Translate

7 Ocak 2014 Salı

2014 Burç Yorumları Boğa

OCAK
Boğa
AŞK VE İLİŞKİLER

1-5 Ocak haftası: Uzakta olan kişilerle görüşmelerin işaretçisidir. Eskiye dair meseleler üzerinde konuşulur. Şu anda üzerinde düşündüğünüz mesele için biraz daha beklemeniz gerekebilir. Fikirlerinizi paylaşın ancak ilişkiyi zamana bırakın. Siz ciddiyetten yanasınız. Değerlerinize sahip çıkıyorsunuz. Güven arıyorsunuz.  O zaman ilişkimizde veya yeni tanışmalarda ölçülü konuşmamızda yarar var.

6-12 Ocak haftası: İlişkinizi önemsemektesiniz. Fakat bazı problemler sizi yoruyor. Bu hafta önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Bunların tümü ileriye dönük olarak önem arz edecek. İlişkisi olmayan Boğalar ise, karşı cinsle olan her türlü iletişimde fazlasıyla ciddi düşünecekler. Hislerimizi pek samimi bir şekilde dile getirmekten kaçınacağız. Önce bir bakmak, karşımızdakini anlamaktan yanayız. Hafta sonuna doğru, enerjiler bir hayli yoğun. İlişkinizde geçmiş meseleler üzerinde duracaksınız. Yeni tanışmalarda, çekimser davranabilirsiniz. Partnerinizin üzerinizdeki etkisi yoğun. Beraberliğinizdeki pürüzleri birlikte halledebilirsiniz.

13-19 Ocak haftası: Farkındalık yönümüzü geliştirici ve hayata inançla sarılmamızda destekleyici olan ortaklıklara, ilişkilere sizi hazırlayıcı olumlu bir görünümün etkisi altında haftaya adım atmaktasınız. Şu andaki mevcut işiniz veya ilişkinizde zorlanmalar olsa da, bahsettiğim bu görünüm, size başka kapılar açarak gelişiminizde faydalı olacaktır. Aile, yakınlarınız, çevrenizle alakalı konularda hassasiyetiniz yüksek olabilir. Onlarla bağlantı kurmak, durumlarını bilmek istersiniz.

20-26 Ocak haftası: İş ve ilişki anlamındaki her türlü ortaklıkta mücadeleler söz konusu.  Dengeli hareket etmek, beraberlikleri yeniden ciddi anlamda ele almak ve ileriye dönük şekilde düzenlemek gerekecek.

27-31 Ocak haftası: Hafta ortasında Merkür Balık burcunda ilerlemeye başlıyor. İleriye dönük konular üzerinde bilinçli bir şeklide düşünmemizde yarar var. İyi niyetin sınırlarına dikkat ederek ilişkilerinizi yürütebilirsiniz. Şefkatli düşüneceksiniz. İnsanlara yardımcı olmaya çalışacaksınız. Ancak bunun ayarını bilmeyenlere karşı da dikkatli olmanız gerekecek. Venüs geri hareketi sona erdiğinden, bilgilenme, iş ve yolculuklar, ilişkiler anlamında işlerin yoluna girmesi kolaylaşacak.

İŞ VE KARİYER

1-5 Ocak haftası: İş hayatınız, uzak yolculuk, bilgilenme, eğitim, uzmanlık yönünde temaslarınız yoğun. Sizi geliştirici konulara, alanlara yönelerek bilgi sahibi olabilirsiniz. Geçmişi geride bırakıp yeni bir sayfa açmak istersiniz. Köklü ve derinlikli bir şekilde, sezgilerinizin rehberliğinde ilerleyebilirsiniz. Ancak yazılı, sözlü anlaşmalarda dikkatlice gözden geçirmede bulunmadan hareket etmeyelim. Önceden başvurduğumuz veya iletişime geçtiğimiz kişiler arayabilir. Bir takım teklifler karşınıza çıkabilir. Duruma bakınız, gelişim anlamında ve uzun vadeli olarak düşününüz.

6-12 Ocak haftası: İş hayatımızla ilgili konularda ortaklarımızla veya bazı kişilerle görüşmeler yapabiliriz. Enerjimiz olumlu. Eskiden tanıdığımız veya daha önce bir iş için, bir araya geldiğimiz kişilerle yeniden temas edebiliriz. Çalışma hayatımız, sağlığımızla ilgili konulara ağırlık verebiliriz. İş ortamında ilişkilerimize dikkat edelim. Düşündüğünüz anlamdaki gelişmeler Mart ayı gibi yoluna girecektir. Bazı tekliflerle karşılaşabiliriz. Ancak kafamıza yatmadığı için, açık kapı bırakabiliriz.

13-19 Ocak haftası: İş hayatınızla ilgili konularda mantıklı, alternatiflere açık, sağduyulu bir şekilde hareket etmemizde yarar var. Yenilikçi düşünmek, gereksiz şeylere kafamızı takmamak lazım.

PARA

13-19 Ocak haftası: Bu haftanın sonuna doğru mali konularda dikkatli hareket etmekte yarar var. İşinizden elde ettiğiniz gelir hususunda baskılar söz konusu olabilir. Başkaları kendini düşünür tarzda hareket edebilir.

20-26 Ocak haftası: Parasal konularda şu andaki mevcut işiniz ve şartlarınızı gözden geçirme gereği duyacaksınız. Toplumsal ilişkilere dikkat edeceğiz. Kimseyle burun buruna gelmeyelim. Bazı ortaklıklar bu hafta zorlayıcı etkiler altındadır. Siz de durumunuzu bilinçli bir şekilde gözden geçirmelisiniz. Ne kazanıyorum, eksik olan nedir diyerek bakalım.

27-31 Ocak haftası: Maddi konularda gerilim azalır. Problemleri düşünmek istemeyiz. Nasılsa halledilir diye bakarız. Ilımlı düşündüğümüz için, bazen hesabımızı şaşabiliriz. Yöneticiniz Venüs geri hareketi sona ereceğinden, mali konularda olumlu bir takım gelişmeler görülmeye başlayacaktır.


ŞUBAT
AŞK VE İLİŞKİLER

3-9 Şubat haftası: Bu haftanın başında, ilişki konularında geleceğe dönük anlamda tekrar bir gözden geçirmelere ihtiyaç var. Merkür-balık burcunda pek güçlü değildir. Onun için neler aksamakta, bu ilişkinin ilerlemesine engel olan şartlar nedir? Birlikte ele almak gerekiyor. Birlik ve bütünlük içinde birbirinize yöneliyor musunuz, ayrıca hedefleriniz aynı doğrultuda mı? Bunları da gözden geçiriniz.

10-16 Şubat haftası: Haftaya adım atarken sizin uyumlu, duygularınızı sözel anlamda sevdiğiniz kişiyle paylaşmaya hazır olduğunuzu söyleyebiliriz. Partneriniz de, bu ilişki hakkında paylaşımcı, kararlı davranması halinde güzel gelişmeler olabilir. Yeni başlayan ilişkilerde ise, mutlaka partnerinizi tanımaya, onun beraberliklere bakış açısını öğrenmeye çalışınız.

17-23 Şubat haftası: Güneş-Balık burcunda ilerlemeye başlıyor. Sosyal hayatta uyumlu, yumuşacık, başkalarının sorunlarına destek olmaya çalışan, insanları yargılamadan kabul eden, karşısındaki kişiyi dinleyen, önyargısız düşünen tüm güzel yönlerimiz ön plana çıkacak. Arkadaşlıklarda genel olarak duyguları ve empati gücü yüksek olan kişileri daha fazla bağrımıza basacağız. Sert, taviz vermez, kaba insanlardan hoşlanmayacağız. İlişkide de aradığımız bu tür yaklaşımlar olacak.

24-28 Şubat haftası: Haftanın başında olumlu enerjiler mevcut. Ciddi bir niyet ve dürüstlük çerçevesinde karşı cinsle bağlantılar kuracağız. İlişkimizde de, partnerimizi dinlemeye, onunla bütünleşmeye açığız. Ayrıca beklenmedik sürprizler yapılmasından, güven vermeyen sözlerden, soru işareti uyandıran yaklaşımlardan hoşlanmayacağız. İlişkilere bakış açımız gereği, yeniliklere açığız ancak her zaman olduğu gibi, ayaklarımız sağlam yere bassın istiyoruz.
İŞ VE KARİYER

3-9 Şubat haftası: Hafta sonuna doğru, iş tercihlerimizi ve sosyal anlamdaki paylaşımları tekrar ele almamızı gerektiren Merkür geri hareketini şimdiden göz önüne almanızda yarar vardır. İş ortaklıklarında ise, mutlaka iyice düşünmek gerekiyor. Hafta sonuna doğru, yaratıcı özelliklerinizi, yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz.

10-16 Şubat haftası: İş hayatında bu hafta bir yandan bireysel anlamda kendimizi gösterme hevesimiz yoğun diğer yandan insanlar üzerinde özellikle güçlü bir tesir yaratmak istiyoruz. Bu iki istek baskı yaratıcı olduğu kadar, kararlılık da vericidir. Merkür geri hareketini göz önüne alırsak, iş hayatımızla ilgili meselelerde ani karar değişikliklerinden uzak durmakta yarar var. Gözlemde bulunalım. Neler yapmak istiyoruz, şu andaki mevcut durumumuz nedir, bunlar üzerinde duralım. İş tercihlerinizi yapmadan önce lütfen iyice inceleyiniz. Ani kararlar vermeyiniz.

17-23 Şubat haftası: İş anlamında zorlayıcı ancak bir o kadar da mücadeleci görünümler bu hafta etkilidir. Merkür geri hareketi, özellikle sizi baskı altında kaldığınızda beklenmedik kararlar vermeye zorlayabilir. Biz bilinçli olmak, olasılıkları iyi hesap etmek durumundayız.

24-28 Şubat haftası: Haftanın başındaki görünümler, çalışma hayatınızla ilgili konularda size bir yandan disiplin sağlarken,  diğer taraftan da, ortaklık ve iş anlamında taviz vermeyeceğinizi de işaret ediyor. Bir değişim ve yenilenme sürecindesiniz. Zaman zaman bunalıyor, yönünüzü bulmakta zorlanıyorsunuz. Ancak sizin için neyi gerekli olduğunun da gayet farkına varacaksınız.

PARA

3-9 Şubat haftası: Maddi konularda bu hafta kesemize göre hareket edelim. Kazanç anlamında yapılacak görüşmelerde bize sunulan veya bizim istediğimiz miktar arasında bir çelişki oluştuğunda, düşüncelerimizi ılımlı şekilde ifade edelim. Atlanmış bir şey olabilir. Gözden kaçmıştır. Kurulacak bazı bağlantılar veya maddi anlamda karşımıza çıkabilecek bir takım teklifleri hafta sonu itibariyle mercek altına alalım. Merkür geri hareketinde iyi düşünmek lazım.

10-16 Şubat haftası: Bu hafta birilerine destek verebiliriz. İş ortağımız veya partnerimizle mali konular üzerinde konuşabiliriz. Hafta ortasında işimizden elde ettiğimiz gelirle alakalı olarak durumumuzu otoritelerle konuşabiliriz. Kazanç anlamında kurulan bağlantılar, Merkür geri hareketi nedeniyle yavaşlayabilir. Hafta sonuna doğru, hem maddi hem de işimizle ilgili parasal konularda bize sunulan teklifleri incelemekte yarar var.

17-23 Şubat haftası: Maddi konularda kiminle bir bağlantımız olursa olsun, bizim istediğimiz en önemli şey, dürüstlük ilkesi, samimiyet ve açıklık. Bunu bulamadığımızda işimizde verimli olamıyoruz ve motivasyonumuz düşüyor. İşte bu haftaki enerjiler, paraya bakış açımızın bu yönde olacağını gösteriyor. Böyle davranılmadı mı, tepkide bulunabiliriz.

24-28 Şubat haftası: Özellikle başkalarıyla ortaklaşa gelirlerimiz konusunda mücadelemiz yoğun olacaktır. Biz bir yandan hayatımızı garanti altına alacak şekilde düşünüyoruz. Ancak asıl önemli olan, elimizde olmadan yaşanan masraflar veya gelirdeki iniş çıkışlar. Bu hafta oluşan önemli bir görünüm, yine bu türden durumları işaret edebilir. Sağlık yine çok önemli bir faktör olarak karşımıza çıkıyor. Bir de kazanç anlamındaki konular üzerinde Merkür geri hareket dönemindeyiz. İş bağlantılarımız ve mali bütçemiz hususlarında bilinçli olmamızda yarar var.


MART
AŞK VE İLİŞKİLER

1-2 Mart arası: Sosyal ilişkilerde fedakarlıklar ve özverili davranışlar sergilersiniz. Arkadaşlarınıza destek olmaya çalışacaksınız. İlişkilerinizi şefkat ve güvenilirlik olguları etrafında değerlendirecek ve yakın çevrenizle uyum içinde olmak isteyeceksiniz. Yeniay, bu hafta Balık burcunda oluşacak. Sosyal çevremizde birebir tanıdığımız insanlarla veya tanışacağımız kişilerle empatide bulunabileceğiz. Duygularımız bir hayli ılımlı, insanları sevgiyle kucaklamamız mümkün. Hayatı olumsuz yönleriyle ele almak yerine, her şeyin mutlaka bir çözüm yolu vardır diyerek kucaklayacağız. Hafta sonunda ilişkilerimizde aradığımız ciddiyeti bulmakta, görmekte zorlanabiliriz. Biz dürüstlük ararız, ancak karşı taraf sanki ikili oynuyor gibidir.

3-9 Mart haftası: Sosyal ilişkilerde paylaşımların, şifa verici çalışmaların, dostlukların, ılımlı duyguların sizi güçlendirdiği hafta başındaki enerji size bir hayli iyi gelecektir. Venüs Kova burcunda seyrine başlıyor. Bu durum ilişkinizle ilgili konularda birbirinize baskı uygulamanıza yol açabilir. Arkadaşça ve birlik bütünlük içinde hareket etmekte yarar var.

10-16 Mart haftası: Hafta başında ilişkilerde belli bir zorlanma oluşabilir. Partnerinizin inatçı yaklaşımları, iletişimde kendini haklı gören sözleri, alakasız meseleler yüzünden sizi rahatsız edişi bir hayli sıkıntı yaratabilir. Düşüncesiz ve davranışlarındaki inatlaşma canınızı sıkabilir. Haftanın ikinci günü olumludur. Eğer karşı taraf da gerekli esnekliği gösterirse, problemler çözümlenebilir. Hafta sonunda Başak burcunda oluşacak Dolunay, aşk evinizde etkili olup titizlikle ilişkinizi gözden geçirmenizi sağlıyor. Duygularınız hayli seçici ve mükemmeli arzulamaktasınız.

17-23 Mart haftası: Merkür Balık burcunda seyrine başlayacak. Sizden farklı görüşte olan kişilerle empatide bulunarak gayet iyi anlaşabilirsiniz.

24-30 Mart haftası: Sosyal ilişkilerimiz gayet ılımlı ve hoş paylaşımlara dayalı bir şekilde ilerliyor. Hem dostlarımızı sevgiyle kucaklayacağım hem de onları koruyacağız, kollayacağız. Bize ihtiyaçları olduğunda yanlarında olacağız. Ancak ikili ilişkilerde aradığımızı bulmakta, mutlu olmakta zorlanıyoruz. Belki de bu yüzden tüm enerjimizi sosyal hayata yönlendirmiş durumdayız. Bu haftanın sonlarına doğru ilişkimizde bir hayli baskı altındayız. Yeniay Koç burcunda oluşacak ve biz de iç dünyamızda gerilimden uzak durmanın çarelerini arayacağız.

İŞ VE KARİYER

1-2 Mart arası: Mars çalışma ve sağlık evinizde geri hareketine başlıyor. Mayıs ayına kadar sürecek bu dönemde, hem günlük hayatınızı, hem de çalışma şartlarınızı, hedefleriniz her ne ise ona göre gözden geçirmekte yarar var. Sağlık kontrollerinizi mutlaka yaptırınız. Diyetinize özen gösteriniz. Bazen detaylar arasında bütünü görmekte zorlanabilir bazen de birileriyle iyi geçinmek için kendinizden ödün verebilirsiniz. Ancak şu bir gerçek ki, çatışmak, uzlaşıdan uzak durmak kadar, kendinizden ve amacınızdan uzak durmak da, o denli yanlıştır. Bu hafta oluşan Yeniay, sadece sosyal ilişkilerde değil, ideallerimiz doğrultusunda inançla hareket etmemizde yardımcımız olacak. Bilinçli bir şekilde ilişkilerimizi, amacımızı gözden geçirmeyi de ihmal etmeyelim.
3-9 Mart haftası: Hedefinize varmak, yeni bilgiler öğrenmek, güçlü olmak arzunuz bir hayli yoğun. Enerjiniz yüksek şekilde haftaya adım atıyorsunuz. Venüs-Kova burcunda seyrine başlıyor. Yeni iş ilişkileri, farklı tarzda çalışmalar, işinize yenilikler getirmek çok önemli. İş ortaklıklarında bazı istenmeyen durumlar oluşabilir. İnatçı davranan ortağınız nedeniyle sıkılabilirsiniz.

10-16 Mart haftası: İş konularında çok önemli bir haftaya adım atıyoruz. İki etkili görünüm, hem kariyer hem çalışma hem de ortaklıklar anlamında çok dikkatlice incelemede bulunmak gerektiğini gösteriyor. Mars geri hareketini sürdürdüğü için, değişimlerde bulunmak, yenilikleri uygulamak pek kolay değil. Bir de işlerimize ağırlık vereyim derken, sağlığımızı ihmal etmememiz lazım.

17-23 Mart haftası: Mistik konularda bilgilenebilir, ruhsal anlamda başkalarına destek olabilirsiniz. Kariyer hayatınızı ciddi anlamda ilgilendiren konularda ise, yenilikçi düşünmekte yarar var. Başkalarından farklı yönde bir yeteneğiniz varsa cesur davranın ve insanların bunu görmesini sağlayın. İş ilişkilerinizi önemseyin. Bu hafta itibariyle gelişim yolunuz çalışma hayatı ve sağlığınız olacak. Bu konular işbirliğinde bulunmayı, kendinizi mutlaka bir alanda geliştirmeyi unutmayın.

24-30 Mart haftası: İdeallerimiz doğrultusunda hareket etmeli ve sosyal ilişkileri güçlü tutarak ilerlemenin önemi büyük. Sanatsal anlamda yeteneklerimizi, başka becerilerimizi istediğimiz şekilde göstermekte zorlanıyoruz. Daha sağlam ve güçlü bir şekilde kendimizi göstermemiz gerekiyor. Yaptığımız işlerin dış dünyada görülmesi, başarılı bulunması gerekiyor. İşte bunu tam olarak elde etmek için mücadele vermek zorundayız. İş ortaklıklarında sorunlarımız bizi zorlamakta.

PARA

1-2 Mart arası: En azından bizi biraz rahatlatacak ufak miktarda paralar elimize geçebilir. Çevremizdeki kişilere destek olabiliriz. Ailemize yardımcı olmak isteyebiliriz. Aynı şekilde arkadaşlarımızın sıkıntılarını gidermeyi düşünebiliriz. Fakat sınırımızı da bilmemizde yarar var.

17-23 Mart haftası: Merkür Balık burcunda seyrine başlıyor ve kazanç evinizin yöneticisi olduğu için, size sosyal çalışmalar, sanatsal konular, medya arkası faaliyetler, mistik çalışmalardan gelir getirebilir, bağlantılar olumlu yönde gelişebilir. Tabii ki yine dikkatli olmayı da bileceğiz. Ne de olsa Merkür-Balık burcunda fazla iyi niyetin zararlı olabileceğini işaret eder.

24-30 Mart haftası: Daha önce girişimde bulunduğumuz veya yaptığımız işlerden para kazanabiliriz. Bu hafta maddi konularda girişim gücümüz yüksek.


NİSAN
AŞK ve İLİŞKİLER

1-6 Nisan haftası: Dostluklarımızı ve özel ilişkimizi tüm yönleriyle ele alacağımız bir hafta olacak. Özverili, yanımızdakileri kucaklayıcı, dostlarımıza yardımcıyız. Bu yönlerimiz karşı cinsin de dikkatini olumlu yönde etkileyecektir. Sorunlarımızı konuşarak çözmemiz kolay olacak. Romantik karşılaşmalar özellikle Venüs Balık burcu geçişinin hoş ve huzur verici yansımaları altında mümkündür. Sorunlardan, sıkıntılardan, tatsızlıktan uzak durmak isteyeceğiz.

7-13 Nisan haftası: Bu haftanın sonlarına doğru güzel ve olumlu bir enerjimiz var. Ancak Merkür Koç burcunda seyrine başlıyor. Kolayca gerginleşebiliriz veya bir şeyleri düşünürken durumları kendi lehimize olacak şekilde ele alabiliriz. Buna dikkat etmek lazım. Venüs’ün hoş görünümü bizi rahatlatacak ve sosyal ilişkilerimiz sayesinde huzur bulacağız.

14-20 Nisan haftası: Bu haftanın tüm burçlar üzerinde bir hayli etkili olacağını söylemek isterim. Hepimiz farklı alanlarda yanlış kararlar verebilir veya dış etkenler nedeniyle sıkıntılı durumlar yaşayabiliriz. 15 Nisan tarihinde Koç burcunda oluşacak Ay Tutulması, psikolojik ve fiziksel anlamda gerginlik,  geri adım atmayan tarzda yaklaşımlar, beklenmedik bir takım sorunlar, bencillikler, gizli düşmanlıklara karşı dikkatli olmamız lazım. Kendi kendinize yüklenebilirsiniz. Stres ve istenmeyen gelişmeler sizi sağlık ve çalışma hayatınızla ilgili konularda zorlayabilir.  Çok bilinçli olmamız lazım.

21-27 Nisan haftası: Hafta başında çevremizdeki bazı kişiler veya partnerimizin yaptığı davranışlar, kararlar kafamızı bir hayli kurcalayabilir. Oysaki Mars geri hareket dönemindeyiz. Onun sözlerini kalıcı sanmayalım. Daha sonra bu konuda gerçek düşüncesini öğrenebileceğiz. Hafta sonunda Merkür burcunuzda seyrine başlıyor. Bu düşüncelerimizi dış dünyada ifade edebilmemizi sağlayacak. Sosyal ilişkiler ve yeni tanışmalar anlamında hafta sonu gayet olumlu.

28-30 Nisan arası: Hoş bir haftaya adım atıyoruz. Hem istediğimiz gibi kendimizi ifade edebiliriz. Güneş tutulması burcunuzda gerçekleşiyor. Bu da yeni alınacak kararların, uzun vadeli gelişmelerin işaretçisi. Yüksek eğitim, inancımız, başka bir yere yerleşim, uzun yolculuklar bir hayli etkili olacak. Hafta sonu bir yerden başka bir yere gitmek, tanışmalar, bağlantılar bulunma anlamında aktif gözükmekte.

İŞ VE KARİYER

1-6 Nisan haftası: İş konularında bir karar aşamasındayız. Bazı kişilerle bir araya gelebiliriz, teklif alabiliriz, başka bir iş düşünebiliriz. Ancak unutmayalım ki Mars geri hareket dönemindeyiz. İş ortaklıkları konusunda mutlaka dikkat edeceğiz. Hatta ortaklaşa bir iş söz konusu olduğunda iki misli temkinli olmak lazım. Sözleşmesiz bir iş yapmayalım. Hemen karar vermeyelim. Dereyi görmeden paçaları sıvamayalım. Hafta sonu sert bir görünüm var. İş konularında bizi biraz zorlayabilir. Kendimizi ortaya koymamız zorlaşır, işimize birileri karışabilir.

7-13 Nisan haftası: Hafta ortasında yine dikkatli olmamızı gerektiren enerjiler mevcut. Bir şeye sinirlensek, bir haksızlıkla karşılaşsak bile kendimizi savunmakta zorlanabiliriz. Sanki bir şeyler üzerimize geliyor gibi hissedeceğiz. İşte bu baskı bize yeni kararlar aldırabilir. Ancak biz çok iyi düşünmeliyiz.  Bir ortaklık sona erebilir veya bir değişime uğrayabilir.

14-20 Nisan haftası: Planlarımızı uygulamak ve ilerisi adına köklendirmek istiyoruz. Ancak 19 Nisan tarihindeki Ay tutulması çalışma hayatınız ve özellikle psikolojik anlamda stres yaratıcıdır. Karşımıza bazı engeller çıkabilir. Dengeli davranmak zor olabilir. Sakin olmamız gerekiyor. Tekrar bir bakmak lazım olan bitene. Hafta sonu görüşmeler, yolculuklar, işlerinizi takibi anlamında önem taşıyor.

21-27 Nisan haftası: Bu hafta iş hayatınızı ilgilendiren konuları hem şartlar çerçevesinde hem de geleceğe dönük şekilde ele almakta yarar var. Hedefinize göre iş tercihlerinizi ve durumunuzu gözden geçiriniz. Sizi bir başka göreve tayin edebilirler. Hem çok sakin hem de mantıklı bir şekilde işbirliğinde bulunmak gerekiyor. Çalıştığınız işyerinde yeni değişimler söz konusu olacak. Sağlığınıza da mutlaka özen gösteriniz. Başkalarıyla mecburen işbirliği yapmanızı gerektiren durumlar oluşabilir. Siz kendi kendinize lütfen kararlar vermeyiniz. Çünkü bu hafta geçmiş bir takım konular üzerinde durulacak ve siz gelişmelere bir bakınız. Bu gelişmeler hemen yerli yerine oturmayacak. Zaman gerektiriyor. Hafta sonuna doğru enerjiniz olumlu hale gelecek. Olumlu bir şekilde düşüneceksiniz. Rahatlayacaksınız.

28-30 Nisan arası: Bu hafta burcunuzda oluşacak Güneş Tutulması, hem kişisel hem duygusal anlamda yeni kararlar vermenizi sağlayıcıdır.  Bunları yavaş ve sağlam bir şekilde uygulamaya dökmek iyi olacaktır. Hafta sonunda enerjiniz gayet olumlu. Ne istediğinizi bilerek konuşacak ve güven duygunuzla yol alabileceksiniz.

PARA

1-6 Nisan haftası: Bu hafta parasal konularda iki görünüm bulunmakta. Harcamaların dikkatle yapılmasına özen gösterelim. Hesabımızı bilelim ve kontrollerimizi yapalım. Ufaktır ne olacak diyerek alışverişlerde ayarımızı kaçırmayalım. Eski bir alacağımızı tahsil edebiliriz. Gelir getirici olana işlere yönelebiliriz.

7-13 Nisan haftası: Merkür Koç burcunda seyrine başlayacak. Kazanç evinizin yöneticisi olduğu için, mali konularda dikkatli olmak lazım. Bazen hiç hesaba katmadığımız bir nedenle elimizden para çıkabilir. Cüzdanımıza, önemli evraklarımıza dikkat edelim, saklayalım, kontrol edelim.

14-20 Nisan haftası: Maddi anlamda yine dikkatli olmamızı gerektiren enerjiler söz konusu. Güvenmediğimiz kişilere hiçbir şeyimizi emanet etmeyelim. Özellikle yolculuklarda bavulumuzu, eşyalarımızı koruyalım. Bir de hakkımızın yenmesi, iyi niyetimiz sonucu borçlarımızın tahsili güç olabilir. Maaşımızı geç alabiliriz veya sağlık nedeniyle para harcayabiliriz.

21-27 Nisan haftası: Kazancımızla ilgili konularda lütfen gözümüz açık olsun. Mesai ücretlerimizi, hak ettiğimiz paralarımızı ödemekte gecikebilirler. Geçen hafta olduğu gibi bu haftanın ortasına kadar dikkat edeceğiz. Hafta sonuna doğru, Merkür burcumuzda ilerleyecek. Kazanç konularında rahatlayacağız. Geçirdiğimiz son üç haftaki maddiyatla alakalı problemler nispeten azalmaya başlayacaktır.

28-30 Nisan arası: Bu hafta güzel enerjilerimiz var. Hem mali anlamda alacaklarımız ödenir hem de yeni işlerden kazanç elde edebiliriz.


MAYIS
AŞK ve İLİŞKİLER

1-4 Mayıs arası: Koç burcunda ilerleyecek Venüs, ilişkilerde genel olarak kendi bildiğimiz şekilde aşkı ele alış biçimidir. Bazen gizlice hareket edilir bazen cinsellik bir hayli etkilidir, çoğu zamanda problemleri  çözme arzumuz ve ilişkiyi sağlama alma dürtümüz çok daha öndedir. Eğer beraberliğinizde tutku yoğunsa, ne olursa olsun vazgeçmezsiniz. Boğa gibi sağlam ve kararlı birinin bu dönemde sevgisine sahip çıkacağını ancak gerektiğinde de kendi arzularını kabul ettirmeye çalışacağını söyleyebiliriz.

5-11 Mayıs haftası: Bu hafta bizim için geleceğe dair umutlarımız ve hayattan beklentilerimiz gayet önem arz edecek. Buna göre bakacağız dünyaya, buna göre ele alacağız durumları. Olur da kendimizi bir boşlukta, hatta kendimizi bırakmış hissedersek, mutlaka özgüven duygumuzla inadına yaşama, hedeflerimize sarılacağız. İsteklerimizi hangi yolla, hangi kişilerle, hangi şekilde elde edeceğimizi bileceğiz. Yanlışlarımızı, eksiklerimizi de kabul edecek, düzeltmeye çalışacağız. Hafta ortasındaki önemli bir görünüm, isteklerimizi ve kendimizi haklı görmeye, değerlerimizi korumaya çalışacağımızı ancak diğer yandan ilişkilerde gerekli esnekliği göstermemizin önemini işaret ediyor.

12-18 Mayıs haftası: Bu hafta Akrep burcunda meydana gelecek Dolunay, evlilik ve uzun süreli ilişkilerde özellikle birlik ve bütünlük içinde olmanın önemini işaret ediyor. Mars geri hareketi devam ettiği için, bu Dolunay eskiye ait ilişki sorunlarının da ele alınması ve birbiriniz üzerinde denetim, baskıda bulunmamanızı, yüzleşmelerde bulunarak hareket etmeniz gerektiğini işaret etmekte. Kıskançlık, kin, gücü elinde tutan taraf olmayı değil, bu ilişkiyi birlikte nasıl yürütebiliriz bunun üzerinde durmak lazım. İlişkisi olmayanlar lütfen körü körüne kimseye bağlanmayalım, illa olsun diyerek, yanlış ilişkilere kalkışmayalım. Evimiz ve ailemizle ilgili konularda sabit fikirli davranmayalım. Huzursuz olmamak için, iyice düşünelim taşınalım.

19-25 Mayıs haftası: Mars düz seyre geçiyor. Partnerimiz kendi bakış açısıyla değil tarafsız düşünebildiyse tabii ki doğru bir sonuca varabilir. Ancak hala dediğim dedik tarzında ele alırsa durumları pek hoş olmaz. 24 ve 25 Mayıs tarihleri önemli. Olumlu enerjiler mevcut olacak. Problemleri ortaklaşa çözebilmek kolaylaşacak. Beraberlikte denge çok kıymetli. Akıllıca düşünen kişiler hem ilişkide hem de gelecek konusunda doğru kararlar verebilirler.

26-31 Mayıs haftası: Venüs burcunuzda ilerliyor. İlişkilerde olumlu güçler devreye giriyor. Hem dış dünyada hem de kendi içinizde huzur, güven ve sağlamlık yönünde olumlu gelişmeleri simgeliyor. Fiziki anlamda dikkatler üzerinizde toplanacak. Merkür-Yengeç burcunda aşk hayatımızla ilgili konularda bizi destekleyecek.

İŞ VE KARİYER

1-4 Mayıs arası: Bu haftaki enerjiler sizi hem dış dünyada hem de kararlarınızı uygulama yönünde kuvvetlendiricidir. Ne istediğinizi bilirsiniz ve ona göre hareket edersiniz. Problemlerinizi sakince ve kontrollü bir şekilde çözmeye çalışırsınız. Düzen, devamlılık sizin için kıymetlidir. Aynı yerde çalıştığınız insanlarla temas içinde ve ekibin yararına olacak şekilde düzenlemelerde bulunabilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları bilinçli bir şekilde ele alırsınız. Sabırlı ve düzenli bir şekilde işlerinizi yoluna koyabilirsiniz. Özel ilişkinizde ve iş ortaklıklarında dikkatli olmakta yarar var.

5-11 Mayıs haftası: Bu hafta iş anlamında özellikle 11 Mayıs tarihinde dikkatli olmamızda yarar var. Sağlığımıza önem vereceğiz, işlerimizi düzenli takip edeceğiz ve çalışma hayatındaki meseleleri hem kendimiz hem de başkalarıyla ortaklaşa hareket edebilecek kıvamda tutacağız. Bu sizi, gerginlikten ve stresten koruyacaktır.

12-18 Mayıs haftası: Bu hafta bazen endişeli düşünmemiz kimi zaman ne yönde hareket edeceğimizi seçememek gibi bulanık haller yaşayabiliriz. Mücadele ederiz, kazanmak isteriz, fakat en ufak bir terslikte, dış etkenle karşılaştığımızda gerilim duyarız, stres altına gireriz. Belki de o yüzden her şeyin altında bir şey arayacağız. Bilinçli olmak, durumları sakince gözden geçirmek lazım.  16 Mayıs tarihindeki görünüm, her türlü sıkıntının, endişenin üstesinden gelebilmek için kendimize biraz fazla yüklenmemize neden olabilir. Değişimler, beklenmedik gerginlikler işimizde verimsizliğe ve çabucak tepki göstermeye, başkalarıyla uyumsuz hale gelmeye sebep olabilir. Lütfen sağlığımıza dikkat edelim.

19-25 Mayıs haftası: Mars düz seyre geçiyor. Çalışma hayatımız, sağlığımız, hedeflerimiz ve günlük tempomuzda hızlanma ve yenilikleri tekrar bir ele alarak uygulamaya gayret edeceğiz. Ancak bu demek değil ki, her şeyi istediğimiz gibi, gönlümüzden geçtiği haliyle yapacağız. Başkalarının da ne düşündüğünü önemseyeceğiz. Birlikte hareket etmeye, ortam şartlarına uymaya çalışacağız. İş planlamasında bulunmayı, işlerimizi takip etmeyi bileceğiz. Ortaklık ilişkiniz varsa, bu meselelerde mutlaka bilinçli düşünülmesi, pürüzlerin birlikte çözüme ulaştırılması şarttır. Hafta içinde olumlu bir görünüm var. Bu hem büyüme hem verimlilik hem de güvence dolu işlere yönelmemizde, sağlam hale getirmemizde, ortaklıklarda bir çok meselenin ele alınmasında önem taşıyacak.

26-31 Mayıs haftası: Bu hafta çalışma hayatında yine geleceğimizi düşünerek ve iş ilişkilerimizi önemseyerek hareket edelim. Bizi stres altına alan ilişkilerden, bencil hareket etmekten ve uyumsuz davranmaktan uzak duralım.

PARA

1-4 Mayıs arası:  Bu hafta iş, para meselelerinde özellikle ortaklaşa kazançlarda dikkatli olmalısınız. İnatlaşmalar, size uymayan görüşler veya karşı tarafın baskın tavırlarıyla karşılaşabilirsiniz. Bu gibi durumlarda aşırı beklentili olmamakta, ortama göre bilinçli davranmakta yarar var. Mutlaka gerçekçi olunuz.

5-11 Mayıs haftası: Bu haftanın ilk günlerinde maddi konularda yine akıllıca hesaplamalarda bulunacağız. Hemen sonuç alayım, hadi şunu da yapayım demekten ziyade, elimdeki parayla ekonomik şekilde nasıl hareket edebilirim diyerek düşünmek lazım. Merkür İkizler burcunda 7 Mayıs tarihinde seyre başladığında akıllıca bütçemizi yapacağız. Yetenekli olduğunuz iki ayrı alandan para kazanabilirsiniz. Yazı, söz, iletişim, haberleşme, satış-pazarlama, medya yayıncılık, el yetenekleriniz, emlak, muhasebe, edebiyat, sanat ve bankacılık bunlar arasında sayılır.

12-18 Mayıs haftası: 12 ve 15 Mayıs tarihlerinde kazanç evimizi yöneten Merkür olumlu görünümler yapacak. Ancak ben yine de hesabınızı iyi yapmanızdan yanayım. Çünkü dürtüsel bir şekilde yapılan harcamalar sonra sıkıntı yaratır. Bir de iş ortaklığınız varsa, mali konularda lütfen dikkatli olunuz.

19-25 Mayıs haftası: Bu hafta Güneş-İkizler burcunda seyrine başlıyor. Kazanç getirici işler,   akıllıca düşünerek hareket etme, iki farklı yerden gelir elde etme yönünde olumlu. İletişimde bulunarak, yazarak, insanlarla bir araya gelerek yeteneklerimizi gösterebiliriz. Para hesabımızı zekice yapabiliriz.  Açıkgöz davranabilir, herkesten daha çabuk öne çıkabiliriz. Eğitmenlik, ticaret satış pazarlama, el becerisi gerektiren işler kazandırıcı gözüküyor.

26-31 Mayıs haftası: 29 Mayıs günü biraz dikkat etmeyi gerektiren bir görünüm var.  Çok da zorlayıcı değil. Çünkü Merkür-yengeç ve Venüs de sizi destekleyici Boğa burcunda seyrine başlıyor. Bunlar olumlu yöndeki akışı destekleyicidir. Elimize para geçer, gereksinimlerimizi alabiliriz.


HAZİRAN
AŞK ve İLİŞKİLER

2-8 Haziran haftası: Venüs burcunuz üzerinde ve siz bir hayli çekici kılıyor. Karşı cins üzerinde etkiniz yüksek olacak. Fiziksel ve ruhsal anlamda kendinizi iyi hissedeceğiniz bir haftaya adım atıyorsunuz. Sosyal ilişkileriniz güçlü ve yeni insanlarla tanışabilir, arkadaşlarınızla hoşça vakit geçirebilirsiniz. 4 Haziran gecesi gayet olumlu. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Yakın çevrenizle ilgili konular üzerinde hassas düşüneceğiz. Geçmiş meseleleri bir daha gözden geçireceğiz.

9-15 Haziran haftası:  Haftanın ilk günü olumlu gözüküyor.  Venüs desteğiyle dürüst, güvenilir insanlarla karşılaşırsınız. İlişkinizle alakalı konular üzerinde düşünürsünüz. Yapıcı davranırsınız. 13 Haziran tarihi ikili ilişkilerde test zamanıdır. Güven ve huzuru önemsersiniz. Karşı tarafın da kırıcı davranmadan, eğer problem varsa çözüm bulmasını beklersiniz. İleriye yönelik hedefler koymaktan yanasınız. Uzun zamandır birlikte olan çiftler bu tarihteki gerginliğin üstesinden kolayca gelirler. Ancak inatlaşan çiftlerin dikkatli olmasında yarar var.

16-22 Haziran haftası:  Merkür 17 Haziran-1 Temmuz arasında İkizler burcuna gerileyecek.  Aşk hayatımızla ilgili konularda değerlerimizi, kriterlerimizi, seçeneklerimizi tekrar gözden geçirmemizde yarar var. Bu gerileme, bizim için şu andaki mevcut ilişkimizdeki iletişimi ve sağlamlığı tespit etmemizde yararlıdır. Venüs burcumuzda ilerlediği için, bizi güçlendiriyor. Böylece yaş tahtaya ayak basmamış olacağız. Güneş-Yengeç burcunda bu hafta seyrine başlıyor. Yakın çevremizde bulunan kardeşlerimizle, ailemizle ve can bildiğimiz kişilerle yakından ilgileneceğiz.

23-29 Haziran haftası: Bu hafta fiziksel, duygusal ve finansal konularda ilişkinin sizi tatmin etmesi gerekiyor. Her açıdan duruma bakıyorsunuz. Bu da yine sağlam düşünen biri olduğunuz için gayet doğal. Yeniay-Yengeç burcunda oluşacak. Aile olma, güvenli bir yaşam sürme, duyarlılık, çevresel ilişkiler,  değerli bulduğunuz her şeye sahip çıkacak, başkalarının da bunlara önem vermesini bekleyeceksiniz. 27 ve 29 Haziran olumlu. Ancak iş ilişkilerinde 25 Haziran tarihi zorlayıcıdır.

İŞ VE KARİYER

2-8 Haziran haftası: Venüs’ün desteğiyle imajınız gayet güçlü. Hedefinize uygun şekilde ilerleyebilirsiniz. Sanat, mistik konular, yazı ve edebiyat, güzel yiyecekler, elit ortamlarda bulunarak insanlar gayet güçlü ilişkiler kurabilirsiniz. Ilımlı ve kendinize güvenli duruşunuzla isteklerinizi kabul ettirebilecek güce sahipsiniz.

9-15 Haziran haftası:  Haftanın ilk günü yapılacak görüşmeler umut vericidir. Girişilen işlerde sağlamlık aranır ve buna göre değerlendirmeler yapılır. 13 Haziran tarihinde iş ortaklıkları, sözleşmeler, yasal davalar, eski çözümlenmemiş meseleler sizi biraz uğraştırır. Biz güven ararız, huzur bulmak isteriz, ilerisini düşünürüz. Muhatabımız olan kişi anlaşmaya gönüllü değilse hem finansal hem iş hem de mali konularda rest diyerek kesip atabiliriz. Eğer en başından bu yana işinizden, ortaklığınızdan memnunsanız, bu hafta mali konularda ve yapılacak değişimler için anlaşmaya varırsınız. Haftanın nasıl geçeceği biraz da bu tarihe kadar yaşananlara göre sonuçlanacaktır. Eğreti olan gider, sağlam olan kalır.

16-22 Haziran haftası: 18 Haziran tarihinde olumlu bir görünüm var. Karşınıza bir teklif çıktığında, öncelikle nasıl bir çevrede, ortamda çalışacağınızı veya kimlere hizmet götüreceğinizi bilmeniz lazım. Bunları etraflıca gözlemlemekte yarar var.

23-29 Haziran haftası: 23 Haziran tarihinde iş ilişkilerinde sizi rahatsız eden durumlar oluşabilir. Çalışma ortamındaki insanlara, şartlara uyum sağlamak zor olabilir. Bu sağlığınızı da etkilediği için, benim değerlerim bunlar diyerek belli bir mesafe koyabilirsiniz. 25 Haziran tarihinde sıhhatinize dikkat etmenizde yarar var. Biriken sıkıntılar veya problemler uyumsuzluğu çok daha fazla arttırabilir. Dikkatli olmak gereken bir tarih.

PARA

2-8 Haziran haftası: Parasal konularda hesabınızı iyi yapınız. Şansınız iş ve aşk konusunda bu hafta gayet güçlü. Fakat mali anlamda yanlış kararlar vermemek için aceleci davranmayınız. Mal satın alırken özellikle teknolojik aletlerde garanti belgesi almayı unutmayınız. Çünkü Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Hesabımızı bilmemiz lazım.

9-15 Haziran haftası: Bu haftanın mali konularda da etkili olduğunu söylemek isterim. Özellikle 13 Haziran tarihindeki görünümler ve Dolunay bizim de şapkamızı önümüze alarak düşünmemizi gerektiriyor. Bir getirisi olmayan tam tersine her açıdan yoran ortaklıklar sözleşmeler sona erebilir. İleriyi vadeden, huzur veren, güven uyandıran her şey kalıcı yönde sağlamlaştırılır. Sağlığımıza özen göstermemizde yarar var. Çalışma hayatında taviz vermek zorunda kaldığınız durumlar sizi stres altına sokabilir.

16-22 Haziran haftası:  Merkür 17 Haziran-1 Temmuz arasında İkizler burcuna gerileyecek. İki ayrı iş üzerinde düşünüyorsanız, dağılmadan işlerinizi takip ediniz. Kazancınızı risk altına almayınız. Akıllı ve mantıklı bir şekilde şu andaki bütçenizi gözden geçirmenizde yarar var. Çevre değişimi, kardeşlerle alakalı, ev ve aileye yönelik her konuyu maddi anlamda da,  artı ve eksileriyle tartmak, incelemek lazım.

23-29 Haziran haftası:  Maddi konularda Venüs-İkizler geçişi 23 Haziran itibariyle etkili olacak. Hem iletişim hem ilişkilerimizde parasal meseleler de belirleyici bir unsur.  İki ayrı yerden geliriniz varsa, bunun bir tanesi devre dışı kalabilir. Huzursuz olduğunuz yerle çalışmayı bırakabilirsiniz. 25 Haziran tarihi bu anlamda stresli gözüküyor. Maddiyat nedeniyle ya uyum göstermek zorundasınız veya yeter artık diyerek bitirebilirsiniz. Ancak Merkür geri hareketinde bunun yapılması yanlış olur.


TEMMUZ
AŞK VE İLİŞKİLER

1-6 Temmuz haftası: Merkür geri hareketi sona eriyor. Daha önceki meseleleri şimdi hem akıllıca hem de sağlamlık ilkesi içinde değerlendireceğiz. Sağlıklı ve gelişen bir ilişkiden yanayız. Ancak her bildiğimizin de doğru olduğunu düşünerek hiç kimse üzerinde baskı kuramayız. 4 Temmuz tarihinde kendimizi baskın şekilde ifade etmeye çalışabiliriz. Bu da çevremizle olan ilişkimizde sıkıntılı durumlara yol açabilir.

7-13 Temmuz haftası: 13 Temmuz tarihinde Merkür-Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Aşk evimizin yöneticisi olduğundan hem mantıklı bir şekilde aşkı ele alacağız. Ancak çoğunlukla hassas ve duygusal yönden etkilenmeye açığız. Aşkta kafaca anlaşmak kadar bizim için duygular çok daha önemli olacak. Güvendiğimiz ilişkimizi sürdüreceğiz. Karşımıza yeni birisi çıktığında onu hem duyarlı bir şekilde dinleyeceğiz hem de kafamıza uyup uymadığına bakacağız.  Geçtiğimiz aylarda aramız bozulan kişiyle tekrar bir araya gelip konuşabiliriz.

14-20 Temmuz haftası:  16 Temmuz tarihinde Aslan burcunda ilerleyecek Jüpiter, Ağustos 2015 tarihine kadar etkili olacak. Evimizi, ailemizi büyütme, eğitime ev içinde özel önem verme, sanatla alakalı bir ofis açma, ev içinde kendimizi geliştirme, aile içinde takdir görme, büyük bir aileye sahip olma, aileye destek olma, onları bir çatı altında toplama gibi birçok etkileri olacaktır. Ancak bunları canı gönülden yapmalısınız. 19 Temmuz tarihinde çocuklarımız, yakınlarımızla bir araya gelmek, hasret gidermek isteyeceğiz. Bu amaçla kısa yolculuklar yapabiliriz.

21-27 Temmuz haftası: 22 Temmuz tarihinde aşkta hem güven hem de sağlamlık olgularını gözden geçireceğiz. İlişkimizde iletişim ne durumda, biz bu beraberlikte nelere değer veriyoruz neleri ciddiye alıyoruz? Nasıl konuşuyoruz, neler düşünüyoruz? Fikirlerimiz birbirinden farklı oluşunun  bize bir katkısı var mı yoksa tartışmalara zemin hazırlayıcı bir durum mu. İşte gerçekçi bir şekilde bunlara bakmak, tespitlerde bulunmak lazım. Açıklık ve dürüstlük çok önemli. 22 Temmuz tarihinde Güneş-Aslan burcunda ilerleyecek. Ev ve ailevi konularda kendi isteklerimize önem vereceğiz. 26 Temmuz tarihinde ilişki evimizde etkili olacak Mars-Akrep geçişinde, ilişkimizde partnerin baskın eğilimi, hakimiyeti elinde bulundurmak isteyişi problemlere yol açabilir. Bu durum ilişki için çok önemli bir test zamanıdır. Güçlü olan beraberliklerde ortak hedefler belirlenir. Problemli olanlarda ise, ayrılığa neden olabilir. 27 Temmuz tarihinde Aslan burcunda oluşacak Yeniay, aşk hayatımızla ilgili yeni kararların gelişimlerin simgesidir.

İŞ VE KARİYER

1-6 Temmuz haftası: Merkür geri hareketinin sona erişi, parasal kazanç getirici işlere yönelmemizi sağlayacak. Çalışma hayatında ortaklaşa yapılacak işler üzerinde durabiliriz. 4 Temmuz tarihinde iş görüşmelerinde kendimize bir hayli güveneceğiz. Fikirlerimizi, isteklerimizi öne sürerek kabulünü bekleyeceğiz. Becerikliyiz, kendimizi ispat etmekten yanayız. Dikkat çekebiliriz ve isteklerimizi kabul ettirebiliriz. Bu bazıları için yeni bir işe başlamak anlamına gelir.

7-13 Temmuz haftası: İş hayatınızla ilgili konularda farklı seçenekleri göz önüne almakta yarar var. Eğer sizi tatmin etmeyen bir görevde çalışıyorsanız, araştırmalarda bulunabilirsiniz. Bu hafta iş ilişkilerine önem verelim. Ortaklaşa çalışmalar kazandırıcı olabilir. Ayrıca işimizle ilgili yeniliklere de açık olalım. Farklı neler yapabiliriz onları gözden geçirelim. 12 Temmuz tarihindeki Dolunay, işimizle ilgili konularda ciddi ve büyümeye dönük düşünmemiz gerektiğini gösteriyor. Merkür-Yengeç burcunda 13 Temmuz tarihinde seyrine başlayacak. Hem eski işlerimize ağırlık verelim hem internet üzerinde hızlı ve aktif olmaya çalışalım hem de çevremizle olan bağımızı güçlü tutalım.

14-20 Temmuz haftası: 18 Temmuz tarihinde Venüs-Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Eşimiz bir yakınımızla ortak iş düşünebilir,  belli bir dönem eğitmenlik yapabiliriz,  yuva açmak, yemek işine girmek, çocuk bakımı gibi alanlara yönelmek, bir dergide yazılar yazmak, internet üzerinde bir site açmak gibi alanlarla ilgilenebilir veya çalışabiliriz. Eşimizin işlerine yardımcı olabiliriz veya ortak bir iş düşünebiliriz.  Ancak ortaklıklarda kişisel görüş farklılığımızı da mutlaka göz önüne alalım.

21-27 Temmuz haftası: 24 Temmuz tarihinde hedefimize ulaşma, gerçekleştirme yönünde yaratıcı enerjimiz ve gücümüz gayet yerinde olacak. Neyi hayal ediyorsak ona göre kendimizi yönlendireceğiz. 25 Temmuz tarihinde biraz engelle karşılaşırız. Biz isteklerimizi ifade ederiz. Ancak beklenmedik sürprizler nedeniyle gerilim duyabiliriz.

PARA

1-6 Temmuz haftası: Merkür geri hareketinin bitişiyle maddi konularda düşündüklerimizi hızlı biçimde uygulayabiliriz. Hesap kitap kafamız hızlı biçimde çalışır.  Çalışma hayatımızla ilgili meseleler üzerinde dururuz. Ek kazanç konuları üzerinde düşüneceğiz.

7-13 Temmuz haftası: Merkür-Yengeç burcu seyri 13 Temmuz tarihinde başlıyor. Mali konularda bu hafta bir hayli yoğun enerjiler var. Hem iletişimde bulunacağız hem de kazandırıcı olan işlere yöneleceğiz. Ek kazançlar yine önemini koruyor. Mevcut işimizi sürdürürken farklı işlere de el atarak para kazanabiliriz.

14-20 Temmuz haftası: 19 Temmuz tarihinde finansal konularda girişimci ve kendimizi güvence altına alacağımız şekilde düşüneceğiz. Sözgelimi yetenekli olduğumuz konularda bazı kişilerle bir araya gelebiliriz. Mistik çalışmalar, şifa ve sanatsal alanlar, aileye dönük iş ve yatırımlar da bunlara dahildir. Ancak bunlar çok fazla gelir getirir mi diye piyasanın durumuna göre bakmak lazım. Ek bir gelir olarak düşünürseniz tabii ki olabilir.

21-27 Temmuz haftası: Maddi konularda bu hafta hem güvence anlamında düşüneceğiz hem de dış dünyada güçlü insanlarla irtibatta bulunarak, kazanç elde edeceğimiz girişimlere yöneleceğiz.


AĞUSTOS
AŞK VE İLİŞKİLER

1-3 Ağustos arası: Merkür-Aslan burcunda 1 Ağustos tarihinde seyrine başlıyor. Aile içinde iletişimin önemi büyük. Evde Sözünüz dinlensin, onaylasınlar istersiniz.  Yalnızsanız tamam da, biriyle yaşıyorsanız sürekli baskın konuşmalar, abartılı çıkışlar can sıkabilir. Ayarı bilelim. Çünkü bu hafta ilişkilerde çabucak tepki verme, rutinlik nedeniyle sıkılma, ufak bir söze bile tahammül göstermemek gibi olumsuz çıkışlar mümkündür. Beraberliği güçlendirmek için, farklı bir şeyler yapmak lazım. Gereksiz çıkışlar, bazen sözün nereye gittiğini bilmemek rahatsız edici ve huzursuzluk yaratıcıdır.

4-10 Ağustos haftası: İkili ilişkilerde 5 Ağustos tarihinde çiftlerin birbirine karşı dürüst, açık tarzda hareket etmeleri, ilerisi adına beraberliği güçlendirmeleri yönünde olumlu bir görünüm meydana gelecek. Açıklık ve dürüstlük her zaman kazandırıcı olur. 7 Ağustos tarihinde, aşk hayatınız veya ailenizi ilgilendiren konularda aktif edici hale getiren enerjinizi dizginlemek kolay olmayabilir. Bu görünüm hiç kimsenin bilmediği ve sizin içinizde bir hayli zamandır birikenlerin sizi huzursuz etmesi anlamına gelir ki, bir hayli zorlayıcıdır. Hem kendinizi haklı görürsünüz hem de tepkisel davranırsınız. Kendini kendinizi huzursuz edebilirsiniz.

11-17 Ağustos haftası:  15 Ağustos tarihinde aşk hayatınızda tercihlerinizi seçici ve mükemmel olana yöneltici olan Merkür-Başak burcu seyri başlıyor. Bu enerji, gerçekçi düşünmenizi sağlarken,  yanlış ve doğru kişi arasındaki ayrımı da yapabilmenizde rehberiniz oluyor. Tabii ki aşkta bu denli analiz edilmek, partnerler açısından pek kolay değil. Hatta biraz da mesafeli konuşacağınız için, karşı cins yaklaşmakta çekinebilir. Zeki biri olduğunuzu düşünür fakat sıcak ve samimi bir iletişim olmadığı için uzaklaşabilir. Bunun ayarını yapmanız faydalıdır. Bir başka görünüm, ciddi ilişkiler açısından önemlidir. Partnerinizin bazı konulardaki baskıcı tutumunu gözden geçirebilir, bunun yanlışları üzerinde durabilirsiniz.

18-24 Ağustos haftası: Aşkta doğru tercihlerin, incelemelerin yapıldığı bir haftaya adım atıyoruz. Bu yüzden de karşımıza çıkan bir kişinin pek bizi kandırmasına izin vermeyiz. Aklımızla dinleriz yüreğimizle güzelliklerin keyfini çıkarırız. Sevgilimizin ne zaman arayacağını veya onunla ilgili birçok şeyi hissederiz. Aramızdaki telepati bir hayli yüksek olur. Yeni tanışmalarda ise,  söylenenleri şöyle bir mantık süzgecinden geçiririz ve karşımızdaki doğru mu yoksa yanlış mı konuşur şıp diye anlarız. Doğallığı severiz ve romantizmde ölçüyü kaçırmayız. 23 Ağustos tarihinde Güneş-Başak burcunda seyrine başladığında aklımıza yatan, fikrimize uyan, oturmasını kalkmasını bilen insanları tercih ederiz. Sevgilimizin üstüne başına özen göstermesini bekleriz.

25-31 Ağustos haftası: Aşkta bu hafta hem kuvvetlendirici hem de dikkatimizi çekici görünümler mevcut. 25 Ağustos bu anlamda oldukça yoğun. Yeniay-Başak burcunda oluşacak. Biz de ilişkimizde kolayı değil, gerçekten doğru ve mükemmel olanı isteyeceğiz. Hem iletişimde bulunmak hem ortak hedefler tespiti yapmaktan yana olacağız. Bizim bir ilişkide beklentimiz, konuştuğunuzu bilen, sevdiği insanın değerlerine, sınırlarına saygı duyan bir insan. Ne zor insansın diyorlar ama biz sonradan düşünmek yerine, en başından her şeyi sağlama almaktan yanayız. İşte bu haftanın da özünde bu yatıyor. İlişki nereye doğru gidiyor ve biz kendimizi güvende hissediyor muyuz? Bu sorulara cevap arayacağız.

İŞ VE KARİYER

1-3 Ağustos arası: 1 Ağustos tarihinde zihinsel faaliyetler, el sanatları, artistik kabiliyet, kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek arzusu yüksek olacak. Ancak iş alanında ani kararlardan mutlaka kaçınmak gerekiyor. Karşınıza bir fırsat çıktığında, hemen kabul etmek yerine oturup bir analizde bulunmak yararlı olur. Sağlam ve uzun ömürlü olacak şekilde düşünmek gerekiyor. Hele ortaklıklarda bu daha da önemlidir.

4-10 Ağustos haftası:  6 Ağustos tarihinde işlerinizde dikkatli ve birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkinizde yapıcı tarzda hareket etmek yararlı olur. İş görüşmelerinde güven ve iş ortamındaki ilişkilerin nasıl olduğunu öğrenmemiz yararlıdır. Sağlığımıza da yine özen gösterelim. 7 Ağustos tarihinde iş, ilişki, parasal konularda zorlayıcı bir görünüm meydana gelecek. Sağlığınız, çalışma hayatınızla ilgili konularda istediğiniz gibi yürümeyen işler sizi bir hayli gerginleştirir. Bir şeyler yapmak ve kendinizi göstermek istersiniz. Ancak sabırsızlık ve abartılı tepkilerde bulunmak en başta size zarardır. 10 Ağustos tarihindeki Dolunay, sınırlar içinde kendinizi ifade etmek yerine, mesleki konularda yenilikçi düşünerek becerilerinizi geliştirmektir.

11-17 Ağustos haftası:  12 Ağustos tarihinde Venüs-Aslan burcunda ilerleyecek. Bu geçiş,  ev içinde veya bir mekanda çalışmanın, aktif olmanın işaretçisidir. Ancak başkalarıyla uyum içinde olmanız gerekirken, kendi arzu ve isteklerinize daha fazla önem verirseniz sorun yaşanabilir.  Benim tavsiyem gücünüzü ve becerilerinizi işbirliği adına kullanmanız ve ifade etmenizdir. Bu sayede başarılı işler çıkarabilirsiniz. Bu geçiş bazıları için, bir proje için ön hazırlık safhası olabilir. Ekip bir araya gelir ve çalışır.

18-24 Ağustos haftası:  Bu hafta iş hayatımızla ilgili konularda bazen hassas düşünsek de, genelde iyimser ve hevesli bir şekilde işlerimizi yaparız.  Ofiste yeniliklerde bulunabiliriz. Etrafı güzelleştirmek, çalışma ortamını hoş hale getirmek moralimizi de yükseltir. Yeni bir işe atanmışsak, ortam şartlarına alışmaya çalışırız. Eğer iş arıyorsak 18 Ağustos tarihinde başvuruda bulunabiliriz.

25-31 Ağustos haftası: Bu hafta iş hayatımızda çalıştığımız şirketin veya yaptığımız işin piyasadaki prestiji ve kazandırıcılığı hakkında düşüneceğiz. Fırsatları akıllıca gözden geçirip ona göre değerlendireceğiz. Harekete geçmek için acele etmeyeceğiz. Güvenilirlik ve sağlamlık olgusunu gözeteceğiz. Eğer işimizden memnunsak verimli çalışabiliriz. Fakat tam tersine huzurumuz yoksa iş arayışına geçebiliriz. Biraz gerginlik duyabiliriz. Bu özel hayatımızdan veya bizim kendi içimizdeki kuruntumuzdan kaynaklanabilir.

PARA

1-3 Ağustos arası: Maddi konularda da bu hafta, evin ihtiyaçları, yazlığınız varsa oraya ait giderler, ev satışı veya alışı gibi konular, sezonluk bir yeri kiralama giderleri, tatil masrafları bir hayli ön planda olacaktır. İş veya iş ortağınızla mali konularda anlaşmazlık veya gereksiz çıkışlar rahatsızlık uyandırabilir. Arabanızın, evinizin güvenliğini kontrol ediniz.

4-10 Ağustos haftası: 7 Ağustos tarihindeki sert görünüm,  maddi konularda da etkili olup, hakkınızı almak yönünde harekete geçiricidir.  Bir hayli sinirlenirsiniz. Meseleyi halletmek istersiniz. Belki birçok kişi durumu bilmiyordur. O nedenle de sizin böylesi gergin oluşunuzu anlamazlar. Bugünlerde kimseye güvenmeyiniz, sakini olunuz, hesabınızı biliniz.

11-17 Ağustos haftası: 11 Ağustos tarihinde mali anlamda güçlenmek, rahatlamak amaçlı bir projeyi kabul edebilirsiniz. Bu çalışmanın bitişinde elinize toplu bir para geçebilir. 15 Ağustos tarihinde Merkür-Başak burcunda ilerleyecek. Siz de finansal konularda akıllıca kararlar vereceksiniz. Yetenekli olduğunuz bir işten ek bir kazanç elde edebilirsiniz. Hesabınızı gayet iyi bilirsiniz. Eviniz ve sağlığınızla ilgili harcamaları ekonomik bir şekilde halledersiniz.

18-24 Ağustos haftası: Maddi konularda gayet olumlu bir haftaya adım atıyorsunuz. 19 ve 21 Ağustos tarihlerinde yapılacak işlerden kazanç elde edebilirsiniz. Bu tarihlerde bazı burçlar yanılgılar yaşarken siz paranızı değerlendirme yönünde iki yönlü düşünerek yarar-zarar hesabınızı gayet faydalı bir şekilde yaparsınız. Kolay kolay kimse sizi kandıramaz. Evinizde, ofisinizde kullanacağınız objeler satın alabilirsiniz. Araştırır, soruşturur, neye yatırım yapmanın doğru olacağını tespit edersiniz.

25-31 Ağustos haftası: Bu hafta mali konularda hesap yapacağız. Mevcut işimiz hedefimize dönük şekilde bir kazanç getiriyor mu? İlerisi adına umut veriyor mu? Kimlerle çalışmaktayız ve bundan sonrası adına neler düşünüyoruz? Bunları ele alacağız. Güçlü insanlarla çalışacağız. İş yaptığımız kişilerin ortak kazançlarımız söz konusu olduğunda çelik gibi sağlam olmalarını isteyeceğiz.


EYLÜL
AŞK VE İLİŞKİLER

1-7 Eylül haftası:  5 Eylül tarihinde Venüs-Başak burcunda seyrine başlıyor.  Bir yandan ilişki kurmayı isteyeceğiz ancak diğer taraftan bir hayli inceleyeceğiz.  Oldukça seçici davranacağız. Kolay kolay da aşık olmayacağız. Çünkü kriterlerimizin yüksekliği ister istemez karşı cinsle aramızdaki mesafeyi çoğaltabilir. Yeni tanıştığımız birinin düşüncelerine, iş hayatına, sağlığına, dengeli biri olup olmadığına, bir sıkıntımız varsa yanımızda olup olmadığına kadar dikkat edeceğiz. Aslında bütün bunlar zorlayıcı gibi gözükse de, bu hafta diğer görünümler gayet olumludur. Bu seçicilik, dış dünyada bizi ciddi ve ölçülü, kolayca elde edilmeyen ciddi biri olarak gösterecektir.

8-14 Eylül haftası: 9 Eylül tarihindeki Dolunay, aşk hayatınızla ilgili konularda da kıymetlidir. Seçici düşünürüz.  Sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiğini de işaret etmektedir. Kişi bu Dolunayın güçlü ışığı altında, sadece kendisi için değil, yaşadığı toplum adına da güzellikler diliyor. Kardeşçe paylaşımda bulunmaktan, inançla yol almaktan yana. 10 Eylül tarihinde, aşk hayatımız başta olmak üzere, hedeflerinizi ve şu sıralarda yaşadıklarınızı gerçekçi bir şekilde değerlendiriniz. Bu size doğru yolu gösterecektir. 11 Eylül tarihinde aşk hayatınız, evlilik ve uzun süreli ciddi ilişkilerde olumlu gelişmeler yaşanacaktır.

15-21 Eylül haftası: Bu hafta aşk hayatınız, çocuklarınız ve her konuda fazlasıyla titiz düşünürsünüz. Bir şeyler eğer yerli yerinde değilse, sizin önemsedikleriniz başkaları tarafından endişeli biri olarak görülmenize yol açıyorsa, bir de fedakarlıkta bulunmanız bekleniyorsa canınız epeyce sıkılır. 21 Eylül tarihinde, bir ilişkinin ciddiyete dönüşmesi aşamasında her iki tarafın da bilinçli hareket etmesi yararlı olacaktır.

22-28 Eylül haftası:  22 Eylül tarihinde özgüven duygunuzu ayakta tutarak, iç dünyanızdaki zenginliklere ulaşabilirsiniz. Bu tarih, hem ailevi hem fiziksel hem de ruhsal anlamda içe yöneliş ve kendinizle temasa geçmenizi sağlar. 28 Eylül tarihinde Merkür-Akrep burcunda ilerleyecek. Evlilik, iş ortaklığı,  uzun süren ilişki, rakiplerimiz ve sizden farklı görüşte olan kişilerle alakalı meseleleri derinlikli bir şekilde gözden geçireceksiniz.

İŞ VE KARİYER

1-7 Eylül haftası:  2 Eylül tarihinde Merkür-Terazi burcunda seyrine başlıyor. Bir taraftan işlerimizi hızlı biçimde yoluna koyacak, akıllıca hareket edecek, derleyip toparlayacağız. Diğer taraftan, aynı ortamda yaşadığımız kişilerle nazik bir üslup içinde iletişimde bulunacağız. Yeteneklerimizi geliştirmek adına kurs görebiliriz. Bir ustanın yanında eğitimden geçebiliriz. El sanatları öğrenebiliriz. Başkalarına öğretebiliriz. Ellerimizin bakımı, güzelliğiyle ilgilenebiliriz.

8-14 Eylül haftası:  9 Eylül tarihindeki Dolunay, ideallerinizi doğru ve düzgün bir şekilde gerçekleştirmek, sosyal ilişkilerinizi şefkatli ve ılımlı bir şekilde sürdürmek, amaç ve hedeflerinizi yaratıcı gücünüzle ortaya koymak anlamında da destekleyici ve şifalandırıcıdır. 10 Eylül tarihinde, iş hayatında sizin doğrularınız başkalarıyla çakışabilir.  Arzu ettiğiniz gelişimi sağlamakta, ilerlemekte zorluk yaşayabilirsiniz. 13 Eylül tarihinde, günlük hayatta karşılaştığınız insanlarla onların anladıkları dilden konuşmanın önemini gösteriyor. Gerilimli bir gün.

15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihi çalışma hayatınızla ilgili konularda da son derece önemlidir. İşe başlama, işten ayrılma, beceri kazanma, ortak bir iş kurma, bir projeye ekip olarak başlama, sanatsal konularda karar verme, işle ilgili davalar, sağlığınızla ilgili her konuda mantıklı düşünmelisiniz. Bu konularda şartları iyice gözden geçiriniz, ölçüp tartınız. Önemli bir gündür. Geçmiş değil gelecek açısından bakarak karar veriniz.

22-28 Eylül haftası:  23 Eylül tarihinde Güneş-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu geçiş süresince, iş ortamında dengeli ve uyumlu davranmak zorunda kalırsınız. Kişisel anlamda enerjinizi en çok merkez aldığınız alan çalışma hayatı, sağlığınız, ortaklaşa işler, sanatsal faaliyetler veya günlük hayatta bir araya geldiğiniz insanlarla olan ilişkilerinizdir.

PARA

1-7 Eylül haftası: Bu hafta ek işlerden para kazanabilirsiniz. Becerikli olduğunuz bir işi, başkalarına öğreterek gelir elde edebilirsiniz. Bir işi öğrenmek için bir kursa yazılabilirsiniz. Bu yönde bir harcamanız olabilir. Çalışma hayatınızdan elde ettiğiniz gelirle ilgili işveren pozisyonundaki kişilerle görüşmede bulunabilirsiniz. Güzellik ve bakımınız için bir miktar para harcayabilirsiniz.

8-14 Eylül haftası: 14 Eylül itibariyle etkili olacak Mars-Yay burcu geçişinde, hukuki konularda alacaklarınız, bankalarla alakalı her türlü girişiminiz, bir başka insanla olan maddi münasebetiniz mevzularında da atak davranabilirsiniz. Miras, aile desteği veya farklı yollarla paralar elde etmeniz mümkündür.

15-21 Eylül haftası:  17 Eylül tarihinde maddi konularda kazançlı çıkabileceğiniz gelişmeler yaşanabilir. Bunlar sanatsal ve ortaklaşa yapılan işler ve projeler şeklindedir.

22-28 Eylül haftası:  22 Eylül tarihi, tüm burçlar için fırsatlarla dolu bir gün. Ailenizden ve ortaklaşa kazançlar yoluyla gelir temin edebilirsiniz. Ancak hukuki bir davanız varsa,  uzlaşmak durumunda kalabilirsiniz. Bir borcunuzu bitirebilirsiniz. Ancak ev veya farklı bir şey için kredi çekmek istiyorsanız ben yine de iyi incelemenizden yanayım. Öyle bir gün ki, insana bir anda kararlar aldırabilir. Hesabımızı da bilelim.


EKİM AYI
Ekim ayı özel dosyası- Aşk-İş-Para
Güneş ve Ay Tutulmaları ve
Merkür Akrep-Terazi geri hareketleri

1-5 Ekim haftası: 4-10 Ekim tarihleri arasında Merkür-Akrep burcunda gerileyecek. Evlenmek veya iş ortaklığı kurmak amaçlı birliktelikler tekrar derinlikli olarak ele alınmalı ve bu kararlar üzerinde düşünülmelidir. Yeni tanışmalarda, birbirinizin fikirlerini, ilişkideki tutumunuzu çok iyi gözlemleyiniz.  Boşanmak isteyenler, ayrılmış veya geri dönmeyi düşünenler, sizler de tekrar sorunlarınızı bir daha ele alınız. Bu analizler yapılmadan karar vermeyiniz. Bu süreçte yeteneklerinizi, liderlik özelliklerinizi, hobilerinizi,  belli bir alanda sergilemek, öğretmek, yaşatmak amaçlı kurulacak iş veya özel ortaklıkların da gözden geçirilmesi yönünde önem taşır. Bunları hangi alanda, hangi şekilde ortaya sürmek istiyorsanız iyice bir düşününüz. Ayrıca İş veya özel anlamda kurulmuş beraberliklerde mali konular aranızda tekrar bir gözden geçirilmelidir. Evlilik yoluyla kazanılacak paralar veya yaşanan parasal krizlerle ilgili meseleler de yine derinlikli şekilde ele alınarak bir bakılır.

6-12 Ekim haftası:  8 Ekim tarihindeki Ay Tutulması Koç burcunda oluşacak. Fiziksel ve ruhsal anlamda sizi gerginleştirici ve rahatsız edici olabilir. Sinirlenirsiniz, dışa pek belli etmezsiniz. Çalışma hayatınızda insanları idare etmeniz gerekir. Bu da sizi yorar. Tutulmanın gerçekleştiği günkü görünümlere baktığımda, yenilikçi ve hayata güvenle bakmanın önemini gösteriyor. Siz her şeyi kafanıza takmayınız. Sağlığınızı önemseyiniz. Gelişim yönünde düşününüz. Bilgileniniz. Dinleniniz. Sinirlenmeyiniz. Ancak mali ortaklıklar ve ailevi konularda abartılı kararlar da vermeyiniz.

10 Ekim-25 Ekim tarihlerinde Terazi burcuna gerileyecek Merkür çalışma hayatınız, sağlığınız, (tedavide kullanılacak ilaçlar, sorunu giderme amaçlı estetik veya acil ameliyatlar) kronik rahatsızlıkların gözden geçirilmesi, muayene olunması yönünde önem taşıyor. Ancak keyfi ameliyatları tavsiye etmiyorum.

24 Ekim Akrep burcunda oluşacak Güneş Tutulması ilişkiler, iş ortaklıkları, yasal davalar, anlaşmazlıklar, evlilik veya boşanmalar gibi konularda 9 Kasım tarihine kadar beklemede kalınız. Bu tarih sonrası oturup konuşursunuz, ona göre kararınızı verirsiniz. 11 Kasım sonrası çok güçleneceksiniz. Başka bir yere yerleşebilir, işe başlayabilir, başarılı gelişmeler yaşayabilirsiniz.


KASIM
AŞK VE İLİŞKİLER

3-9 Kasım haftası:  9 Kasım Merkür-Akrep geçişinde evlilikler, uzun süren ilişkiler, bizden farklı görüşte olan kişilerle ilişkilerimiz, finansal ve ilişki anlamındaki kanuni davalar, başkalarıyla olan her türlü anlaşma ve yasal konular üzerinde duracağız. Bu kişilerle aramızdaki ilişkinin hayatımızdaki önemi üzerine düşüneceğiz. Biz ilişkilerimize nasıl yaklaşmaktayız, ortaklaşa bir hayat sürdürüyorsak, uyum ve uyumsuzluklarımız nelerdir? Veyahut bir ilişkiden neler bekliyoruz, neye göre seçimlerde bulunuyoruz? Bunlara bakmamız gereken zamandayız.

10-16 Kasım haftası:  11 Kasım tarihinde evlilik ve uzun süreli ilişkilerde karar aşamasıdır. Bekarlar için güçlü biriyle evlilik anlamına gelir. Sorunlu ilişkilerde iki kişi de birbirine kenetlenir. Bu uzun zaman sonra her iki kişinin de şapkalarını önlerine alarak karar verme zamanlarıdır. Ya hep ya hiç deme haftasıdır.  13 Kasım tarihi ise, ayrılıklara neden olabilir.

17-23 Kasım haftası:  18 Kasım tarihi ciddi ilişkilerde geleceğe dönük düşünülmesi ve aksayan noktaların tekrar ele alınmasını gerektiricidir.

24-30 Kasım haftası:  26 Kasım tarihinde birbirinizle konuşunuz. Susmak bir çözüm değil, bunu biliniz.

İŞ VE KARİYER

3-9 Kasım haftası:  7 Kasım tarihinde burcunuz üzerinde oluşacak Dolunay, çevrenizle olan irtibatınızda, kimliğinizin ve amaçlarınızın farkında olmanızdır. Çalışma şekliniz, kendinizi ifade biçiminiz, kullandığınız sözcükler bu etki altında son derece önemlidir. Etrafınızla bağlantı kurarken, inatçılıktan, illa sizin söylediklerinizin doğruluğundan dem vurmayınız.

10-16 Kasım haftası:  16 Kasım Venüs-Yay burcu geçişinde, genel açıdan baktığımızda bu dönemde ilişkilerimizde maddi ve manevi bölüşümler de bulunmak için kendimize ortaklar ararız. Bu eş veya iş anlamında olsun fark etmeyecektir. Desteklenmek ve rahat etmek arzusu ön plandadır. Bana yardımcı olunsun, ben de elimden geleni yaparım tarzında ilişkiler kurarız. Devam eden ortaklıklarda bazı belirsizlikler canımızı sıkabilir. Fakat bozulmasını istemeyiz. Çünkü bir alışverişimiz vardır, risk etmek istemeyiz.

17-23 Kasım haftası: 20 Kasım tarihinde iş ilişkilerinde dikkatli olalım. Kararlarımızı aceleci tarzda vermeyelim. Sağlığımıza da dikkat edelim.

24-30 Kasım haftası:  27 Kasım tarihinde yeni bir gelişme ve fırsat sizi heyecanlandıracaktır. Bu bir proje veya bir teklif olabilir.

PARA

3-9 Kasım haftası:  1 Kasım tarihinde yapılacak görüşmeler umut vaat edici görünüyor. Ortaklaşa bir işten para kazanabilirsiniz

10-16 Kasım haftası:  12 ve 16 Kasım tarihleri para anlamında olumlu. 13 Kasım tarihinde dikkatli olacağız. Bir ürün alırken uzun ömürlü olana yönelmemizde yarar var.

17-23 Kasım haftası: 22 Kasım Güneş-Yay burcu geçişinde güvenceniz çok önemli. Yaptığınız gönül veya iş birliğinin kazandırıcı olması önemli. Eğer kaybettirici oluyorsa,  bunun üstünü örtemeyiz. Birlikte sürüklenmek yerine, el ele sağlam olana yürümek şart. Aynı gün Yay burcunda Yeniay oluşacak. Ortaklaşa kazanç veya yatırım konularında iki hafta içindeki gelişmelerin işaretçisi olacak. Yeni bir yere taşınmak, bir sağlık probleminden kurtulmak gibi etkileri olacak.

24-30 Kasım haftası:  28 Kasım Merkür-Yay burcu geçişinde, ortaklaşa kazançlar, mali konular, vergiler, çıkar ilişkileri, yatırımlar gibi konular üzerinde düşüneceğiz. İyi niyetin sınırlarının mutlaka gözden geçirilmesinde yarar vardır. Kredi çekmek, bir borcun altına girmeden önce iyi düşünelim.


ARALIK
AŞK VE İLİŞKİLER

1-7 Aralık haftası:  Bu hafta Mars-Kova burcunda ilerleyecek. Eğer ilişkinizde sorunlar varsa, bunların sebeplerini birlikte gözden geçirmelisiniz. Birbirinizin hedefi farklı ise bu dönemde inatlaşırsınız. Oysaki beraberliğin artı ve eksikleri tartılmalı. Genel duruma bir bakılmalıdır. Karşınıza çıkan kişinin iş durumunu, ailesini, hayata bakış açısını mutlaka gözden geçiriniz.

8-14 Aralık haftası:  Venüs-Oğlak burcu geçişi, ciddi ilişkilerin temelini atmamızda yardımcı olacak. Romantik paylaşımlar için 14 Aralık tarihi gayet uygun.

15-21 Aralık haftası:  17 Aralık Merkür-Oğlak burcu geçişi, aşk hayatınızla ilgili konularda ciddiyetle düşünmenizi sağlar. Karşınıza çıkan kişi hakkında ciddi bilgi edinmeyi ve gerçekçi düşünmeyi tercih edersiniz. İlişkiyi sağlam bir temel üzerinde oturtmak istersiniz. Dürüstlük, netlik ve sağlamlık sözlerinize yansır.

22-28 Aralık haftası:  Karşınıza her an güçlü, kendinden emin ve oldukça etkileyici biri çıkabilir. İlişkinizde tek vücut olma zamanı. Beraberliğiniz bir hayli güçleniyor.

İŞ VE KARİYER

1-7 Aralık haftası: 5 Aralık tarihinde Mars-Kova burcunda ilerleyecek. Koordine halinde yapılan işlerin faydası büyük. Projeleriniz uygulanabilir, yenilikçi,  birçok kişiyi harekete geçirici ve yararlı olmalı. Ekip halinde çalışmalara önem verin. İşiniz ufak bir sermayede kurulsa bile, aynı ortamda diğer kişilerin de görüşleri alınmalıdır. İşinize değişiklik, yenilik, farklılık katabilmelisiniz. Sizi diğerlerinden ayıran beceri ve yeteneklerinizi öne çıkartmalısınız. Sizi tercih etmelerini sağlamalısınız.

8-14 Aralık haftası: 10 Aralık Venüs-Oğlak burcu geçişinde, işlerinizi ciddi biçimde organize edersiniz. Disiplin ve sorumluluk ister iş ister özel bütün ilişkilerinizde göze çarpar. Kendinizden kuşku duymadan, sabırlı bir şekilde çalışırsınız. İnsanların takdirini kazanmak ve güzellikleri onlarla paylaşmak arzunuz yoğun olacaktır.

15-21 Aralık haftası: 15 Aralık tarihi tüm burçlar için önemli. Uranüs-Pluto zorlu görünümü. Eğitimden yaşam stilinize, dünyaya bakış açınızdan inancınıza kadar birçok alanda değişimler yaşanabilir. Yaşanılan deneyimler ve edindiğiniz bilgileri doğru ve yerinde kullanmayı bilmelisiniz. Gelişmek, birilerinin üstüne çıkmak, onlar üzerinde egemenlik kurmak anlamına gelmemelidir. Kafanızı bir şeylere takarak, gereksiz zaman kaybetmeyiniz. 20 Aralık tarihinde sakin ve aklı başında hareket edelim. Dış baskılar bir hayli yoğun olabilir. Düşünmeden kararlar vermeyelim. Sağlığa dikkat.

22-28 Aralık haftası: 22 Aralık Güneş-Oğlak burcu seyri, eğitim, iş hayatınız, ihtisaslaşma konuları, işe hazırlık dönemi, iş arama anlamında etkili, gayet olumlu, disiplinli hareket ettiğiniz, sorumluluklarınızın farkında olduğunuz bir zaman dilimidir. İş kurmak veya işimizi sağlam bir temele oturtmak isteriz. Bizi güvenilir, çalışkan ve disiplinli biri olarak görmelerini, saygı duymalarını isteriz.

PARA

1-7 Aralık haftası: 1 Aralıkta mali konularda dikkatlice düşünmekte yarar var. 4-5 Aralık olumlu. 6 Aralık sürpriz paraların işaretçisidir.

8-14 Aralık haftası:  Hafta boyunca mali açıdan güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. 8, 12 ve 14 Aralık tarihleri bu anlamda olumludur.

15-21 Aralık haftası:  Merkür-Oğlak geçişi 17 Aralık tarihi itibariyle mali konularda olumlu girişimlerin ve iktisatlı gidişin işaretçisidir.

22-28 Aralık haftası: 25 ve 26 Aralık tarihlerinde mali konularda dikkatli olmakta yarar var.  Ani kararlar vererek harcamalarda bulunmayalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder