiz. 24 Temmuz tarihi farklı yerler görmek, özgür olmak, değişik bir şeyler yapmak için biçilmiş kaftan bir gün. Ancak bütçemize göre hareket etmeyi de bilelim olur mu? 27 Temmuz tarihinde Aslan burcunda oluşacak Yeniay, çevremiz üzerindeki etkinliğimizin yükselişi, aşka kapılarımızı ardına kadar açma isteğimizi işaret ediyor.

İŞ VE KARİYER

1-6 Temmuz haftası: Bu hafta yaratıcı becerilerimizi gayet rahatlıkla ifade edebiliriz. Sanatla alakalı konularda, ortaklaşa projelerde başarılı sonuçlar alabiliriz. Çeşitli kişilerle bir araya gelerek yeni bir girişim veya organizasyon için konuşmalar yapabiliriz. Finansal açıdan gerekenleri tespit etmeye çalışırız.

7-13 Temmuz haftası: Kişisel ilişkilerin girişimlerimiz yönünde önemi bir hayli fazla. Ne kadar çok insanla internet veya farklı ortamlarda paylaşımda bulunuyorsak, bunların bizim işimize getirisi olacaktır. Bu hafta maddi konular çük daha önemli olacak. İşimizi değerlendirme ölçümüzde para en önemli kriterimiz haline geliyor.

14-20 Temmuz haftası: 14 Temmuz tarihinde mesleği sanat, güzellik, estetikle alakalı olanlar yeni bir proje için ileriye dönük karar verebilirler. Çalışanlar için bu tarih, zevk alınan işi icra etmenin, bir kutlamanın, bir serginin, insanlarla bir araya gelmenin işaretçisi olabilir. Bazılarınız için şifa ve sezgiye dayalı işlerin göstergesidir.

21-27 Temmuz haftası: 26 Temmuz tarihinde Mars-Akrep burcunda seyrine başlayacak. Çalışma hayatımızı yakından ilgilendiren bu geçişte, bir yandan hızlı ve aktif biçimde işlerimizi yapmak isteyeceğiz. Ancak diğer taraftan iş ilişkilerimize dikkat etmemiz lazım. Enerjimiz çok güçlü ancak biz bunu nasıl ortaya koyacağız. Birileriyle tartışıp, baskıcı mı davranacağız yoksa tüm enerjimizi belli bir alana odaklayarak gelişmeye mi ağırlık vereceğiz. Ben ikincisini tercih etmenizden yanayım. Tabii ki sağlığınıza da özen göstermeniz yerinde olur.

PARA

1-6 Temmuz haftası: Maddi konular üzerinde 4 Temmuz tarihinde hem yapmak istediğimiz işler için gerekli miktarı saptamak hem de alacak-borç konuları üzerinde duracağız. Genelde bir proje için para gerekiyorsa, dikkatli şekilde durumu incelemekte yarar var. Para konusunda çok baskın ve kendi istediğimizin almak taraflısı olacağız. Ancak başkaları da kendi bildiklerini okuyacaklardır. Bu tarihte finansal konularda temkinli olmakta yarar var.

7-13 Temmuz haftası: Finansal anlamda önemli bir haftaya adım atıyoruz. Gelirimizi yükseltecek işlere daha çok ağırlık vereceğiz. Sosyal çevremizle bağlantılarımız ek kazançlar anlamında fırsat getiricidir. Serbest iş yapanlar açısından bu hafta daha olumlu. Maaşlı çalışanlar pek tatmin olmayabilir. Dolunay 12 Temmuz tarihinde oluşacak. Mali konularda ciddi anlamda düşüneceğiz. Ödemeler biraz sıkıştırabilir. Ailemizin ihtiyaçları önceliğimiz olacaktır. Merkür-Yengeç burcunda seyrine başladığında parasal konularda hem hızlı bir şekilde çareler arayacağız hem de çok duyarlı olacağız. Biraz parasız kalsak duygusallaşacağız.

14-20 Temmuz haftası: Maddi konularda bu hafta elinize bir miktar para geçebilir. Daha önce yaptığınız bir iş için ödemede bulunurlar. Eğer bir iş teklifi gelirse, 19 Temmuz tarihinde yapılacak işler için ön ödeme mutlaka alınız. Herkese güvenmeyiniz!

21-27 Temmuz haftası: Maddi konularda bu hafta hem güvencemizi düşünerek akıllıca hareket etmek lazım hem de güçlü kişilerle olan parasal ilişkilere önem vermek. Çünkü ancak böylece bütçemizin dengeleri sarsılmaz. Bir de gelir ile gider arasındaki dengenin sarsılmasına izin vermeyelim. 24 Temmuz tarihinde kazanç elde edebileceğimiz fırsatlarla karşılaşacağız. 25 Temmuz tarihinde farklı ve sıra dışı işlerden kazanç elde edebiliriz. Sosyal hayatımızdaki ilişkilere çok önem verelim. Çünkü bunlar bize para getiricidir.  25 Temmuz tarihinde hem iş hem mali konular üzerinde titizlikle duracağız. İşlerimize odaklanacağız ve para getirici işlere yöneleceğiz.


AĞUSTOS

AŞK VE İLİŞKİLER

1-3 Ağustos arası:  1 Ağustos tarihinde Merkür-Aslan burcu geçişi aşk hayatınızla ilgili konularda da etkili olup farklı yerler görmek, insanlarla tanışmak anlamında parlak bir zamandır. Ancak sabırsızlık yüksektir. Çabuk tanışırsınız sonra bir anda vazgeçersiniz. İlişkinize renk katmak, sorunları gözden geçirmek, verimli bir beraberlik için şarttır.

4-10 Ağustos haftası:  8 Ağustos tarihindeki görünüm, hem cesaretli hem de yenilikçi bir tarzla düşünmenizi, hareket etmenizi, parlak fikirlerinizi insanlara sunmanız yönünde bir enerjidir.  Heyecan vericidir. Konuşmalarınız oldukça etkileyicidir. Çevrenizdeki insanların ilgisini kolaylıkla çekebilirsiniz. Sosyal hayatta, yakın çevrenizde bulunan kişileri motive edersiniz. Bir anda karar verip uygulamaya geçersiniz. Bu tarih, haftanın en aktif günüdür.

11-17 Ağustos haftası:  Bu hafta aşkta iki tarih gayet olumludur. 11, 12 ve 15 Ağustos. Güven duygunuzu sözlerinize yansıdığı bu tarihlerde esprileriniz, zekanız, yaratıcı buluşlarınızla karşı cins üzerinde bir hayli etkili olursunuz. Sizi kibar ve oldukça etkileyici bulurlar. Çok yakışıklı veya çok güzel olmanızdan ziyade iletişim beceriniz, tavırlarınızla gönülleri fethedersiniz. 12 Ağustos tarihindeki Venüs-Aslan geçişiyle fiziksel anlamda ışık ışık parlarsınız. Şimdi gözlere, kulaklara hitap etme vaktiniz gelmiştir. Aşkta isteyip de elde edemeyeceğiniz pek kimse yoktur. Çevrenizdeki herkes sizinle beraber olmanın şans anlamına geldiğini düşünürler.

18-24 Ağustos haftası: Hareketli, sevinçli, mutlu ve gayet aktif şekilde haftaya başlıyorsunuz. Hani bir dilek tutun dersem, hemen içinizden ilk geçenleri sıralayın hayata. Çünkü hafta başındaki görünüm aşk, çocuklar, ilişki, evlilik konularında son derece olumlu. Hem kendinizi hem de başkalarını mutlu edebilecek gücünüz var. Partnerinizle tensel uyumunuz çok yüksek. Aşk kapınızı çaldığında onu coşkuyla misafir edebilirsiniz. Bir bebeğin doğumu, hamilelik rutin hayatınızı bir anda değiştirebilir.

25-31 Ağustos haftası: 25 Ağustos tarihindeki görünüm, hızlıca gerçekleşen tanışmaları, flörtleri işaret etmekte. Çekici görünen, kafa yapısı bize uyan, sosyallikten hoşlanan kişilerle muhabbeti seviyorsunuz. Size göre akıllı bir insan, karşı cinsin dikkatini mutlaka çekebilir. İşte bunu yapabilen partneriniz ise, ne mutlu size. Başak burcunda oluşacak Yeniay, ailevi konularda önem taşıyor. Her şeyin yerli yerince olmasını istiyoruz. Haftanın ilerleyen günlerinde bir tarafın baskınlığı gözle görülür şekilde artıyor. Kıskançlıklar gereksiz yere sorun oluşturabilir. Hafta sonunda sular duruluyor. Aşk yine sizleri göz kırparak selamlıyor.

İŞ VE KARİYER

1-3 Ağustos arası: 1 Ağustos tarihinde Merkür-Aslan burcunda seyrine başlıyor ve sizin gibi konuşma ustaları için bu dönem sözlerinizle ilgi uyandırmanızı sağlıyor. Kafanızın içindeki parlak fikirleri dış dünyaya sunuş biçiminiz artistik ve çok etkileyicidir. Sanatçılar için bu hem taklit gücünün artması hem de yeni bir karakter üzerinde çalışılması yönünde olumludur. Bildiklerimizi açıklamak, öğretmek, tasdik edilmek hoşunuza gider. 2 ve 3 Ağustos işlerinizi yaparken mutlaka dikkatli olunuz. Acele etmeyiniz. Kullandığınız aletlerin bakımını yapınız İş kazalarına yol açabilecek durumlara karşı tedbir almamız faydalıdır.

4-10 Ağustos haftası: İş hayatımızı ilgilendiren konularda seçimlerimizi  doğru biçimde yapmalıyız. Biz brüt bir maaşla çalışıp seneler sonra emekli olayım düşüncesinde miyiz, yoksa kariyer yaparak daha iyi kazanç mı elde etmek lazım. 5 Ağustos tarihinde seçeneklerinizi, iş durumunuzu ilerisi adına bir düşününüz.  8 Ağustos tarihi yeni hedef ve uygulamaların işaretçisidir. Karşınıza çıkabilecek bir sürpriz teklif, bir anda yeni bir işe veya projeye atılmanızı sağlayabilir. 10 Ağustos tarihinde gerçekleşecek Dolunay, eğitim bilgilenme, tecrübe yoluyla edindiğiniz bilgileri, yeteneklerinizi şimdi daha geniş bir alanda ifade edebilirsiniz.  Master yapmak, büyük bir projenin içinde yer almak, toplumda tanınmak gibi.

11-17 Ağustos haftası: 15 Ağustos tarihinde iş hayatınızla ilgili konularda gayet güçlü ve kendinizden emin şekilde hareket ederek işinize hakim olursunuz. Liderlik gücünüz yüksektir. Kimsenin size bir söz söylemesi veya karşı gelmesi mümkün olmaz. Çünkü siz zaten duruşunuzla buna izin vermezsiniz. İnsanları etkileme gücünüz, baskın karakteriniz, sezgileriniz sizi farklı kılar.

18-24 Ağustos haftası:  19 Ağustos tarihinde iş konularında  bir yandan çok akıllıca bir analiz yapmak diğer taraftan bütün olasılıkları gözden geçirmek lazım. Bir projeye başlayacaksanız mutlaka iş-ev arasındaki dengeyi kurmanızda yarar var. Yeri gelecek evde de çalışıp bitirmek zorundasınız. Başvuruda bulunmak istiyorsanız, çalışma şartları size en uygun olanı tercih ediniz. Biraz kararsız kalabilirsiniz veya gözünüzü boyayan bir işi doğru seçenek zannedebilirsiniz. Yanılmamak için mutlaka araştırmakta yarar var.

25-31 Ağustos haftası: Çalışma hayatında bu hafta enerjiler bir hayli yoğun olacak. Hem mali konular üzerinde ilişkilerimizi gözden geçireceğiz hem de iş ve ev arasındaki dengeyi yerli yerine koymak için çabalayacağız. İşimizde hakimiyetçi tavırlar içinde olabiliriz. Aynı şekilde başkaları da üzerimizde egemenlik kurmaya çalışabilir. Biz de buna pek pabuç bırakmayız. Bize nasıl yanaşılıyorsa aynı şekilde karşılığını veririz. Fakat bu gerginlik sıhhatimizi bozabiliriz. Onun için dikkatli olmalıyız.

PARA

1-3 Ağustos arası: Maddi konularda hesabımızı bilelim. Yaptığımız işin ücretini en başında belirleyelim ve zamanında alacağımız şekilde düzenleyelim. Arkadaş hatırıdır, eski bir dosttur diyerek zor durumda kalmayalım. İşimizde nasıl daha iyi kazanç elde edebiliriz bunları düşünelim. Trendleri takip edelim.

4-10 Ağustos haftası:  6 Ağustos tarihinde parasal harcamalarda ölçüyü kaçırmamakta yarar var. Bir davet veya bir kutlama için yapılacak alışverişlere yine dikkat edelim. Bu tarihteki görünüm, bir şeyleri birlikte yapabilmek amaçlı ayrılan paranın işaretçisi de olabilir. Sözgelimi tatile gitmek, bir yakınımıza yardımcı olmak gibi.

11-17 Ağustos haftası:  15 Ağustos tarihinde Merkür-Başak burcunda seyrine başlayacak. Bu bir iş üzerinde analiz yapmanız, akıllıca kararlar vermeniz yönünde önemlidir. Ev ve ailevi konularda mükemmel olanı istersiniz. Belki bu nedenle kazandırıcı işlere daha fazla öncelik tanırsınız.

18-24 Ağustos haftası:  Maddi konularda özellikle birileri destekli veya ortaklaşa kazanç anlamında destekler görebiliriz. Evimiz veya ofisimizin ihtiyaçları için 21 Ağustos tarihinde alışverişlerimiz olabilir. Bunları ekonomik anlamda yapmaya gayret edelim. Bir muhasebeci gibi düşünelim. Aldığımıza verdiğimize iyi bakalım. Dengeyi bozmayalım, ölçümüz kaçmasın.

25-31 Ağustos haftası: Maddi konularda hesabımızı bileceğiz. İhtiyaçlarımızı da iyice plan yaparak karşılarsak rahat ederiz. Sağlam ve uzun vadeli olanı tercih etmeliyiz. İnternet ortamında yapılan alımlardan kaçınalım. Gidip yerinde görüp almayı tercih edelim. Yeniay-Başak burcunda oluşacağı için, evimizle ilgili alışverişimiz olabilir. İşe yeni başlamışsak kişisel ihtiyaçlarımızı alabiliriz.


EYLÜL

AŞK VE İLİŞKİLER

1-7 Eylül haftası:  2 Eylül tarihinde Merkür-Terazi burcunda seyrine başlıyor. Aşk hayatımızda iletişim ve paylaşımın önemi belirginleşiyor. Kendimizi hoş, uyumlu, nazik ve kibar bir şekilde ifade edeceğiz. Bir problem olduğunda tartışmak yerine çözümlemek isteyeceğiz. Kaba saba sözlerden hiç hoşlanmayacağız. Güzel sözler duymak, dengeli ve huzurlu ortamlarda bulunmak bize keyiflendirecek. İletişim ve haberleşme yoluyla biriyle tanışabiliriz. Sanatsal ortamlarda şarkı söylemek, konuşmak, insanları bir araya toplamak onlara güzelliklerden bahsetmek haftanın yansımaları arasındadır.

8-14 Eylül haftası:  10 Eylül tarihindeki görünüm, aşkta dikkatli ve dengeli konuşmanız gerektiğinin işaretidir. Bazen sözcükler keskindir ve insanı oldukça zor duruma sokar, bazen de sözcükler sihirli bir güçtür, mucizeler yaratır. Uzlaşıya açık tarzda ve akıllı bir şekilde iletişimde bulunursanız,  isteklerinizi daha kolay elde edebilirsiniz.  11 Eylül tarihinde, aile,  iş hayatımız ve ileriye yönelik hedeflerinizi olumlu yönde ilerletecek gelişmelerle karşılaşacaksınız. 13 Eylül tarihinde aşk hayatınız, varsa çocuklarınız, sanatsal çalışmalarınız, kısaca kendinizi en güçlü şekilde ifade etmek istediğiniz alanlarda gayet ılımlı, nazik ve tarafsız bir şekilde düşünmek önemli. 14 Eylül Mars-Yay burcu geçişinde karşınıza maceradan hoşlanan, özgür ilişkiler kurmak isteyen biri çıkabilir. Evli iseniz, eşiniz kendine dönük şekilde hareket edebilir. Abartılı davranabilir.

15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihinde aşk hayatınız, çocuk, yaratıcı yetenekleriniz, ortaklaşa projeler, sanatsal faaliyetler başta olmak üzere her konuda ilerisi adına düşünmekte yarar var. Bu önemli bir karar günüdür. Sizin gelişiminiz adına faydalı olacaktır.

22-28 Eylül haftası:  22 Eylül tarihi ilişki anlamında şanslı bir gündür.  Hatta duble kısmetlilik desem yerinde olur. 23 Eylül tarihinde, aşk hayatınız, sosyal aktiviteler, çocuklarınız, hobileriniz, enerjinizi odakladığınız alanlardır. Estetik, güzellik, bakım, nezaket, uyum ve dengenin aşkta bilhassa öne alındığı zamandır. Hayatın keyifli ve güzel yanlarının tadını çıkarabilmeniz, düzenlemelerde bulunarak yaşamınıza olumlu anlamda bir yön çizebilmeniz gayet kolaydır. İster yeni tanışmalarda, ister uzun süredir birlikte olanlarda fiziksel güzellik veya çekicilik bir hayli önemsenir.

İŞ VE KARİYER

1-7 Eylül haftası:  Sanatsal ve yaratıcı tarzda çalışanlar için Merkür-Terazi geçişi gayet yararlıdır. Bir mekanda, bir ortamda sunumlarda bulunabilirsiniz. İlişkiler üzerine söyleşiler yapabilirsiniz. İnsanları bir araya getirebilir, tanışmalarını sağlayabilirsiniz. El becerinizle hazırladığınız ürünleri sergileyebilirsiniz. Bu hafta iş hayatında paylaşım, ortaklaşa hareket etmek, güvencenizi sağlamak yönünde düşüneceksiniz.

8-14 Eylül haftası:  9 Eylül tarihindeki Dolunay, mesleki konularda bilinçli düşünmenin önemini vurguluyor. Dağınık, her şeyi kadere teslim etmiş, mücadeleden kaçarak başarılı olamazsınız. 10 Eylül tarihinde ailevi konular üzerinde gerçekçi olmak yerine, birbirinizi eleştirmek, armudun sapı var misali her şeyde kusur almak nasıl yanlışsa, iş hayatınızla ilgili meselelerde de hayalperest olmak sakıncalıdır.

15-21 Eylül haftası: Bu hafta iş hayatınızla ilgili konularda her şeyi  büyük bir titizlikle ele alırsınız. Kimse bilmez ama eğer problemleriniz varsa bunları çözmeden rahat etmeniz mümkün değildir. 21 Eylül tarihinde, evimiz ve çalışma hayatımızı ilgilendiren konularda gözden geçirmelerde bulunalım.

22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihindeki Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü, hem zengin bir düşünce ve iletişim gücü verir hem de özgürce kararlar vererek yeni yol, hedefler tayin etmenizi sağlar.

PARA

1-7 Eylül haftası:  Parasal konularda güçlü olma arzumuz bir hayli yoğun. Geleceğin teminat altına alınması, güvence altında tutulması için başınızı sokacak bir ev, şöyle bankada biraz para sizin en büyük isteğiniz. Bu yüzden de bir muhasebeci gibi düşünebilir, bir işveren gibi piyasanın durumunu inceleyebilirsiniz.

8-14 Eylül haftası:  9 Eylül tarihindeki Dolunay, maddi konularda da etkilidir. Kendiniz için sağlam bir iş ve kazanç sağlayıcı alanlara yönelmelisiniz. İyi niyet veya ne yaptığını bilmez hallerde geleceğinizi garanti altına alamazsınız. Jüpiter size destek veriyor. 25 Eylüldeki özel görünüm sizi destekleyicidir.

15-21 Eylül haftası:  21 Eylül tarihindeki görünüm, eş veya iş ortağınızdan kaynaklanan mali sorunlarla uğraşabilirsiniz veyahut bu kaynakları verimli bir şekilde kullanmak için mücadele verirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmenizde yarar var.

22-28 Eylül haftası: 24 Eylül tarihinde Terazi burcunda oluşan Yeniay, maddi açıdan olumlu gelişmelerin işaretçisidir. Ortaklaşa işler, sanatsal konular, çocuklar ve aileyle ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşanır.


EKİM AYI

Ekim ayı özel dosyası Aşk-İş-Para
Güneş ve Ay Tutulmaları ve
Merkür Akrep-Terazi geri hareketleri

1-5 Ekim haftası: 4-10 Ekim tarihleri arasındaki Merkür geri hareketi, iş bağlantılarınız  veya iş ortaklıkların ele alınması ve gözden geçirilmesi vaktidir. Hizmet alanınızla ilgili bir sıkıntınız, sağlık probleminiz varsa bunların mutlaka tetkik edilmesinde yarar vardır. Geri harekette odaklanma gücünüz çok yükselecek. İşiniz araştırmayla, bir konuyu derinlemesine öğrenme ile alakalı ise bu geri hareket işinize yarar. Bu geri hareket ailevi ilişkiler başta olmak üzere aile sağlığı, iş durumumuz, ailemize ait kalıtsal hastalıklarla ilgili araştırmalar için uygun zamandır.  İşe girmek amaçlı sağlık raporu, hamilelik araştırmaları, çocuk sahibi olmayla ilgili konuları gözden geçirebiliriz. Acil ameliyatlar ertelenmemeli, yarım kalan tedaviler yaptırılmalıdır. Geri hareketin bir başka etkisi, maddi konularda olabilir.  Eğer bir iş gücü kaybınız varsa, işinizle alakalı bir sorun nedeniyle alacaklarınızı tahsil edemiyorsanız hukuksal açıdan durumunuzu inceleyiniz. İşsizlik sigortası veya sosyal güvencenizle alakalı konular üzerinde durunuz. Kaparo almadan işe başlamayınız. İş sözleşmenizdeki maddi kısımları tekrar gözden geçiriniz.

6-12 Ekim haftası: Ay Tutulması 8 Ekim tarihinde Koç burcunda gerçekleşecek. İsteklerinizi elde etmek, hedefinize ulaşmak, sosyal ilişkilerde lider pozisyona çıkmak, grup ve organize çalışmalarda başa geçmek gibi bencil isteklere, çabuk karar vermelere, hırsa sebep olur. Oysaki tutulmanın görünümlerine baktığımızda başkalarıyla ortaklaşa hareket etmenin önemi ortaya çıkıyor. Merkür geri hareketini de göz önüne alırsak iş ve ilişki ortaklıklarındaki işbirliği kazandırıcı olacaktır.

10 Ekim-25 Ekim tarihlerinde Terazi burcunda gerileyecek. Aşk hayatınız, çocuklarla alakalı konular, yetenekleriniz, becerileriniz ve gerçekleştirmek istediklerinizi lütfen bir daha gözden geçiriniz. Bireysel ani kararlar vermeyiniz.

24 Ekim Akrep burcunda oluşacak Güneş Tutulması çalışma hayatınız, sağlığınız, günlük hayattaki uğraşılarınız, projeleriniz, işteki verimliliğiniz gibi konuların 9 Kasım tarihi itibariyle ele alınmasında yarar var. Gelişmelere göre kararlarınızı verirsiniz. 11 Kasım sonrası mali konularda başkalarından güçlü destekler görebilirsiniz.


KASIM

AŞK VE İLİŞKİLER

3-9 Kasım haftası:  7 Kasım tarihindeki Dolunay, güven duygunuzu ayakta tutarak, sağlığınıza önem vererek, her türlü güçlüğün üstesinden gelebileceğinize inanınız. Güven hissi uyandırmayan, soru işareti taşıyan kişilere karşı temkinli olunuz. Ayrıca beraber çalıştığınız kişilere dikkat ediniz.

10-16 Kasım haftası:  16 Kasım Venüs-Yay burcu geçişi, ilişkilerde gelişim fırsatların yoğunlaştığı, hevesli bir şekilde karşı cinsle bağlantılar kurulduğu zamanlardır.  Devam eden ilişkilerde iyimser paylaşımlar, pozitif yaklaşımlar ön plandadır. İleride ne olur veya ne gibi problemler yaşanır diye düşünülmez. Arzu ettiğiniz tüm heyecanlara açık bir süreçtir. Karşı taraf tüm hoşluğuyla, çekiciliğiyle, aktifliğiyle size yaklaşır.

17-23 Kasım haftası:  22 Kasım Güneş-Yay burcu geçişinde, sorunları olan çiftler, problemlerini ortaklaşa gözden geçirmeliler. Evlenmeyi düşünenler öncelikle birbirlerine en başında dürüst davranmalılar.  İş ortaklığı, sözleşmeler ve yasal konularda da, uzman kişilere danışmakta yarar var. Aynı gün oluşan Yay burcundaki Yeniay, önümüzdeki iki hafta içinde hem ilişki hem hedef hem de çevre konularında sizi güçlendiricidir. Kararlarınızı verirken, ideallerinize göre düşünün ve bunun gerçekleşeceğine inanın.

24-30 Kasım haftası: 28 Kasım tarihinde Merkür-Yay burcu seyri başlıyor. Eğer bir iş ortaklığı kurulacaksa, her bir noktanın iyice konuşulmasında yarar var. Sözleşme şarttır. Evlilik veya ayrılık gibi kararların da aceleye getirilmemesi şarttır. Bugün anlaşıyorum yarın da anlaşırım dememeli, birbirinizi iyi tanımalısınız. Bir yolculuk, iletişim,  bir arkadaşı vasıtasıyla veyahut sürpriz bir şekilde yeni biriyle tanışabilirsiniz.

İŞ VE KARİYER

3-9 Kasım haftası:  9 Kasım tarihindeki Dolunay, çalışma hayatında olanlar için durumlarını gözden geçirme, evde yaşayanlar için günlük hayatlarını düzenleme, sağlık yönünde şikayeti olanların tetkiklerde bulunmaları yönünde etkili olduğu gibi, kişisel anlamdaki meseleler ve ailevi konularda da önem taşımaktadır. İş ortamındaki ilişkilerin niteliği, işinizle alakalı meselelere bakış açınız, iş tercihleriniz ve şu andaki mevcut işinizle alakalı finansal konular bu süreçte bir hayli önem kazanır.

10-16 Kasım haftası: 11 Kasım tarihi önemli bir projeye imza atabilirsiniz. Ancak  sağlığınıza dikkat etme zamanınızdır. Enerji çok yüksektir. Gerginlik de yaratabilir. Problemli bir iş ortamında çalışıyorsanız dikkatli olmamızda yarar var.

17-23 Kasım haftası:  22 Kasım tarihindeki Güneş-Yay burcu süreçlerinde genelde iyimser düşünürüz ve her şeyin olasılıklar dahilinde olduğuna  inanırız. Bu yüzden de özünde iyimserlik yatan bir cesarete sahibimizdir. Uzak yollara gitmek, oralarda yaşamak, çalışmak veya yerleşmek, özgür olmak bizim için gayet önemlidir. Farklı fikirlere sahip insanlarla tanışma, değişik yerler görerek hayatın  farkına varma, eğitim-iş ve kişisel anlamda yeni kararlar almak ihtiyacımız yoğundur.

24-30 Kasım haftası:  İş sorumluluğunun yüksek olduğu 26 Kasım tarihinde derinlikli bir şekilde düşünmek ve ona göre karar vermek zamanıdır. Özellikle ortaklaşa bir projede yer almanız veya bir iş başvurusunda bulunmanız mümkündür. Mali konuları mutlaka gözden geçiriniz.

PARA

3-9 Kasım haftası:  7 Kasım tarihindeki Dolunay, maddi konularda restleşmenin ve kendi çıkarlarınızı gözetmek isteğinizin işaretçisidir. Duygusal bir baskı ve tatminsizliğin sizi bir hayli gerebileceğini gösteriyor. Sakin ve mantıklı hareket etmekte yarar var.

10-16 Kasım haftası:  16 Kasım tarihindeki görüşmeler, mali konularda bağlayıcı, sağlamlaştırıcıdır. Ancak bu sizin arzu ettiğiniz oranın altında olabilir.

17-23 Kasım haftası:  18 Kasım tarihinde parasal konularda isteklerinizi, iş yaptığınız kişilere veya işverenlerinize bildirebilirsiniz.

24-30 Kasım haftası:  26 Kasım tarihinde yapılacak görüşmelerde maddi konularda bir karara varılır. Şartlara göre karar verilecektir. Sizin de bu şartlar çerçevesinde düşünmenizde yarar var.


ARALIK

AŞK VE İLİŞKİLER

1-7 Aralık haftası:  4, 5, 6 Aralık tarihleri gayet olumludur. İlişkide sorunları sürpriz bir şekilde çözüme kavuşturur. Yeni beraberlikler kolayca kurulur. İletişim sevgililer arasında gayet hızlı bir şekilde gelişir. Yazışmalar, telefonlaşmalar ve buluşmalar. Bu tarihlerde karşınıza çıkan kişi başınızı döndürebilir.

8-14 Aralık haftası:  10 Aralık Venüs-Oğlak burcu geçişinde biraz sıkılırsınız. Özgür olamadığınızı, bir şeyleri sürekli köşelemek zorunda kaldığınızı, aşkta aradığınızı bulamadığınızı hissedersiniz. Keyfiniz biraz kaçar. Bir yandan sosyal ilişkilerde aktif hareket ederken, diğer yandan özel hayatınızdaki durgunluk sizi yorsa da, bu hafta enerjiler gayet olumludur. Arkadaşlarınızla birlikte olmak, size iyi gelecektir.

15-21 Aralık haftası:  21 Aralık tarihinde baskılara gelemezsiniz. Tavrınızı ortaya koyarsınız ve bunu da gayet akıllıca yaparsınız. Eğer beraberlikte sorunlar varsa, partneriniz bu tür bir davranışı saygıyla karşılamak zorunda kalır.

22-28 Aralık haftası: 23 Aralık itibariyle Satürn-Yay burcunda seyrine başlıyor. İki buçuk yıl boyunca ciddi ilişki ve evlilik konularında zorlanmalar, gecikme, kısıtlanmalar yoluyla sınanacaksınız. Bu bir yol, bu bir öğretidir. Satürn hangi alanda geçiyorsa, orada kişiyi eğitir. Farklı görüşte olan partneriniz veya karşılaşacağınız partner adayı sizi disiplin altına alır. Boşanmak kolay değildir. Evlilik yapma arzusu azalır.  Mutlaka ilişkilerinizi, son yedi yılda yaşadıklarınızı, tercihlerinizi gözden geçiriniz.

İŞ VE KARİYER

1-7 Aralık haftası: 5 Aralık tarihinde Mars-Kova burcunda seyrine başlayacak. Girişimci davranacağız. Yolculuklar, grup temasları, organize işler, bir projenin yürürlüğe konması çalışmaları, yeni hedef belirleme, yurtdışı-yurtiçi bağlantılarında bulunabilirsiniz. Sıradan işler yerine farklı ve yenilik anlamındaki çalışmalara ağırlık verebilirsiniz.

8-14 Aralık haftası:  İş hayatıyla ilgili önemli bir görünüm bu hafta yok. Daha çok parasal konular ve sosyal ilişkiler ağırlıklı olacak.

15-21 Aralık haftası:  15 Aralık Uranüs-Pluto görünümünde, eskimiş, hiçbir anlamı kalmamış ve size faydası olmayan dostlarınızla yollarınız ayrılabilir. Amacınız, hedefleriniz değişime uğrar. Bu bir yenilenmenin işaretçisidir. Hedefleriniz değişir. Çünkü siz değişirsiniz.

22-28 Aralık haftası: 23 Aralık tarihinde olumlu bir görünüm var. Yenilik ve değişim anlamında girişimleri işaret ediyor. Topluluk önünde, bir organize işte, bir grubun içinde itibar kazandırıcı ve sizi takdirle karşılamalarını sağlayıcıdır.

PARA

1-7 Aralık haftası:  Dolunay etkisi, kazanç anlamında önem taşıyor. Para evinizin yöneticisi olan Ay, ortaklık, eş veya farklı kişilerle olan parasal alışverişlere dikkat edilmesi gerektiğini işaret ediyor.

8-14 Aralık haftası:  10 Aralık Venüs-Oğlak burcu geçişi, ortaklaşa kazançlar, başkalarıyla bölüşülen miras, hisseli paralar veya boşanma nedeniyle oluşan durumların sizi biraz yoracağının göstergesidir.

15-21 Aralık haftası: 17 Aralık tarihinde ortaklaşa kazançların ciddiyetle ele alınması ve gözden geçirilmesi gerekir. Maddi kaynaklar hangi kanaldan elinize ulaşıyor. Bunlar ne kadar düzgün ve garantilidir, bunlara bakalım. Vergilerimizi ihmal etmeyelim. Kredi borçlarımızı zamanında ödeyelim. 20 Aralık tarihinde önemli bir kavuşum gerçekleşecek. Özellikle ortaklaşa kazançlarda eş veya iş ortağınızla kenetlenmek gerekir. Yoksa, her iki taraf da gücünü karşısındakine kabul ettirmeye çalışabilir.

22-28 Aralık haftası: Haftanın tümünde mali ortaklıkların yeniden gözden geçirilmesi, maliye ile ilgili konular, nafaka, bankalarla ilgili meseleler üzerinde sizi epeyce uğraştırabilir. Hukuki konularda mutlaka konusunda uzman bir kişiye danışınız. önemli bir görünüm bu hafta yok. Daha çok parasal konular ve sosyal ilişkiler ağırlıklı olacak.

15-21 Aralık haftası:  15 Aralık Uranüs-Pluto görünümünde, eskimiş, hiçbir anlamı kalmamış ve size faydası olmayan dostlarınızla yollarınız ayrılabilir. Amacınız, hedefleriniz değişime uğrar. Bu bir yenilenmenin işaretçisidir. Hedefleriniz değişir. Çünkü siz değişirsiniz.

22-28 Aralık haftası: 23 Aralık tarihinde olumlu bir görünüm var. Yenilik ve değişim anlamında girişimleri işaret ediyor. Topluluk önünde, bir organize işte, bir grubun içinde itibar kazandırıcı ve sizi takdirle karşılamalarını sağlayıcıdır.

PARA

1-7 Aralık haftası:  Dolunay etkisi, kazanç anlamında önem taşıyor. Para evinizin yöneticisi olan Ay, ortaklık, eş veya farklı kişilerle olan parasal alışverişlere dikkat edilmesi gerektiğini işaret ediyor.

8-14 Aralık haftası:  10 Aralık Venüs-Oğlak burcu geçişi, ortaklaşa kazançlar, başkalarıyla bölüşülen miras, hisseli paralar veya boşanma nedeniyle oluşan durumların sizi biraz yoracağının göstergesidir.

15-21 Aralık haftası: 17 Aralık tarihinde ortaklaşa kazançların ciddiyetle ele alınması ve gözden geçirilmesi gerekir. Maddi kaynaklar hangi kanaldan elinize ulaşıyor. Bunlar ne kadar düzgün ve garantilidir, bunlara bakalım. Vergilerimizi ihmal etmeyelim. Kredi borçlarımızı zamanında ödeyelim. 20 Aralık tarihinde önemli bir kavuşum gerçekleşecek. Özellikle ortaklaşa kazançlarda eş veya iş ortağınızla kenetlenmek gerekir. Yoksa, her iki taraf da gücünü karşısındakine kabul ettirmeye çalışabilir.

22-28 Aralık haftası: Haftanın tümünde mali ortaklıkların yeniden gözden geçirilmesi, maliye ile ilgili konular, nafaka, bankalarla ilgili meseleler üzerinde sizi epeyce uğraştırabilir. Hukuki konularda mutlaka konusunda uzman bir kişiye danışınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder