Translate

7 Ocak 2014 Salı

2014 Burç Yorumları Aslan

OCAK
Aslan
AŞK VE İLİŞKİLER

1-5 Ocak haftası: Genel olarak bir ilişkide bedensel ve zihinsel uyumu bir hayli önemseyeceğiz. Bir şeylere zorunlu olmaktan hoşlanmayacağız. Eğer beraberlikte sorunlarımız varsa, bunlar biraz kafamızı karıştıracak gibi. Kendimizi baskı altına alınmış gibi hissedebiliriz. Ailevi, iş veya ilişki anlamında pek etkin bir haftaya adım atmıyoruz. Daha ziyade sağlığımız ve rutin hayatımıza göre akışta kalmamız, sakin olmamız gerekiyor.

6-12 Ocak haftası: Hafta ortasında yakın çevre ilişkilerinde uyumdan yana bir tavır sergilersiniz. Aşkta duygusal yönden güvence arzunuz bir hayli yoğundur. Bunu bulamadığınız takdirde insanlarla aranıza mesafe koyabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Merkür Kova burcunda ilerleyecek. Partnerinizle iletişim iki yönlü gerçekleşebilir. Bu biraz da sizin ilişkinizin niteliğiyle alakalıdır. Bazen arkadaşça konuşur, kimi zaman kendi bildiklerinin doğru olduğunu kabul etmeniz ister.

13-19 Ocak haftası: İlişkinizde mantıklı yaklaşımlar çok önemli. Bireysel açıdan olaylara bakan bir partneriniz varsa, bu ilişkinin geleceği hakkında uzlaşmazlık yaşanabilir. Dikkatli olmak gerekiyor. Birbirinizin düşüncelerini derinlikli bir şekilde bakmalısınız, sabırlı olmalısınız. Hafta sonuna doğru iletişim olumlu hale gelecek. Birbirinizi anlamakta zorlanmayacaksınız. Bazı Aslanlar için hafta sonunda sürpriz tanışmalar ve arkadaşlık edinme anlamında enerjiler olumlu.

20-26 Ocak haftası: Bu haftanın başlangıcında Güneş-Kova burcunda ilerlemeye başlayacak. İkili ilişkilerde partneriniz ve siz, birbirinize karşı uyumlu davranmalısınız. Bireysellik tabii ki önemli ancak ilişki bir ortaklıktır. Hem kendi kişisel özelliklerinizi hem de karşınızdaki kişinin karakter yapısını mutlaka göz önüne alarak hareket etmelisiniz. Özellikle bu hafta ikili ilişkilerde belli bir mesafe oluşabilir. Gelecek vaat etmeyen beraberlikler bir sınavdan geçebilir. Kolayca birbirinizi incitebilirsiniz. Duygularınızı baskın şekilde birbirinize karşı ifade edebilirsiniz. Dikkatli olmakta yarar var. Yeni tanışmalar bir hayli etkili olacak. Özellikle bekar Aslanlar için sürpriz aşklar gündemde.

27-31 Ocak haftası: Haftanın başında enerjiler olumlu. Yeni arkadaşlıkları, ilişkideki yenilikleri simgeliyor. Yeniay Kova burcunda gerçekleşiyor. Farklılık arayışımız bir hayli yoğun olacak.
İŞ VE KARİYER

1-5 Ocak haftası: Haftanın başında Yeniay-Oğlak burcunda gerçekleşiyor. Çalışma hayatımızla ilgili konularda sorumluluklar, toplumsal hizmet konuları, sabırlılık, dikkatlilik ve işlerimizde kararlılık bir hayli öne çıkıyor. Disiplinli çalışmaya özen göstereceğiz. Sağlığımızla ilgileneceğiz. Özellikle kemiklerimizi güçlendirici kalsiyum takviyesi alalım. Dişlerimiz çok önemli. Hafta ortasında iş hayatımızla ilgili konularda veya genel olarak ılımlı, uyumlu davranalım. İşlerimizi kararlı bir şekilde bitirelim. Hafta sonuna doğru, sorumluluklar bir hayli yoğunlaşır. Biz de hassas olabiliriz. Dinlenmeyi ihmal etmeyelim.

6-12 Ocak haftası: Bir yandan işlerimizle, sağlığımızla ilgileneceğiz, diğer taraftan evimizle alakalı konular üzerinde derinlikli düşüneceğiz. Her şeyi yeniden gözden geçirebiliriz. Venüs geri hareketi devam ettiğinden, hafta ortasındaki bazı görünümler, geçmişe dönük bir şekilde düşünmemiz ve ona göre kararlarımızı gözden geçirmemiz gerektiğini gösteriyor. Evimizle alakalı onarım işlerini yaptıralım. Hafta sonuna doğru, iş ortaklıkları veya işlerimizle alakalı konularda bir araya geleceğimiz kişilerle mantıklı bir şekilde konuşmakta, uyumlu davranmakta yarar var.

13-19 Ocak haftası: Hafta ortasında gerçekleşecek Dolunay, bir hayli hassaslaştırabilir sizi. Dinlenmeye özen gösteriniz. Sözgelimi hava soğuk dahi olsa, deniz kıyısında bir yürüyüş yapınız. Evinizle ilgileniniz. Şöyle gönlünüzce bir düzenlemede bulunmak iyi gelecektir. İş hayatının yoğun sorumlulukları veya yaşantımızdaki zorunluluklar bizi yormakta. Bu dolunay hem bu konuları baskın kılıyor hem de güvence arzunuzun yükselişini işaret ediyor. Kendinize özen gösteriniz olur mu? Her şeyi kafanıza takmayınız.

20-26 Ocak haftası: Özellikle iş ortaklıkları, sözleşmeler, birlikte iş yaptığınız kişilerle olan ilişkiniz anlamında dikkatli olmayı gerektiriyor. Yenilikçi düşünmeye çalışacağız. Uyum ve dengeyi gözeteceğiz. Gerekiyorsa politik davranacağız. Ancak unutmayalım ki, bu hafta özellikle iş ortaklıkları veya yeni işler açısından pek uygun enerjiler yok. Baskılar bir hayli fazla. Dikkatli olacağız.

27-31 Ocak haftası: Hafta sonuna doğru çalışma evimizde gerilemekte olan Venüs, düz seyre geçiyor. Böylece iş ortamındaki ilişkiler biraz daha ferahlayacak. Ancak yine disiplinli çalışacağız. İşimize önem vereceğiz. Birileri bizi onaylamıyor veya sırtımızı sıvazlamıyor diye kafamıza takmayacağız.

PARA

1-5 Ocak haftası: Bu hafta maddi konularda güven içinde yaşama arzumuz bir hayli fazlalaşacak. Para hesabımızı bilmek zorunda kalacağız. Hatta enerjiler nedeniyle ister istemez cimrileşeceğiz. Biriktirmeye, geleceğimizi garanti almaya önem vereceğiz.

6-12 Ocak haftası: Parasal konularda gizliliklerimizi koruyacağız. Hesabımızı iyi yapmalı, çıkarlarımızı gözetmeliyiz. İşimizin getirisi bizim için önemli. Hayatımızı garanti altına almak istiyoruz. Buna göre maaşımızda bir artış bekleyeceğiz veya bunu bize sağlayacak bir iş düşüneceğiz.

13-19 Ocak haftası: Bu hafta, maddi konularda görüştüğümüz kişiler veya ortaklaşa bir yaşam sürdüğümüz insanlarla,  geleceğimizi ilgilendiren konularda konuşabiliriz. Ailemiz, yuvamız, ilerisi adına bize ilginç fikirler sunabilecek insanlara ihtiyacımız var. Hafta sonuna doğru, daha aktif ve kendimize güvenli olacağız. Parasal konularda yaratıcı düşünen kişilerle fikirlerimizi paylaşacağız.

20-26 Ocak haftası: Parasal konularda yenilikçi görüş sahibinde olan kişilerle bir araya gelebiliriz. Görüşmelerde bulunabiliriz. Bizi destekleyecek insanlarla karşılaşabiliriz. Kararsız kaldığımız konularda önümüzü görebiliriz.

27-31 Ocak haftası: Maddi konularda dikkatli olmamızı gerektiren Merkür-Balık burcunda seyrine başlıyor. Gerçekçi düşünmemizde yarar var. Özellikle mali konularda hesabımızı bilmemiz, herkesin sözüne itimat etmememiz lazım.


ŞUBAT

AŞK VE İLİŞKİLER

3-9 Şubat haftası: Hafta başında ilişkilerde hayata bakış açınız, düşünceleriniz, farklı hedefleriniz nedeniyle iletişim ve fikirsel anlaşmazlıklar yaşanabilir. 5 Şubat tarihinde aşk hayatınızda gizlilikler anlamında bir hayli etkili bir oluşum devreye giriyor. Bu özel görünüm, hem platonik aşkları hem de hiç kimsenin bilmemesini istediğiniz bir ilişkinin göstergesi olabilir. Eğer siz böyle bir aşk yaşıyorsanız, bu görünümün etkisi altında sevgilinizle aranızda çok güçlü bir bağ oluşur. Bu görünüm ayrıca empati gücünüzü yükseltir. Ruhsal çalışmalar için oldukça etkileyicidir.

10-16 Şubat haftası: Tümüyle ilişki konularında etkili olan bir haftaya adım atıyorsunuz. Merkür geri hareketini de hesaba katarsak çok dikkatli olmanızda yarar var. Partnerin özellikle ilişki meselelerinde bir hayli etkili olduğunu biliniz. Birbirinizin üzerine gitmeyiniz. Bir değişim veya yaşanan bir durum, bu ilişkide haftanın zorlu geçmesine neden olabilir. Sizden çok farklı düşünmesi, kendine dönük konuşması, üzerinizde baskı kurması tatsızlıklara davetiye çıkarabilir.

17-23 Şubat haftası: İlişkinizle alakalı konularda arkadaşça paylaşımın önemi büyük. Birbirinizi dinlemeye, anlamaya mutlaka önem veriniz. Merkür geri hareketi bu anlamda önem taşıyor.  Bu hafta hem beraberliğiniz hem de ailevi konular üzerinde geçmişe dönük incelemelerde bulunmanızda yarar var. Yeni bir ilişkiye başlamak veya sürdürmekte zorlandığımız bir beraberliği bitirmeye kalkışmak yanlış olacaktır.

24-28 Şubat haftası: Şubat ayının son haftasında ilişkiniz farklı bir yöne kayabilir. Bazılarınız için gizli bir aşkın başlangıcıdır, kimileri için beraberliğin apansız bitimi olabilir. Ay sonunda Merkür ilişki evinizdeki geri hareketi bitecek. Ve benim tavsiyem mutlaka gelişen durumları, beraberliğinizi tekrar gözden geçirmenizdir. Daha önce biriyle tanıştıysanız, şimdi bu ilişki hakkında gerek siz gerekse partneriniz kafanızın içinde bir saptamada bulunabilirsiniz.

İŞ VE KARİYER

3-9 Şubat haftası: İdeallerimizi, ilerisini düşünerek akıllıca ele almamızda yarar var. Duygusal hassasiyetlerimiz, güven arzumuz, başkalarıyla olan her türlü bağlantımız dürüstlük ve açıklık ilkesi çevresinde ele alınmalıdır. İyi niyet tamam ancak bunun sınırı da iyi bilmek lazım. Bazı insanlar bunun karşılığını kendilerine göre tespit ederek haksızlık yapabilirler. Bizim de dikkatli olmamız gerekiyor. Bağımlılıklarınızın esiri olmayalım.

10-16 Şubat haftası: Haftaya genel olarak baktığımızda,  enerjinizin düşük olduğu bir zamandasınız. Bir takım güçlüklerle karşılaştığınızda bunları çözümlemek için fazladan efor sarf etmeniz gerekebilir. Kaldı ki bu haftanın genelindeki enerjiler ve burcunuzda oluşan Dolunay bireysel isteklerinizin başkaları tarafından engellenme riskini işaret ediyor.

17-23 Şubat haftası: Hafta ortasındaki enerjiler, iş ortaklıkları veya genel olarak insanlarla aranızda yaşanması muhtemel fikirsel anlaşmazlıkları işaret etmektedir. Görüştüğünüz insanlar sanki sizi duymuyor gibidir. Görüşlerinizi ortaya koyarsınız, sanki duymamış gibidirler. Aynı durum ailevi ve yuvanızı ilgilendiren konularda da etkilidir. Benim tavsiyem hangi konuda olursa olsun ben haklıyım tarzında düşünmemektir.

24-28 Şubat haftası: Çalışma hayatınızla ilgili konularda bu hafta işler bir hayli yoğunlaşır. Hatta evinizde bile yarım kalan işleri bitirmeniz gerekebilir. Ofis ortamındaki kişilerle ilgili bazı meseleleri ailenizle paylaşabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Merkür geri hareketi sona erecek. Ortaklıklar ve ilişkilerde, sözleşme ve iş bağlantılarında yanlış anlaşılmalar bir miktar azalır.

PARA

3-9 Şubat haftası: Bir mülkün satışı, devri veya yenilenmesiyle ilgili konular üzerinde durabilirsiniz. Maddi konularda hesaplarınızı ve yapmak istediklerinizi uzman kişilere danışmanızda yarar var. Hafta sonunda Merkür, Balık burcunda geri hareketine başlıyor. Bütün iş ortaklıkları, finansal konularda hesabınızı iyi yapınız ve mutlaka kontrol ediniz. Güvenmediğiniz kişilere borç vermeyiniz ve siz de mali anlamda gözünüzü dört açınız.

10-16 Şubat haftası: Bu haftanın etkili görünümleri altında, hem ortaklaşa kazançlar, hem partneriniz veya parasal ilişkilerde durumumuzu çok dikkatle incelemeden kararlar vermeyelim. Hani derler ya, evdeki hesap çarşıya uymaz diye, aynen biz de birileri veya bağlantılarımız nedeniyle yanlış yararlar vermeyelim. Konuşuruz, tamam denir, ancak bir bakarız ki, verilen sözler tutulmamış veya aynı şekilde biz de verdiğimiz sözden dönmek zorunda kalmışız. Geri hareket dönemindeyiz. Oturacağız, düşüneceğiz. Gerektiğinde bekleyeceğiz, inceleyeceğiz.

17-23 Şubat haftası: Bu hafta yine mali konularda hesabımızı iyi yapalım. İyi niyetimiz veya hesap dışı işler nedeniyle kendimizi zor durumda bırakmayacağız. İleriye yönelik düşünelim. Ancak aklımız başımızda olsun. Özellikle yatırım, alış-satış, bankalarla ilgili konularda hesabımızı iyi yapalım.

24-28 Şubat haftası: Merkür geri hareketi bu hafta sona erecek. Böylece maddi konularda iş ortağımız, partnerimiz veya bağlantımız olan insanlarla alakalı konularda bir araya gelip konuşmamız, ne yapacağımıza karar vermemiz mümkün.


MART

AŞK VE İLİŞKİLER

1-2 Mart arası: Yakın çevrenizle olan her türlü iletişiminiz ve ilişkileriniz yönünde etkili olacak Mars geri hareket döneminde, çevre değişimi, hedef belirleme, kardeşlerinizle alakalı konular ve girişim anlamında dikkatlice hareket etmekte yarar var. Birilerine uymak veya birilerinin size uzlaşı içinde yaklaşmasını bekleyeceksiniz. Ancak şartlar gereği karar vermek, kararları uygulamak pek kolay ve doğru olmayabilir.

3-9 Mart haftası: Bu hafta Venüs-Kova burcunda seyrine başlıyor. İlişkilerde arkadaşça yaklaşım ve paylaşım bir hayli etkili. Bağlanmak istemeyen bir partnerle karşılaşabiliriz. Aslına bakarsınız size tavsiyem, sevgilinizin en yakın dostu olun kafidir. Cinsellik de bu dönemde hayli etkili. Onu kendinize çekebilecek bir başka tavsiyem, karşınızdaki kişiyi bunaltmayın, sıkmayın ve özgürlüğüne saygı duyun.

10-16 Mart haftası: Bu hafta ilişkilerimizde dikkatli olacağız. Birbirimizin görüşlerine, farklılıklarına saygı duyalım. Mars iletişim evinizde geri hareketini sürdürmekte. Bu nedenle de, bazı konuların, gereksiz detayların, meselelerin bilinçli bir şekilde gözden geçirilmesinde yarar var.

17-23 Mart haftası: Hafta içinde karşı cins bir hayli ilgimizi çekebilir. Yenilikten yanayız. Bize heyecan veren, arkadaşlık etmekten hoşlanan, gelenekselden ziyade hayatı oluruna bırakan kişileri beğeneceğiz. Hatta kısa süreli olsa da, birine aşık olabiliriz. Güneş-Koç burcu ilerleyişiyle macera hevesimiz yükseliyor. Hiçbir şey düşünmeden, hesap kitap yapmadan ilişki kurmak, kendimizi güçlü hissetmek isteyeceğiz.

24-30 Mart haftası: Birlikte olduğunuz, yaşadığınız, ortaklık kurduğunuz kişilere destek vermek zorunda kalabilirsiniz. Bu hafta iki önemli görünüm, ilişkilerde zorlayıcı olabilir. Ancak birlik ve beraberlik içinde olan çiftler açısından halledilmeyecek bir problem yoktur. Fakat aralarında bir takım sorunlar olan çiftler dikkatli ve geçmişe dönük bir şekilde durumlarını gözden geçirmeliler. Birbirinizle örtüşmeyen fikir ve geleceğe dönük konularda uzlaşmazlık yaşanabilir.

İŞ VE KARİYER

1-2 Mart arası: Her ne kadar Pazar gününe denk gelse de, 2 Mart tarihindeki görünüm iş hayatımızla ilgili konularda bizi bir hayli baskı altına alabilir. Öyle yorgunuzdur ki, tüm gün evde dinlenmek isteriz. Bazı yanlışlar veya aksaklıklar nedeniyle mesaiye kalabiliriz. İnsanları idare etmekten, buna karşılık istediğimiz gibi hareket etmemekten dolayı canımız sıkılır.

3-9 Mart haftası: Çalışma hayatınızla ilgili konularda dikkatsizlik, dağınıklık, fazla çalışmanın neden olduğu yorgunluklar görülebilir. Molalar önemli, bir de lütfen sağlığınıza dikkat ediniz. İş ortaklıklarında hafta sonu baskılar söz konusu olabilir.

10-16 Mart haftası: Çalışma hayatımızla ilgili görüşmelerde özellikle yazılı ve sözlü olarak bize sunulan tekliflere, şartlara, çalışacağımız ortama dikkat edelim. Bu hafta birçok detayla uğraşmak zorunda kalabiliriz.

17-23 Mart haftası: Bu hafta iş hayatımızı ilgilendiren konularda etrafımızda bulunan kişilerle ilişkimiz önemli. Enerjimiz gayet yüksek. Değişik insanlarla tanışabiliriz, görüş alışverişinde bulunabiliriz. Bunlar bizden farklı karakter yapısında olabilirler. Hızlı ve aktif bir şekilde hareket ederken, başkalarına da önem vereceğiz. Hafta sonuna doğru Kuzey düğüm burcumuzla uyumlu görünüm yapan Terazi burcunda etkili olmaya başlıyor. Çevre değişimleri gelişimimiz anlamında önem taşıyacak. Güneş Koç burcu ilerleyişi sayesinde gayet cesur ve girişken olacağız.

24-30 Mart haftası: İş hayatınızdaki paylaşımlar, birlikte çalıştığınız insanlarla olan iletişim yapmak zorunda olduğunuz görevler ve hepsinden önemlisi sağlığınız bu haftanın öne geçen konuları arasında yer alacak. Koç burcunda oluşacak Yeniay, değişime açık, yeniliklerde bulunmaya gönüllü olmanızı sağlayacak. Bir yolculuk, görüşme tekrar gündeme gelebilir. Bu arada yine sağlığınıza özen göstermenizde ve tedavinizi yaptırmanızda yarar var.

PARA

1-2 Mart arası: Parasal tüm bölüşümlerde, başkalarının sizi yanıltmasına izin vermeden, durumları kontrol ediniz. İyi niyetinizin çıkar maksatlı kullanılmaması için, hesabınızı iyi biliniz. Dürüst olmayan fakat çok da iyi kamufle edildiği için, anlamanızın zor olacağı davranışlara karşı dikkatli olmak gerekiyor. Mali konularda aklımız yine başımızda olsun. Balık burcunda oluşacak Yeniay, mali konularda tespitlerde bulunmamızda ve hesaplarımızı kontrol etmemizde önem taşıyor. Kimlerle finansal yönde paylaşımlarımız varsa bunları gözden geçirmemizin faydalı olacağının işaretçisidir.

3-9 Mart haftası: Çalışma hayatınızdan elde ettiğiniz gelir, sizi tatmin etmediği için, hafta başında biraz sıkılabilirsiniz. Bilinçli bir şekilde durumunuzu gözden geçiriniz.

10-16 Mart haftası: Maddi konularda dikkatli olacağız. Kimlerden finansal anlamda destek bekliyorsak veya bağlantı içindeysek mutlaka aklımız başımızda hesaplamamızı yapmalıyız. Başkaları kendine göre bir teklif sunar ancak bu sizin şimdilik kaydıyla çözüm bulmanız demektir. Oysaki yetersizdir ve tatmin edici olmayabilir. Bu hafta Başak burcunda oluşacak Dolunay, işte bu konuları bir hayli vurgulayıcıdır.

17-23 Mart haftası: Haftanın ilk etkili enerjisi başkalarıyla bölüşülen kıymetlerimiz ve ortak kazançlarımız yönünde bizi dikkatli olmaya çağıran Merkür-Balık burcu seyridir. Hesap anlaşmazlıkları, iyi niyetin çoğu zaman kullanılabileceğini, gözden kaçanların sıkıntı yaratabileceği ve zihnimizi yorabileceğini bilerek lütfen iyi düşünelim. Özellikle ailevi bölüşümler, ev konularında uzman görüşü alalım.  Yavaş yavaş çevre değişimleri gerçekleşecek. Yeni bir yere taşınmak isteyenler, bu hesap kitap işlerine dikkat etsinler.

24-30 Mart haftası: Parasal konularda güven içinde olmak istiyoruz. Herhangi bir durum olduğunda zorda kalmamak için birkaç kuruş kenarımızda bulunması fikri gayet yararlı olacaktır. Ancak bakmak zorunda olduğumuz veya ödememiz gerekenler, ihtiyaçlarımız bizi bazen zorluyor. İşte bu nedenle gelir miktarımıza göre hareket etmek durumundayız. Bu hafta bunlara dikkat edeceğiz.


NİSAN

AŞK ve İLİŞKİLER

1-6 Nisan haftası: Heveslilik ve coşkuyla yeniliklere açık şekilde dünyayı kucaklamak isterken ailevi ve özel meseleler de bizi düşündürüyor, hassaslaştırıyor. Olsun varsın her şey yoluna girer diye ele almaya çalışacağız. Seyahat ve başka bir yere yerleşim konuları, ticari durumumuz, eğitim hayatımızla ilgili durumlar da bu hafta etkili. Hızlı, sürpriz, artık değişime gönüllü bir şekilde düşüneceğiz. Eskiyi değil, yeniyi isteyeceğiz. Sağlığımızı önemseyeceğiz. İlişkilerde bu hafta geleceğe dönük kararlar verebiliriz. Fakat mevcut ilişkimizi de gözden geçirerek bunu yapmalıyız.

7-13 Nisan haftası: Bu hafta Merkür-Koç burcunda ilerleyecek. Sözgelimi yeni biriyle tanıştınız. Onunla bir araya gelebilirsiniz. Ancak bu geliş-gidişler Mayıs sonuna kadar devam edecektir. Tam anlamıyla karar vermemek, onu iyi tanımak lazım. Diyelim ki, bir başka yere yerleşeceksiniz. Yine tam anlamıyla karar vermeden önce, gidip incelemede bulunmak, ortamı bir gözlemekte yarar var. Bu seyahatler bir hayli fazla olabilir, görüşmeler de aynı şekilde tekrarlanabilir.

14-20 Nisan haftası: Tüm burçlar için yoğun enerjilerle dolu bir haftaya adım atıyoruz. Haftanın başında, iletişimde bir hayli cesuruz. İsteklerimizi kolayca dile getiririz. Farklı düşünürüz, farklı hareket etmek isteriz. Yeniliklerde bulunmaktan hoşlanırız. Bilgilenmeyi, kendimize güven duymayı, ferahlamayı isteriz. Ancak Koç burcunda meydana gelecek Ay Tutulması çevresel anlamda değişim arzumuzun birebir işaretçisidir. Bir anda yepyeni bir karar verebiliriz. Artık rutin hayatımız bizi tatmin etmediği için, bu yenilik hevesiyle tamam diyebiliriz. Fakat çok iyi düşünmeliyiz. Mars geri hareketindeyiz. Verdiğimiz bu karar, Mayıs sonrası tekrar gözden geçirmeyi gerektirebilir.

21-27 Nisan haftası: Bu hafta yakın çevremizde bulunan kişilerle zaman zaman fikir ayrılıkları yaşayabiliriz. Geçmiş konularda tartışmaktan kaçınılmalı. Olmuş bitmiş ve bizi gerginliğe sürüklemiş meseleleri daha ılımlı şekilde ele almak faydalıdır. Hassas olduğumuz noktaları başkalarının anlaması pek mümkün olmayabilir.

28-30 Nisan arası: İlişki anlamında 29 Nisan tarihinde bir görünüm oluşacak. İç dünyamızın derinliklerine çekileceğiz ve bize güven veren veya güvensizlik yaratan meseleleri ele alacağız.

İŞ VE KARİYER

1-6 Nisan haftası: Yolculuklar, bilgilenme, iş alanınız veya eğitiminizle ilgili konulardaki düşündüklerinizi olumlu yönde ortaya koyabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışarak, bilgi ve deneyimlerinizi, yaratıcı tarzdaki çalışmalarınızı ifade edebilirsiniz. Hangi alanda yenileşmek harekete geçmek istiyorsanız, o alanla ilgili deneyim sahibi olabilirsiniz. 2 Nisan bu anlamda güzel bir gün olarak öne çıkacak. 3 Nisan tarihinde derinlikli bir şekilde işlerimizi gözden geçirmemiz yararlı olacaktır.

7-13 Nisan haftası: Bu hafta Merkür-Koç burcunda ilerleyecek. Böylece sizler hem aktif düşünme hem düşündüklerinizi kabul ettirme yönünde hız kazanıyorsunuz. Yolculuklar etkili. Ancak güvenlik unsurunu da gözden geçirelim. Akademik, iş uzmanlığı, eğitim, ticari anlamda yurtdışı, yurtiçi işleriniz, toplantılarınız, seminerleriniz gündemde bir hayli önem arz eder. Bu görüşmeler tekrarlanabilir, aktif anlamda iş ortaklıkları ve anlaşmalar için taraflar bir araya gelebilirler.

14-20 Nisan haftası: Çevre değişimlerini vurgulayan, yenilikleri işaret eden tüm enerjiler bir hayli aktif gelişmeleri işaret ediyor. 15 Nisan tarihindeki Ay tutulması, bizim bir başka yere yerleşim arzumuzu, değişimlerin hayatımızda belirli hale gelmesini vurguluyor. Fakat ben, Mars geri hareket döneminde böylesi önemli kararların çok çabuk verilmesine karşıyım.  Tavsiye etmiyorum. Ancak eğitim veya bir tayin söz konusu olabilir. Mecburen bu değişim gerçekleşir. O durumda da gidip her şeyi yakından görmek, çok iyi analiz etmek gerekiyor.

21-27 Nisan haftası: İş görüşmelerinde bulunabiliriz ve özellikle bilgilenmeye daha fazla önem verebiliriz. Bir yandan eksiklerimizi tamamlamak, yapacaklarımızı düzenlemek, sonra da amacımıza uygun şekilde restore etmek gerekiyor. Mars geri hareketi bu anlamda yararlıdır. Fakat görüştüğümüz kişiler veya bir iş amaçlı bir araya geldiğimiz kişilerle uzlaşı, dengeli, ılımlı tarzda konuşmak yararlıdır. Merkür bu hafta Boğa burcunda seyrine başlayacak. Bu seyir boyunca maddi ve manevi güvence sunan işlere ağırlık vereceğiz.

28-30 Nisan arası: Üç gün boyunca iş konuları bir hayli önemli. Boğa burcunda oluşacak Güneş Tutulması, mutlaka maddi ve manevi anlamda bizi güçlendirecek, statümüzü yükseltecek işlere önem vermek gerektiğini işaret ediyor. Tüm gücümüzle bunların üzerinde duracağız. Bir yandan sorumluluklarımızı diğer yandan da, yaptığımız işlerin bize olumlu geri dönüşlerini bekleyeceğiz. Güven içinde yaşamak en büyük isteğimiz olacak.

PARA

1-6 Nisan haftası: Parasal konularda hesabımızı bilmemiz iyi olacak. Özellikle ailevi konularda mutlaka ortaklaşa hareket etmek ve bilinçli düşünmek zorundayız. Venüs-Balık burcunda seyrine başlayacak. Bu güzellik, bakım ve estetik alanındaki çalışmalar için gayet yararlıdır. Ayrıca yardımseverlik bir hayli yükselir. Fakat eğer bir ortaklık söz konusuysa, lütfen iyi niyetinizin kullanılmasına izin vermeyiniz. Alacağınızı vereceğinizi, paylaştığınızı iyi biliniz.

7-13 Nisan haftası: Maddi konularda hafta sonunda dikkatli bir şekilde hesaplarımızı gözden geçirelim. Her şey makul, olumlu gibi gözükebilir. Biz yine de tedbirli olmayı bilelim.
14-20 Nisan haftası: Finansal konularda da bir hayli etkili haftadayız. Özellikle ailevi bölüşümler, miras ve hisseli paralar, ortaklaşa kazançlar yönünde bazı tatsız durumlar oluşabilir. Biz iki deriz başkaları dört. Tabii ki işimize gelmeyebilir. Ancak piyasa şartlarına göre durumlara bakmak lazım. Bir malın alışı satışı, bir mülk ile alakalı her türlü konunun uzman görüşleri de alarak halledilmesinde yarar görüyorum.

21-27 Nisan haftası: Evimiz, kişisel ihtiyaçlarımızı kredi kartıyla karşılama veya taksit erteleme şeklinde yapabiliriz. Dozunu ayarlamamızda yarar var. Bazılarımız iş görüşmesinde özellikle parasal şartları tercihimizde baş sıraya alacağız. Kariyer tamam da, karnım da doymalı diye düşüneceğiz.

28-30 Nisan arası: Hem iş hem de maddi açıdan etkili, güvenli, geleceği olan, biraz da rahat edeceğimiz şartlara uygun işlere yöneleceğiz. Paraya bir hayli önem vereceğiz. Riskli işlerden uzak durmamız gerektiğini bileceğiz.


MAYIS


AŞK ve İLİŞKİLER

1-4 Mayıs arası: Haftanın aşkta en etkili enerjisi Venüs-Koç burcu seyrinin başlaması. Cesur, aktif, kendimizden emin hareket etmemizi, kim ne derse desin özgür ilişkilerde bulunmamızı sağlayıcıdır. Denetlenmek hoşumuza gitmez. Yenilikler ilgimizi çeker. Gezmek görmek isteriz. Yeni bir çevrede yaşamak, yeni insanlarla tanışmak hoşumuza gidecektir. Haftanın diğer görünümleri ciddi ve baskı yaratıcı olsa da, Venüs sayesinde kendinizi mutlu edecek bir şeyler bulursunuz.

5-11 Mayıs haftası: 6 Mayıs tarihinde aşkta öyle gelir geçer tarzda değil, sadakat ve güvence unsurunu daha fazla önemseyerek ve iç dünyanızdaki kriterlere uygun şekilde ilişkileri tercih edersiniz. İç dünyanızdaki özel yeri öyle pek kimseye açmazsınız. 7 Mayıs tarihinde iletişim gücünüz yükseliyor. Arkadaşlıklar daha kolayca kurulabilir. Fikirlerinizi insanlarla paylaşarak, konuşarak, yazışarak, haberleşerek iletebilirsiniz. Hafta sonuna doğru, aşkta cesur, yeniliklere açık yaklaşım tarzını benimsersiniz. Ancak bir insana öyle kolay kolay bağlanmazsınız. Konuşursunuz, yazışırsınız fakat aradığınız şartlara uygun olmayan kişilere pek yüz vermezsiniz. Genel olarak karşı tarafın dengeli, sabırlı ve çok nazik davranması, size uyum sağlaması ve güven vermesi gerekir.

12-18 Mayıs haftası: Aşkta gizlilik, mahremiyet, sevmenin insan hayatındaki yeri ve önemi üzerine düşüneceksiniz. Dışarıdan bakıldığında kolayca insanlarla bağlantı kurabilseniz de, bu arkadaşça paylaşım şeklinde olabilir. Orta yaşta biriyseniz seçenekleriniz arasında güvence bir hayli önem taşıyacaktır. Gizli dünyanıza ancak ve ancak çok özel bir insan dahil olabilir. İlişkisinde sorunları olan Aslanlar konuşarak ve birbirlerini dinleyerek çözüm bulabilirler. Dolunay Akrep burcunda gerçekleşecek. Ev ve ailevi konular öncelik taşıyacaktır.  15 Mayıs tarihinde sürprizler gündeme gelecektir. Her an bir aşk ilişkisine evet diyebilirsiniz. Daha rahat ve daha özgür bir şekilde aşka kapılarınızı açabilirsiniz.

19-25 Mayıs haftası: Bu hafta Mars geri hareketi sona eriyor ve Güneş İkizler burcunda seyrine başlıyor. Böylece hem çevrenizle olan bağlantılarda ve hem de sosyal yaşamda olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Gayet canlandırıcı olan bu geçişler, size aktif bir iletişim, paylaşım, uyum ve denge sağlayacaktır. Yeni bir çevre, yeni dostluklar, hareketlilik, haberleşmeler, aktiviteler açısından olumlu gelişmeler yaşanabilir.

26-31 Mayıs haftası: Haftanın etkili görünümleri, kendi arzularımız ve ilişkiden beklentilerimiz kafamızı karıştırabilir. Bir yandan evlenip bir hayat kurmayı diğer taraftan bunu yapmanın bir zorunluluk olmaması gerektiğini düşünebiliriz. Aslında bir yanımız özgürlükten yanadır ancak hayatın şartları bizi belli bir karar aşamasına getirebilir. Yeniay İkizler burcunda oluşacak. Sosyal hayatın içindeki tüm paylaşımlar, iletişim ve arkadaşlıklarımız üzerinde düşüneceğiz. Hareketli bir yaşam ve fikirsel paylaşımlar bizim için önemli hale gelecek.

İŞ VE KARİYER

1-4 Mayıs arası: Bu hafta sağlam ve kalıcı adımlar için kararlarımızı çok iyi tartmamız gerekecek. Hangi konuda olursa olsun geleceğimizi en iyi şekilde kurma özlemimiz bir hayli yoğun olacak. Yapmak istediklerimizi kendimize göre belirlerken, hayat şartları gereği zorlanabiliriz.  Hem mesleki hem de yerleşim yerinizin değişimiyle alakalı konular üzerinde durabilirsiniz. Seçici davranırsınız. Hangi tercih sizin için daha uygun sorusuna verilecek en iyi cevap, olasılıkları iyice hesap etmekten geçiyor.

5-11 Mayıs haftası: Bu hafta mesleki konularda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Kişisel olarak sizin öne sürdüğünüz veya sizin önemsediğiniz kriterler başkaları tarafından kabul görmeyebilir. Genelde anlaşmazlıklar ve inatlaşmalar yaşanabilir. Sorumluluklarınız artabilir. İş hayatınızla ilgili meseleleri soğukkanlılıkla değerlendirmek kolay olmayabilir. Ancak bir olumlu enerjiniz var. Merkür-İkizler burcunda bütün bu zorlukları akıllıca ve yenilikçi bir gözle ele alarak mantıklı bir karar vermenizde yardımcı olabilir.

12-18 Mayıs haftası: Hafta başında iş görüşmelerinde bulunabilirsiniz. Ancak mevcut işiniz devam ediyorsa, verilecek bir kararın çok iyi düşünülmesi gerekiyor. Mars geri hareketinin devam etmesi, tam olarak önümüzü görmemizin önüne geçebilir. Sorunlar nedeniyle işten ayrılmayı düşünüyorsanız bence acele etmeyiniz. 15, 16 Mayıs tarihlerinde görüşmeler ve yenilikler gündeme gelecektir. Bunların da yine akıllıca ele alınması, şartların gözden geçirilmesi faydalı olur.

19-25 Mayıs haftası: Bu hafta Mars geri hareketi sona eriyor ve yöneticiniz Güneş İkizler burcunda seyrine başlıyor. Hem yeni kararlarınızı hem de girişimde bulunmak istediğiniz işlerinizi yoluna koyabilirsiniz.

26-31 Mayıs haftası: Önemli bir projeye başlamanın ve bunun üzerinde aylarca sürecek bir çalışmaya başlamanın işaretçisidir. Bu çalışmalar yorucu ve bazen ailenizden bile uzakta kalmanızı gerektirebilir.

PARA

1-4 Mayıs arası: Bu hafta parasal konularda dikkatli hesaplamalarda bulunmak gerekecek. Bir yandan elinize geçen miktarla ekonomik şekilde hareket etmek gerekiyor ancak diğer yandan ailevi veya kişisel anlamdaki ihtiyaçlarınızın karşılanması lazım. Hesaplar yapacak, bir şeyleri toparlamaya çalışacak ancak belli bir parayla idare etmenin kolay olmadığını düşüneceksiniz. Eğer ailenize destek olan birisiyseniz, durum biraz daha zor olabilir.

5-11 Mayıs haftası: Bu hafta çok akıllıca düşünmek ve bilmediğimiz insanlarla maddi alışverişte bulunmamak lazım. Merkür ikizler burcunda tabii ki akıllıca düşünmenizde yardımcıdır. İleriye dönük yatırımlar için iyi bir hesaplamada bulunulmasını sağlar. Çıkarlarınızı kollamanızda da yardımcıdır.

12-18 Mayıs haftası: Kazanç anlamında olumlu bir gelişmeyle haftaya adım atacağız. Mali konularda başkalarıyla olan bağlantılarımız kazandırıcı olabilir. Görüşmelerde olumlu sonuçlar alabiliriz. 15 Mayıs tarihlerinde kazanç evinizin yöneticisi olan Merkür’ün olumlu ve heveslendirici görünümleri var. Ancak yine de bu hoş etkiler, harcamaların dikkatli bir şekilde yapılmasının iyi olacağını gösteriyor.

19-25 Mayıs haftası 25 Mayıs tarihinde iş ortaklıkları veya başkalarıyla olan her türlü parasal alışverişte karşımıza fırsatlar çıkabilir ve elimize paralar geçebilir. Ayrıca geleceğe dönük umutlandırıcı gelişmeler de yaşanır. Güzel haberler alabiliriz.

26-31 Mayıs haftası: 28 Mayıs tarihinde kazanç anlamında yine aktif enerjilerimiz var. Fakat bir yandan da hoşumuza giden bir şey varsa, hiç düşünmeden satın alabilirsiniz.


HAZİRAN

AŞK ve İLİŞKİLER

2-8 Haziran haftası: 6 Haziran tarihinde aşk hayatımızla ilgili konularda olumlu, Güneş-İkizler burcunda, gezip görmek, konuşmak, bağlantı kurmak, fikirlerimizi paylaşmak, kısa geziler, yaz tatili için planlamalarda bulunmak isteyebiliriz.  Ancak Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Ertelemeler olabilir.

9-15 Haziran haftası:  Bu haftaki görünümler ve Dolunay, tüm burçlar için dikkat edilmesi gereken noktaların işaretçisidir. Aşk açısından ben çok da zorlayıcı bulmuyorum. Bilakis bir tanışmanın, fikirsel anlamda anlaşmanın, bir arkadaşlığın, aşkta hayatın anlamını fark edeceğiniz bir ilişkinin belirleyicisi olabilir. Devam eden birliktelikte yüzeysel düşünmeyip, birbirinizin düşüncelerine saygı duyuyorsanız pekala güzel bir hafta geçirebilir. İş ve maddi konularda ise dikkatli olmak gerekiyor.

16-22 Haziran haftası:  21 Haziran tarihinde Güneş-Yengeç burcunda ilerleyecek ve sizler ailevi konular, duygusal yaşam, ruhsal gelişim, güven duygusu, hayatın içinde yaşanan her türlü gelişimi sağlıklı bir şekilde düzenlemek, verimli hale getirmek yönünde ele almalısınız. Koruduğumuz ne olursa olsun, öncelikle bizim kendimizle olan temasımız kıymetlidir. Siz kendi içinizde sürekli bir şeyleri dert ediniyor, kimseyle paylaşmıyor ve içinize atıyorsanız, bu tarih itibariyle kuruntu ve endişeleriniz artar. Onun için lütfen ruhunuzu serbest bırakın, geçmişi deşmeyin, hassasiyetin dozunu iyi ayarlayın, akışta kalın.

23-29 Haziran haftası:  23 Haziran tarihindeki Venüs-İkizler geçişi ilişkiniz başta olmak üzere arkadaşlıklar, sosyal hayat, kariyer yaşamı gibi geniş alanda kolayca yön değiştirmenize neden olabilir. Biriyle beraberliğiniz sürerken, diğer bir kişi de ilginizi çekebilir. Ancak bu geçici bir arkadaşlık, yazışmak, konuşmak anlamındadır. Bu dönemde Merkür gerilediği için, kişisel anlamdaki kararlarımızı mutlaka akıllıca ele almamız lazım. Günü birlik arkadaşlıklar tamam ancak uzun süreli bir ilişki için mevcut enerjiler çok olumlu değil.

İŞ VE KARİYER

2-8 Haziran haftası: Haftanın başında iş hayatımızda paylaşımların, güven unsurunun ve işteki huzurun önemi büyük. Maddi ve manevi anlamda kendimizi rahat hissetmekten yanayız. Sanat, sağlık, mistik konularla yakından ilgileniriz. İşin stresini üzerimizden atabileceğimiz aktivitelerde bulunuruz. Bilgilenmeyi önemseriz. Çeşitli seminerlere katılırız, kurs görürüz. İnsan ilişkilerine, iletişime dayalı alanlarda çalışanlar için de olumlu enerjiler mevcut. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. İletişimde yavaşlama, içsel gözlem, ailevi konular, duygusal meseleler üzerinde hassas olacağız.

9-15 Haziran haftası: 9 Haziran tarihinde kariyer hayatınızla ilgili konular üzerinde geleceğinizi garanti altına almak amaçlı düşüneceksiniz. Şu andaki mevcut işiniz size bunu sağlamıyorsa, çok fazla yorulup, bir de iş ilişkilerinde problemler oluşuyorsa tabii ki biraz dikkat edeceğiz. 13 Haziran tarihi ise çok önemli. Çünkü işimizden elde ettiğimiz gelir, bir aile kurmaya veya ailemizi geçindirmeye yetişmiyorsa canımız bir hayli sıkılabilir. Merkür geri hareket dönemindeyiz.  Bir yandan huzur ve güven ararken diğer taraftan sorumluluklarımız bizi sıkıştırır. İş görüşmeleri veya bağlantılarında çok iyi düşünmemiz gerekir. Sıkı çalışma, yoğunluk sağlığımızı zorlayabilir.

16-22 Haziran haftası:  Merkür 17 Haziran-1 Temmuz arasında İkizler burcuna gerileyecek.
Sizler de hedeflerinizi tekrar mantıklı bir şekilde ve dağılmadan gözden geçiriniz. Daha önce verilmiş kararlarınızı ele alarak, olur ve olmazlarını tespit etmeye çalışınız. Amacınız hangi alanda ilerlemekse ona göre bilgi edinmeye çalışınız. İşinizle ilgili ani kararlar vermeyiniz. Huzur ve emniyetiniz, maddi ve manevi açıdan durumunuz tatmin edici mi? Buna bir bakınız.

23-29 Haziran haftası: Venüs 23 Haziran tarihinde İkizler burcunda ilerleyecek. Bir yandan da Merkür geri hareketi devam ediyor. İş anlamında birçok kişiyle bir araya gelebiliriz. Görüşmeler, toplantılar, hızlılık, aktivite yoğundur. Fakat kalıcı tarzda kararlar alınmaz. Belli bir tarihe kadar devam eder. Bu tarihte size geri dönülür. 25 Haziran tarihinde hem başkalarıyla uyumlu olmak hem de kendi istediğiniz işleri yapmak gerginlik yaratabilir. Birileri buna karşı çıkabilir, sizin de işinize pek gelmediğinde itiraz edebilirsiniz. Ekiple hareket etmek size güç kazandırır.

PARA

2-8 Haziran haftası: Maddi konularda mesleği sanat, mistik, yazı, edebiyat, danışmanlık, yaşam koçluğu gibi olanlar için enerjiler parasal anlamda destekleyicidir. Ancak Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Yatırımda bulunmak, borçlanmak, kredi çekmek gibi meselelerde dikkatli olmakta yarar vardır. Ortaklaşa işlerde para hesabını iyi yapınız. Ödemelerinizi de bu hafta geciktirmeyiniz.

9-15 Haziran haftası:  Maddi konular tabii ki işimize bağlı olduğu için, bu haftaki görünümler altında eğer bir sorun meydana gelirse parasal anlamda da bizi etkileyici olur. genelde aileyle ilgili bir maddi konu bu hafta epeyce gündemi işgal eder. Mal paylaşımı, satış-alış, yatırım, borçlarımız gibi geniş alanda akıllıca hesaplamalarda bulunmak lazım. İlerisi adına güven verir mi veyahut bizi sıkıştırıcı olabilir mi diyerek düşünmek gerekiyor.

16-22 Haziran haftası:  Merkür 17 Haziran-1 Temmuz arasında İkizler burcuna gerileyecek. Mali işlerinizi, hesaplarınızı, alacaklarınızı ve kazanç konularını dikkatli bir şekilde gözden geçirmekte yarar var. Parasal hiçbir meselede, ani karar vermeyiniz. Risk altına girmeyiniz.

23-29 Haziran haftası:  Maddi konularda iki yönlü enerji söz konusu. 29 Haziran tarihinde öncelikle hiç kafanızı karıştırmadan maddi konularda akıllıca bir analiz şart. Kaygan bir zemin üzerindeyiz. Mali anlamda bir belirsizliğe adım atmamak lazım. Hele ki ortaklaşa kazançlarda, yatırım konularında, mutlaka iyi bir hesaplama şart.


TEMMUZ

AŞK VE İLİŞKİLER

1-6 Temmuz haftası: Sosyal hayatımız canlanıyor. Merkür geri hareketinin bitişiyle hem çevremizle irtibatımız artacak hem de yeni arkadaşlıklar kurabileceğiz. Düşüncelerimizi ifade etmemiz kolaylaşacak. 4 Temmuz tarihinde hassas olduğumuz, pek kimsenin bilmediği meseleler yüzünden canımız sıkılabilir. Dışarıda aktif, neşeli görünmeye, konuşmaya çalışırız fakat içimizde bizi üzen, rahatsız eden durumları kendi başımıza çözmeye çalışırız. Bu da pek kolay olmaz.

7-13 Temmuz haftası: 7 Temmuz tarihi aktif bir gün. Kafamıza göre hareket edebileceğiz. Değişiklik hoşumuza gidecek. Dostlarla birlikte olmak, yazışmak, söyleşmek, sohbet etmek, dışarı çıkmak bütün bunlar güzel bir günü işaret ediyor. Eğer ilişkimizde problemler varsa kendi içimizde gözlemde bulunmalı, ancak çok da duyarlı düşünülmemeli. Herkesin kişiliği farklı ve kimsenin kimseyi değiştirmesi kolay değildir. 13 Temmuz tarihi gayet olumlu. Hem sosyal ilişkilerimiz hem de biraz önce sözünü ettiğim kişisel farklılıkları kabullenmemiz kolay olacak. Yeni bir arkadaşlık, kısa süreli bir yakınlaşma bu tarihte gerçekleşir.

14-20 Temmuz haftası: 16 Temmuz tarihinde burcunuzda ilerleyecek Jüpiter, 2015 Ağustos tarihine kadar etkili olacak. 12 yıllık bir Zodyak turunu tamamlayarak tekrar burcunuzu ziyaret etmesi tabii ki olumludur. Gelişmek, büyümek, dış dünyada kendini ifade etmek, parlak yönlerinizi öne sürmek isteyen Aslanlar için hoş duruyor. Ancak Satürn-Akrep burcu seyrini unutmayalım. Aile sorumluluklarımızı da ihmal etmeyin.  Finansal konulardaki kararları, yuvanıza ait meseleleri birlik ve beraberlik içinde almayı unutmayın.

21-27 Temmuz haftası:22 Temmuz tarihinde burcunuz üzerinde ilerleyecek Güneş, sizler için gayet olumludur. Hem kişisel anlamda özgüven duygunuz yüksektir hem de dış dünyada kendinizi olumlu şekilde ifade edebilirsiniz. Işıl ışıl parlarsınız. Bunu birçok insan fark eder.24 Temmuz tarihi gayet olumlu.  Hayat size altın sarısı renginde gülümsüyor. 25 Temmuz tarihinde lütfen bir şeyleri kafanıza takıp, kendini kendinizi engellemeyin. Yenilikçi düşünün ve önünüze bakın. Yoksa gereksiz yere zamanı harcamış olursunuz. Girişimci olun, değişikliklere hazırım diyerek kendinizi motive edin. 27 Temmuz tarihinde Yeniay burcunuzda oluşacak. Bu ikili ilişkilerde sizi destekleyici, fiziksel ve ruhsal anlamda güçlendiricidir.

İŞ VE KARİYER

1-6 Temmuz haftası: Merkür geri hareketinin bitişiyle hedeflerimizi ortaya koyabiliriz. Geçtiğimiz aydan bu yana olan durumları şimdi hızlıca gözden geçirerek karar verebiliriz. 4 Temmuz tarihinde iş hayatımız veya farklı konularda gerilim yükselir. Her şeyi dert ediniriz. Sustukça daha fazla dolarız. Olumlu düşünmeyiz. Eğer çalışma hayatımızda bir sorun varsa, bir de bugün birileri üzerimize gelirse durum pek hoş olmaz.

7-13 Temmuz haftası: Yeni işler, farklı uğraşılar, sosyal faaliyetlerin getireceği artılar hafta başında etkili. Ancak bunlar ilerisi adına bizi tatmin edici olmaz. Birileriyle konuşuruz, bir takım projelerden, işlerden söz ederiz. Bunlar şimdilik lafta kalabilir. 8 Temmuz tarihinde sert bir görünüm var. Dışa karşı güçlü gibi duruyoruz ancak kendimizi pek güvende hissetmeyiz. 12 Temmuz tarihindeki Dolunay, iş konularında hem çok duyarlı hem de üzerimizdeki baskının yüksek olduğunu işaret ediyor. Çalışma hayatımız bizi tatmin edici gelmeyebilir. İş sorunları olan Aslanların duygusallığı bir yana bırakıp ciddi anlamda düşünmelerinde yarar var.

14-20 Temmuz haftası: 18 Temmuz tarihinde kariyer hayatınızı ilgilendiren konularda kendi içinize çekilerek duruma bir bakacaksınız. Bir yandan uyumlu davranmaya ancak diğer taraftan hassasiyetinizi gizlemeye, örtmeye çalışmak kolay değil. Arzu etmediğiniz şartlar, ilişkiler ve durumlar sizi ruhsal anlamda yorabilir. Gizli sıkıntılarınızı kimse bilmez ama siz birilerini idare etmekten yorulursunuz.

21-27 Temmuz haftası: 22 Temmuz tarihinde iki görünüm var. Birincisi kendinize dikkat etmeniz gerektiğini gösteriyor. Çünkü bir yandan bir takım meseleleri içinize atıp çözmeye çalışıyorsunuz diğer yandan en ufak insanlarla anlaşmazlığa düşüyorsunuz. Sürekli güvende miyim, yoksa sağlığıma bir şey mi olacak diye kendi kendinizi stres altına sokuyorsunuz. Oysaki aynı gün Güneş burcunuzda ilerleyecek. Şimdi fiziksel ve ruhsal anlamda kendinizi yenilemeniz gerekiyor. Tatile çıkınız, farklı yerlere gidiniz, insanlarla beraber olunuz. Bu hava değişikliği iş ve özel hayatınızı verimli bir şekilde düzenlemenizi sağlar. Yolculuklar için en iyi tarih 24 Temmuz. Yeniay, 27 Temmuzda burcunuzda oluşacak. Bu da sizi güçlendirici aktiviteler için karar almanızı sağlar.

PARA

1-6 Temmuz haftası: Merkür geri hareketinin bitişi, maddi konularda aktif olmamızı sağlayacak. Şimdi daha akıllıca düşünebileceğiz. Hızlı bir şekilde parasal meseleleri halletmeye çalışacağız.

7-13 Temmuz haftası:13 Temmuz tarihinde kazanç evimizin yöneticisi Merkür-Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Mali konularda mantıklı, çözümcü düşünmemiz gerekiyor. Kendimizi geriye çekerek veya aşırı duyarlı düşünerek sorunları çözemeyiz. Hesap yapmalı, incelemede bulunmalı ve mali konularda aklımız başımızda hareket etmeliyiz.

14-20 Temmuz haftası: 19 Temmuz tarihi gerek işinizden elde ettiğiniz gelir gerekse ortaklaşa kazançlar anlamında önem taşıyor. Hesaplarınızı tekrar bir gözden geçirmekte yarar var. Bir yandan akıllıca düşünmek lazım diğer taraftan parayla alakalı konularda duygusallığı bir yana bırakarak gerçekçi olmak gerekiyor. Nasıl bir dağılım, bölüşüm veya planlama düşünüyorsanız, mutlaka uzman kişilere danışmakta yarar var.

21-27 Temmuz haftası:  22 Temmuz tarihinde mali konularda beklenmedik harcamalar veya bir takım sıkıntılar nedeniyle stres oluşabilir. Aynı gün burcunuzda ilerleyecek Güneş, tüm sıkıntıları bir yana koyarak kendinize itina göstermeniz gerektiğini hatırlatacak. Hafta içinde evet stresli görünümler epey fazla. Ancak olumlu geçişler var. Demek oluyor ki, artık eskiyi, geçmişi bir yana bırakmak ve akıllıca kendimize bir yol çizmek gerekiyor. Sağlık çok önemli. Bunu asla ihmal etmeyiniz lütfen. Hiç kimse için, kendinizden vazgeçmeyiniz. Mars, 26 Temmuz tarihinde ev, aile ve yerleşim yerinizle ilgili konularda çok güçlü kararların, dönüşümlerin işaretçisidir. Artık yeni bir sayfa açılacak. Başka bir yere taşınabilirsiniz. Evinizi satabilirsiniz. Bir mirası paylaşabilirsiniz.


AĞUSTOS

AŞK VE İLİŞKİLER

1-3 Ağustos arası: 1 Ağustos tarihinde Merkür, burcunuzda seyrine başlıyor. Konuşmak, kendinizi ifade etmek, yolculuklar, insanlarla bağlantı kurmak, tatlı dillilik, bildiklerini çevrenizle paylaşmak ve de dinlenmek isteyeceksiniz. Hoşlandığınız ve ilginizi çeken birisiyle birkaç günlük de olsa görüşmek isteyebilirsiniz. Ancak bunun bilinmesinden hoşlanmazsınız. Öyle günü birlik kendinizi mutlu etmek çabasıdır. Ciddi ilişkilerde bu hafta güzel yenilikler yapmak yararlıdır. Bu ilişkiyi canlandırır. Genel olarak gizli buluşmalar, gözlerden uzak kalmak da hoşunuza gidebilir. Ancak henüz tanıştığınız birine de fazla güvenmeyiniz.

4-10 Ağustos haftası:  6 Ağustos tarihinde duyarlılık bir hayli yüksek olur. Kendi kendinize yetmezsiniz, sıkılırsınız. Çevrenizdeki insanlarla bağlantı kursanız da, sizin kafanıza uygun düşmedikleri için vazgeçersiniz. Oysaki şöyle bir dışarı çıkmak, hava almak, farklı bir şeyler yapmak size iyi gelebilir. Gelişimi destekleyen kitaplar okumak, el işi, müzik dinlemek, sevdiğiniz arkadaşlarla bir araya gelmek iyi olacaktır. 10 Ağustos tarihindeki Dolunay, partnerinizin ilişkiden uzaklaşması, ilişkinin değişime uğraması anlamında bir gerilime yol açabilir. Bu gerilim sizin kendinizi daha fazla önemsemeniz nedeniyle oluşabilir.

11-17 Ağustos haftası:  12 Ağustos tarihinde Venüs, burcunuzda ilerleyecek. Bu senenin en güzel zamanı diyebiliriz. Hem ilişki anlamında sizi güçlendirici hem de hayatın lezzetli, keyifli yanlarını hissedebilmeniz yönünde renklendiricidir. O en cömert özelliklerinizi sıcacık yüreğinizle insanlara sunarsınız. Sizi sevmeleri, saymaları, güzel bir insan görmeleri gururunuzu okşar. Bu parlak ışık altında gözler kamaşacaktır.

18-24 Ağustos haftası: Aşkta yılın en olumlu görünümü 18 Ağustos tarihinde gerçekleşecek. Etrafımızdaki insanlar ve sevgilimiz bize duymamız gereken sözcükleri bonkörce sunacaklardır. Bir değişim, aktivite, ilişkilerde gönlümüzün istediğine kavuşma yönünde altın pırıltılı bir gün. Hem kendimiz hem de hayatımız için yepyeni bir karar verebiliriz. Sanki yeniden doğuyor gibiyiz. Yepyeni bir hayat bizi bekliyor ve sevgiyle gülümsüyor bugün.

25-31 Ağustos haftası: Son derece etkin görünümlere sahip bir Yeniay oluşacak. Hareketli, sürpriz dolu tanışmaları işaret ettiği gibi değerli bulduğumuz her şeyi korumamız altında tutacağız. Bizim için güven dolu bir yaşam önemli. Bir yanıyla değişimlere açığız ancak olur olmaz hiçbir şeye de atlamayız. Uzakta olan tanıdıklarımızla bağlantılar kurarız. Yeniliklerden hoşlanırız. 26 ve 27 Ağustos tarihlerinde ailevi ilişkilerde stres yaşanabilir. Birbirinize tahammül gösteriniz. Baskın davranışlardan uzak durunuz.

İŞ VE KARİYER

1-3 Ağustos arası: 1 Ağustos Merkür-Aslan burcu geçişi, İnsanları etkilemenin kolay olduğu bir dönemdir. El becerilerinizi sergileme, yaratıcı tarzda çalışmalarda bulunabilirsiniz. Ancak iş ilişkilerinde hassasiyetiniz yüksektir. Huzursuzluklar, ortamda bulunan kişilerin tuhaf hareketleri, yoğunluk canınızı sıkar. Kendinizi güvende hissetmezsiniz. Kafanıza bir şeyleri takarsınız sonra da bunu büyütürsünüz. Benim tavsiyem izninizi bu zaman denk getirip, dinlenmenizdir. Yoksa verimli çalışmak zor olur.

4-10 Ağustos haftası:  8 Ağustos tarihinde kendiniz için bir dünya kurmak, arzu ettiğiniz gibi bir yaşam sürmek amacıyla yepyeni bir karar verebilirsiniz. Enerjiniz öylesine güçlü ki, sizi hiçbir şeyin vazgeçirmesi mümkün olamaz. İdealleriniz uğruna harekete geçersiniz ve tüm gücünüzü değişimde bulunmak için seferber edersiniz.

11-17 Ağustos haftası:  12 Ağustos tarihinde kariyer hayatınızla ilgili konularda da etkili olacak Venüs, burcunuzda seyrine başlıyor. Hem insanlarla uyumlu ilişkiler kurmanız hem de mesleğinizi başarılı bir şekilde lanse etmek dönemin etkileri arasında yer alır. Takdir görmeyi ve tercih edilmeyi çok doğal kabul edersiniz.  Görsel anlamda dikkat çekmek için fiziki değişikliklerde bulunabilirsiniz. Çalıştığınız alan küçük veya büyük olsun fark etmez. Siz bir şekilde öne çıkarsınız.

18-24 Ağustos haftası: Kariyer hayatınızı ilgilendiren konularda da 18 Ağustos tarihi olumludur. Bu yeni bir göreve atanmak, yeni bir işe başlamak, sanatsal alanda önemli bir başarı, yükseliş olarak özetlenebilir. İster çalışın ister çalışmayın, toplumsal anlamda imajınız yüksektir ve saygınlığınız birçok kişi tarafından takdirle karşılanır. Eğer bugün doğum gününüzse, hayatın size sunacağı hediyeyi şükürle kabul etmelisiniz. Sırayla da tüm Aslanların doğum günü kutlu olsun dileyeyim.

25-31 Ağustos haftası: Çalışma hayatımızı ilgilendiren konulardaki dönüşüm ve yenilenmelerin işaretçisi olan bu hafta, gerginlikleri de beraberinde getiriyor. Baskı altında Değişim kaçınılmaz oluyor. İşyerinde başka bir departmana geçebiliriz. Tayin olabiliriz. Evimizi satabiliriz, ofisimizi taşıyabiliriz. Emekli olabiliriz. Başka bir iş düşünebiliriz. Ancak bütün bunlar baskı yaratıcı gibi dursa da, sizin gelişiminiz yönünde kadersel işaretlerdir. Aile ve evdeki durumların değişim de, kariyeriniz anlamında önem taşıyacaktır. Siz şimdi önünüzdeki bu değişime göre neler yapabileceğinizi tespit edeceksiniz. Zaten önemli olan da budur.

PARA

1-3 Ağustos arası: Maddi konularda da Merkür-Aslan geçişi haftanın etkili enerjisidir. Kazanç anlamında işlere yönelmenizi sağlar. Bazıları yaz sezonu için belli bir süreliğine ek iş yapabilir veya bu türden işlere yönelebilirsiniz. Bunlar kazandırıcıdır. 2 Ağustos tarihi bu anlamda etkili. 3 Ağustos tarihinde ev ve ailevi konulardaki harcamalara dikkat etmek lazım. Yanlış kararlar vermemek için çok iyi düşününüz. Masraflar artabilir.

4-10 Ağustos haftası: 5 Ağustos tarihinde ev, emlak, ortaklaşa kazanç veya yatırım anlamındaki her türlü finansal işinizde seçimlerinizi doğru yapmalısınız. Artıları ve eksileriyle tüm bilgileri öğrenerek karar veriniz. Birileri sizi etkilemeye çalışabilir, buna karşı dikkatli olalım. Parasal bir ihtiyacınız olup, kredi çekmeyi düşünüyorsanız mutlaka konusunda uzman kişilere danışınız. Bu sizi yanlış yönlendirmelerden korur.

11-17 Ağustos haftası: 15 Ağustos tarihinde Merkür, kazanç evinizde seyrine başlayacak. Maddi konularda bir hayli hesap kitap yapma zamanıdır. Paranızı nereye yatırdığınızdan, nasıl kazandığınıza kadar her girişimde mükemmele ulaşma çabanız yükselir. Bir muhasebeci gibi oturup bütçenizi ayarlama vaktidir. Nereye ne verdiğiniz, ne alacağınız, hangi alanlarda çalışıp kazanabileceğinizi düşünürsünüz.

18-24 Ağustos haftası: Maddi konularda gayet aktif günleri işaret ediyor. 19 Ağustos tarihinde paranızı uygun bir alanda değerlendirmek üzere karar verebilirsiniz. Bu karar gayet akıllı ve üretime dönük, yatırım anlamında önem taşır. Bir ev satışından gelecek para, bir mirasın pay edilişi, emekliye ayrılmak, bir kredi çekimi, uzun zamandır bekletilen bir satışın gerçekleşmesi v.b. 21 Ağustos tarihindeki görünüm, hem parasal hem de iş konularında odaklanmanızı sağlar. Yaratıcı yeteneklerin, akıllıca yapılan saptamaların, araştırmaların, projelerin mali anlamda gözden geçirilmesi zamanıdır. 23 Ağustos tarihinde Güneş-Başak burcunda ilerleyecek. Bu geçiş enerjinizi,  finansal konularda incelemeye, düzenlemelere, işler hale getirmeye dönük kullanmanızı sağlar

25-31 Ağustos haftası: Maddi konularda da etkin bir hafta olacak. Yeni gelişmelere göre bütçemizi ele alacağız. Ailemiz, evimizle ilgili ihtiyaçları belirleyeceğiz. Ortaklaşa mal, mülk ve para konuları üzerinde duracağız.  Yeniay-Başak burcu oluşumu da zaten bunun göstergesidir. Bir ayıklama dönemi gibi düşünelim. İşler olanla işlemeyeni birbirinden ayıralım. Borçlarımızı temizleyelim, alacaklarımızı tahsil edelim. Elimize geçenlere göre ayarlamalarda bulunalım.


EYLÜL

AŞK VE İLİŞKİLER

1-7 Eylül haftası:  Merkür 3 Eylül tarihinde Terazi burcunda seyrine başlayacak. Bu çevremizle olan iletişimi hoş ve paylaşımcı hale getiriyor. Hem yakınlarımızla sıkça görüşeceğiz hem de kardeşlik, sevgi, uyum ve güzellikten yana olacağız. Değerlerimizin önemini bilerek, kiminle nasıl konuşmak ve nasıl anlaşmak gerektiğinin farkında olacağız.

8-14 Eylül haftası:  10 Eylül tarihi yakın çevrenizde bulunan kişilerle iletişimde, sözcükleri iyi seçmek gerektiğini gösteriyor. Akıllı ve politik iletişim, dengeli paylaşım, uyumluluk size güç kazandırır.  İş görüşmeleri ve özel ilişkilerde etkiniz altına alamayacağınız kimse yoktur. 14 Eylül tarihindeki Mars-Yay geçişi, aşkta özgür hareket etmenizi ve maceralar yaşamanızı sağlayan güçlü bir zaman dilimidir. Hayatınıza birçok kişi girebilir.

15-21 Eylül haftası: Bu hafta, ilişki konularında da etkilidir. Sen ve ben diyerek söze başlamayınız. Aşırı endişeli veya gereğinden çok özveri sorun yaratır. Beni doğru biri bulmaz zaten veyahut bu ilişki de sona erecek içime doğuyor gibi olumsuz cümleler kurmayınız. 17 Eylül tarihinde önemli bir görünüm oluşacak. Çevre değişimi, eğitim hayatınızla ilgili bir yenilik, iş girişimi, ortaklık, yakınlarınızla alakalı konularda ilerisi adına çok önemli konuşmalar yapabilirsiniz.

22-28 Eylül haftası: 22 Eylül tarihinde aşkta şanslı ve kısmetlisiniz. 23 Eylül tarihinde Terazi burcunda ilerleyecek Ay,  uyum ve denge çerçevesinde, nezaket ölçülerinde, huzurlu paylaşımlarda bulunmanın zamanıdır. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilişkiniz önem kazanır. Bir problem olduğunda, can bildiğimiz kişilerin bize destek olmasını bekleriz.

İŞ VE KARİYER

1-7 Eylül haftası:  Merkür-Terazi burcu geçişi, yetenekli olduğumuz konularda iletişimde bulunarak, insanlarla bir araya gelerek fikirlerimizi ifade etmemizde faydalıdır. Sanatsal becerilerimizi belli kişilerle paylaşacağımız faaliyetlerde bulunabiliriz. Güzellik eğitmenliği, ilişki danışmanlığı gibi. 5 Eylül tarihinde Venüs-Başak burcunda ilerleyecek. Bu geçiş, ortaklaşa işlerde birlikte çalışmanın, bir ekip, grup içinde görev almanın da göstergesidir.

8-14 Eylül haftası:  13 Eylül tarihinde, akrabalarınız, iş hayatınızla ilgili girişimleriniz, eğitim hayatınız, yerleşim yerinizle ilgili konularda önemli kararlar verebilirsiniz.

15-21 Eylül haftası: 17 Eylül tarihindeki görünüm, kazanç sağlayıcı bir iş görüşmesinin işaretçisidir. Ayrıca eğitim, halkla ilişkiler, sanat, söze dayalı meslekler, güzelleştirme alanlarında yeni bir çevreye dahil olmasını destekleyicidir.

22-28 Eylül haftası:  22 Eylül tarihi sizin için özgürce kararlarınızı vermeniz ve kendinize yepyeni bir dünya kurmanızı sağlar. Güven duygunuz fazlasıyla yüksektir. İnançla, kendinizden emin, cesaretle ileri atılırsınız. Her türlü engelin üstesinden gelebilirsiniz. Zaman sizin lehinize işler. Eğitim, ticaret başta olmak üzere her alanda sizi görmek mümkündür.

PARA

1-7 Eylül haftası:  Bu hafta mali konularda da etkili olacak Venüs-Başak burcu geçişinde, ortaklaşa işlerden para kazanabiliriz. Maddi konularda gelir getirici ufak tefek işler yapabiliriz. Yetenekli olduğumuz konularda başkalarına faydalı olarak özverili çalışabiliriz. Bunun karşılığı da görebiliriz. Güzellik, estetik, sağlıkla alakalı konulara para harcayabiliriz veya bu yolla kazanç elde edebiliriz.

8-14 Eylül haftası:  Balık burcunda 3 Eylül tarihinde oluşacak Dolunay, miras, gelirler, hayatınızı garanti altına almanızı sağlayacak destekler konusunda mutlaka akıllıca düşünülmesi gerektiği yolunda yardımcıdır. Kanuni işlerinizin, sigortayla alakalı konuların, merak ettiğiniz bir takım durumların sonuçlanmasında destekleyicidir. Metafizik, spritüel konular üzerinde çalışma arzunuzu yükselticidir. Nafaka, kredi ve ortak kazançlarınızı değerlendirmeniz yolunda ışıklandırıcıdır. 10 Eylül tarihinde, finansal tüm konularda lütfen ani kararlar vermeyin. Mali konularda bütçenize uygun hareket edin. Risk faktörünü gözetin. . 11 Eylül tarihinde, parasal konular başta olmak üzere ailevi meselelerde bilinçli şekilde düşünebilirsiniz.

15-21 Eylül haftası: Bu hafta finansal konularda  endişeli düşünebilirsiniz. Ne yönde bir karar alacağınızı tam olarak bilemeyebilirsiniz. Öyle bir gün ki, hem ilişki, iş ortaklıkları ve hem de mali konularda önem taşıyor. 21 Eylül tarihindeki görünüm, maddi konularda bilinçli ve titiz bir şekilde düşüneceğimizi işaret ediyor. Hesabımızı bilerek hareket edeceğiz.

22-28 Eylül haftası:  28 Eylül tarihinde Akrep burcunda ilerleyecek Merkür aileniz veya aileye ait bir mülkün satışından elde edilecek paranın veya bir mülk satın almanın işaretçisidir.


EKİM AYI
Ekim ayı özel dosyası Aşk-İş-Para
Güneş ve Ay Tutulmaları ve
Merkür Akrep-Terazi geri hareketleri

1-5 Ekim haftası: 4-10 Ekim tarihleri arasında Merkür-Akrep burcunda gerileyecek. Bu süre içinde eviniz ve ailenizi ilgilendiren konular üzerinde odaklanarak, durumunuzu gözden geçiriniz. Ailenizle aranızda geçmişe dönük yaşanmış problemler, kayıplar, ayrılıklar varsa şimdi onları tekrar bir ele alınız. Bu süre içinde yerleşim yerinizle alakalı bir değişim, satış, kiralama, yatırım tarzında bir adım atmak yerine, her açıdan gözden geçiriniz. ,  bir projenin ofis veya ev ortamında ele alınması, üzerinde düşünülmesi, analiz edilmesi anlamında yararlıdır. Arkadaşlarınızla birlikte bir ortaklaşa bir ofis açmayı düşünüyorsanız bu tarihler arasında uygulamayınız. Üzerinde analiz yapınız. Geri hareketi maddi konularda da etkilidir. Kazancınızı ev yatırımı şeklinde değerlendirmek, ev satışı, aileden kalma miras ve hisseli paralar, aile işi ve ortak kazançlar, evin restore edilmesi, bir binanın temelinin atılması, bir arazide arama yapılması, kazı çalışmaları gibi paraya dayalı işlerde acele kararlar vermeyiniz. İncelemede bulununuz.

6-12 Ekim haftası:  8 Ekim tarihinde Koç burcunda oluşacak Ay Tutulması yüksek eğitim, bir şehre veya ülkeye yerleşim, hukukla alakalı konular, ticaret, yolculuklar, akademik uzmanlık, sportif faaliyetler gibi konularda girişim arzunuzu ve harekete geçme hırsınızı yükseltir. Bu hırs gözünüzü döndürür ve vaktinden evvel kararlar almanıza sebep olabilir. Onun içindir ki, çevrenizdeki insanlarla ilişkinizi ve iş birliğinizi mutlaka dengeli tutunuz. Olur olmaz hareket etmeyiniz.  Bu tutulmanın görünümlerine baktığımızda çevrenizin ve çalışma hayatınızın bir yapılanma sürecinden geçtiğini görüyoruz. Sabır şart. Zamanla oturacak bunlar. Bu tutulma aşk ve sosyal hayatınızda fırsatlar getirecektir size. Yeter ki, aceleci davranmayın. Çünkü Merkür geri hareket dönemindeyiz.

10 Ekim-25 Ekim tarihlerinde Terazi burcuna gerileyecek Merkür çevrenizle alakalı konular, ilişkiler, kardeşlerinizle ilgili meseleler, eğitim, bilgilenme anlamındaki tüm kararların gözden geçirilmesi gerektiğini gösteriyor. İlişkilerinizi güçlü tutunuz. Bencil davranmayınız.

24 Ekim Akrep burcunda oluşacak Güneş Tutulması ev ve ailevi konular, kiralama, satış, miras bölüşümü, yeni bir yuva kurmak gibi konularda 9 Kasım sonrası tekrar bir düşünmekte yarar var. 11 Kasım tarihinde çalışma hayatınızda önemli gelişmeler, güçlenmeler meydana gelecek. Ancak sağlığınızı da ihmal etmeyiniz.


KASIM

AŞK VE İLİŞKİLER

3-9 Kasım haftası:  Yeni tanışmaların işaretçisi olan bu hafta,  1 Kasım tarihi gayet olumlu. Heveslendirici, canlandırıcı ve devam eden ilişkileri de olumlu yönde besleyicidir.
10-16 Kasım haftası:  16 Kasım Venüs-Yay burcu geçişi, pozitif etkili, iyimser, coşkulu ve hevesli olunduğu zaman anlamına gelir. Hayallerin gerçeklere galip geldiği, hayatın eğlenceli, rahatlatıcı aktivitelerine yöneldiğimiz bir süreçtir. Söylenenler, etrafımızda olan bitenler hakkında iyimser düşünüldüğü bu dönemde aşkla buluşmak kolaydır. Karşımıza birisi çıkar, hayatımızdaki kişi aşkı bize hesapsızca sunar, ilişkideki problemler göz ardı edilir, sorgulamalar geride kalır, hevesle güne başlanılır.

17-23 Kasım haftası: 22 Kasım Güneş-Yay burcu geçişi,  yenilik arzumuzu işaret ediyor. İlişkisinde sorun olanlar bir an önce çözülsün ister. Etrafınızdaki her güzellik veya yeni bir gelişme sizi heyecanlandırır. Sorular sorarak öğrenme, ideallerinize uygun tercihlerde bulunma, sebep-sonuç ilişkisi kurarak durumları değerlendirme yönünde hareket edersiniz. Yol gösterici bir kişi olarak saygınlık kazanırsınız.

24-30 Kasım haftası:  28 Kasım tarihindeki Merkür-Yay burcu seyri ve Jüpiter-Aslan burcu geçişini göz önüne alırsak gayet olumlu buluyorum. Sürpriz yeniliklerle karşılaşabilirsiniz. Bir anda hayatınıza dahil olan bir kişi veya bir gelişme sizi canlandırır.  Hevesli olacaksınız. Tabii ki gerektiğinde olasılık hesabı da yapacağız.  Ancak bu yıl ki Merkür-Yay burcu geçişini çok beğendiğimi söylemeliyim. Yolculuklar, çocuk sahibi olmak, hedef belirlemek, büyümek gelişmek adına düşüneceğiz.

İŞ VE KARİYER

3-9 Kasım haftası: 7 Kasım tarihindeki Dolunayda, sakin ve kontrollü bir şekilde hareket ederseniz hem işinizde büyük problemler yaşamamış hem de aile yaşamınızda arzuladığınız huzura kavuşmuş olursunuz. Mesleki ve ailevi konularında sakin ve olgun yaklaşımlar içinde olmanız gerekir. Sizin değerlerinizle başkalarının istekleri arasında yaşanabilecek gerilimden uzak durunuz.

10-16 Kasım haftası:  11 Kasım günü iş yerinizde önemli bir dönüşüm için start verilir. Ancak çok yüksek odaklanmayı gerektiricidir. Yorucu bir enerjidir. Kaldıramayacağınız bir işin altına girmeyiniz.

17-23 Kasım haftası:  22 Kasım tarihinde Yay burcunda oluşan Yeniay aşk hayatınız, becerileriniz, kendinizi ifade gücünüz üzerinde olumlu bir tesirdir. İki hafta içinde çok önemli bir projede yer alabilirsiniz. Yeni biriyle tanışabilirsiniz. Uzak yerlere seyahat edebilir, ticarette başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz. Bu sizin için gayet olumlu bir Yeniay. Dileklerinizin ve isteklerinizin gerçekleşeceğini müjdeliyor.

24-30 Kasım haftası:  Bir görevin, bir projenin tamamlanması anlamına gelir. Bir işe başvuruda bulunmanın işaretçisidir. Çalıştığınız yerdeki büyük bir değişimin göstergesidir. Eğer iş ortamındaki sorunlar varsa,  yetkili kişiler kendi aralarında bir karar verebilirler. Birçok kişi işten ayrılabilir. Uzun zamandır beklediğiniz bir iş gerçekleşebilir.

PARA

3-9 Kasım haftası:  9 Kasım tarihindeki Merkür-Akrep burcu geçişi, ailevi yaşamdan, yuvamızla ilgili konulara kadar önem taşıdığı gibi hedefleriniz ve finansal konularda da bir hayli etkilidir. Öncelikle bu süreçte kişi ailesini ilgilendiren meseleler üzerinde bir hayli derinlikli düşünür. Problemler, yapılacaklar,  maddi ve manevi anlamdaki paylaşımlar, köklü değişimler gözden geçirilir.

10-16 Kasım haftası:  12 Kasım tarihinde iş ortaklarınızla veya iş yerinizle olan sözleşmenizdeki finansal maddeler üzerinde çok dikkatlice durunuz. Harcamalarınızda ölçüyü kaçırmayınız.

17-23 Kasım haftası:  20 ve 21 Kasım tarihlerinde harcamalar yine ölçülü şekilde yapılmalıdır. Alışveriş isteği doğurucu enerjiler, farkında olmadan limitlerinizi aşmanıza neden olabilir.

24-30 Kasım haftası:  28 Kasım tarihinde kazanç konularında Merkür-Yay burcu geçişi hızlı bir akışın işaretçisidir. Sosyal yaşam canlanır, canlandığı gibi harcamalar da bir hayli artabilir.


ARALIK
AŞK VE İLİŞKİLER

1-7 Aralık haftası:  5 Aralık Mars-Kova burcu geçişinde, farklı ve genelde kurallara uymayan tarzda ilişkiler yaşanır. Böyle bir hayatınıza girebilir veya siz özgür hareket etmeyi tercih edersiniz. Kolayca aşık olan partner, ilişkinin sorumluluğu yüklenmek istemeyebilir. Bazen oldukça ateşli davranır bazen de varlığı ve yokluğu belli değildir. Keyifli zamanlar geçirilir. Ancak bu evliliğe veya uzun süreli beraberliğe dönüşmez. Uzun süredir birlikte olanlar dahi partnerinin farklı ve sıra dışı davrandığını hissedebilir.

8-14 Aralık haftası:  8 ve 14 Aralık tarihleri olumludur. Sevgilinizle kısa bir seyahate çıkabilirsiniz. Yeni biriyle tanışabilirsiniz. Aşkta hoş etkileşimler, çiftleri birbirine yaklaştırıcı gelişmeler ön planda. Aklınıza takılan bir şeyler olmaz. Hayat kendi akışında ilerler.

15-21 Aralık haftası:  21 Aralık haftanın hoş etkileşimli tarihidir. İlişkilerde heveslilik, hoş sürprizler ön plandadır.

22-28 Aralık haftası: 23 Aralık tarihinde, 2,5 yıllık Satürn-Yay burcu süreci başlayacak. Hepimiz farklı alanlarda yeni bir dersle karşı karşıyayız. Sizler aşk hayatınızla ilgili konularda bu dönemde baskı altında ve sorumluluk almak zorunda kalabilirsiniz. Eskisi gibi aşka hemen kapınızı açmazsınız. Çocuklarınızla çok yakından ilgilenmek durumundasınız. Çocuk sahibi olmak için mücadele verebilirsiniz. Hayata pek iyimser bakmakta, eğlenmekte zorlanabilirsiniz. Moralinizi yüksek tutacak hobilere ağırlık veriniz.

İŞ VE KARİYER

1-7 Aralık haftası:  4, 5, 6 Aralık tarihlerinde kendinizi iş hayatında, sanatsal konularda, her türlü ortamda gayet olumlu şekilde ifade edebilirsiniz. Günlük işlerinizin üstesinden gelmek kolaydır. Dolunay 6 Aralık tarihinde gerçekleşecek.  Sürpriz haberler alabilirsiniz. Bunlar gayet heyecan verici olacaktır.

8-14 Aralık haftası:  10 Aralık tarihinde Venüs-Oğlak burcunda ilerleyecek. Çalışma hayatınızda ilişkilere önem vermek gerekiyor. Pek sevimli kişilerle karşılaşmazsınız. Çoğu mesafeli ve sadece iş münasebetiyle konuştuğunuz kişiler olacaktır.

15-21 Aralık haftası:  15 Eylül tarihinde gerçekleşecek Uranüs-Pluto görünümünde, kişi yeni bir sayfanın ortasında bulur kendini. İnancı, hayata bakış açısı farklı bir anlam kazanır. Teknolojik gelişmelerden bilgilenmeye, eğitimden yolculuklara kadar her alanda yaşanan deneyimler sayesinde artık eskisi gibi düşünmeniz mümkün değildir. Değişim sizi çağırır.

22-28 Aralık haftası:  Tüm hafta iş meseleleriyle yoğun geçecektir. Sağlık tetkikleri, işe başvuru için gerekli sağlık muayeneleri, görüşmeler bir hayli zamanınızı alacaktır.

PARA

1-7 Aralık haftası:  1 Aralık tarihinde bir alacağınız için koşturabilirsiniz. Hareketlisiniz. Ancak karşı taraf bir müddet daha sizden isteyebilir. Kredi veya farklı bir yerden destek almanızı gerektiren işiniz varsa, 6 Aralık tarihinde halletmenizi tavsiye ederim.

8-14 Aralık haftası:  Mali konularda 8 Aralık tarihi olumludur. 14 Aralık tarihinde tetkik için sağlık raporu alabilir veya sigorta, vergi gibi işlerle ilgilenebilirsiniz.

15-21 Aralık haftası:  17 ve 20 Aralık tarihlerinde yine çalışma hayatınız ve sağlıkla ilgili konularda parasal işler ön planda olacaktır.

22-28 Aralık haftası: İşe girmek amaçlı yapılan sağlık masrafları, iş kuruyorsanız yanınızda çalışanların sağlık veya giderleri, bir yolculuğa çıkıyorsanız pasaport ve vize işlemeleri mali açıdan etkili olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder